Παναγιώτης 99
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες τι παίζει με το κατάστημα τι έχουμε ;;
Μάλλον πέτυχα τη Βανέσα στο ασανσερ. Ανέβηκα μου έδειξε η Σοφία τη Ρίτα κ άλλη μία, χαιρέτισα και έφυγα.Η Ρίτα έχει μείνει μόνο κόκκαλα!! πραγματικά ρε παιδια , νομιζεις οτι θα σπασει...χαχα
Πάντως εγω τυχια περασα και απλα ανεβηκα να πω ενα γεια στη Σοφία και πέρασασ με Βανέσσα ( με το τατου πεταλουδα στο λαιμο).
περασα υπεροχα παιδια, ειχε και κεφια , δωσαμε πονο!
καλο μη να και καλο αυγουστο σε ολους.
Ειναι πολυ καλη η Αγγελικη, της ειχα χυσει την κωλαρα περυσιΠέρασα χθες το απόγευμα από το μαγαζί, το οποίο δείχνει να έχει βαρέσει διάλυση. Μόλις δύο κοπέλες δούλευαν και οι δύο ήταν σε δωμάτιο, Ρίτα και Αγγελική. Τελείωσε πρώτη η Αγγελική, δεν μου άρεσε και περίμενα τη Ρίτα, την οποία ήξερα από παλιά και είχα περάσει καλά μαζί της. Λίγο πριν βγει, έσκασε άλλος πελάτης και η υποδοχή ανέφερε πως την έχει κλείσει εκείνος... Προφανώς και ξενέρωσα. Αναγκάστηκα να πάω με την Αγγελική. Από Ουκρανία, αρκετά μεγάλη σε ηλικία, κάτι που φαίνεται σε πρόσωπο και σώμα. Καλή διάθεση και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη, βέβαια ήμουν ήδη ξενερωμένος και δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά, χωρίς να φταίει φυσικά η κοπέλα. Θα το ξανασκεφτώ να ξαναπάω.
´Αρα η Βανέσσα επέστρεψε; Πότε πήγες φίλε;Μάλλον πέτυχα τη Βανέσα στο ασανσερ. Ανέβηκα μου έδειξε η Σοφία τη Ρίτα κ άλλη μία, χαιρέτισα και έφυγα.
Καλησπέρα. Άποψη κάποιος για τη Ζωή?Έχει περασει κάποιος Ζωή μιλφ να μας πει εντυπώσεις ;Οι κριτικές για μια Ζωή πρέπει να αναφέρονται σε άλλη κοπέλα.
Η Ζωή είναι η tantrazoe;;;Σήμερα δουλεύουν Ζωή,Ελλη,Λίντα και Βανέσσα
Αυτή η απορία αξίζει βραβείο φιλοσοφίας. Ο Αριστοτέλης μιλά για τον σκοπό των πραγμάτων.Έχω μια απορία.. γιατί κάποια να πετάξει μια καποτα ευτυχώς αχρησιμοποίητη μέσα στο μπουκαλάκι με το λάδι του μασάζ;
Το είδα με τα μάτια μου και ειδοποίησαν την υπεύθυνη.
Μιλάμε για ανθρώπους που δεν τους νοιάζει καν για συνθήκες υγιεινής. Μπορεί ο επόμενος μαλακας ανεγκεφαλος που θα κάνει το ίδιο να ρίξει την χρησιμοποίημενη.Αυτή η απορία αξίζει βραβείο φιλοσοφίας. Ο Αριστοτέλης μιλά για τον σκοπό των πραγμάτων.
Εδώ το προφυλακτικό ούτε τον δικό του πέτυχε, ούτε του λαδιού. Τραγική ειρωνεία.
Από την άλλη, η εικόνα είναι σχεδόν ποιητική: Ένα λάδι μασάζ που κουβαλάει το άρωμα μιας χαμένης πιθανότητας.
κοπέλα το έκανε ή πελάτης;Μιλάμε για ανθρώπους που δεν τους νοιάζει καν για συνθήκες υγιεινής. Μπορεί ο επόμενος μαλακας ανεγκεφαλος που θα κάνει το ίδιο να ρίξει την χρησιμοποίημενη.
Υγειονομική βόμβα
Πελάτης.το έκανα θα και στο μαγαζί. Κοπέλα δεν θα το έκανε. Αυτές τα πιάνουν πρώτες τα λαδιακοπέλα το έκανε ή πελάτης;
Τυπε μιας κ περάσες από το λαδαδικο, πες μας για το ρόστερ κ αν έκανες κουβέντα με την κυρία Σοφία για τυχόν νέες αφίξεις..Έχω μια απορία.. γιατί κάποια να πετάξει μια καποτα ευτυχώς αχρησιμοποίητη μέσα στο μπουκαλάκι με το λάδι του μασάζ;
Το είδα με τα μάτια μου και ειδοποίησαν την υπεύθυνη.
Δεν ήταν η Σοφία εκει. Μια καινούργια μόνο γεματουλα πολύ και λίγο ατσάλι περπάτημα με τα τακούνια Έλλη είδα. Δεν τόλμησα να πω την αλήθεια. Αν την ξέρει κανένας λέει τι παίζει.Τυπε μιας κ περάσες από το λαδαδικο, πες μας για το ρόστερ κ αν έκανες κουβέντα με την κυρία Σοφία για τυχόν νέες αφίξεις..
Ή Κ Σοφία θά είναι εκτός για λίγο.Τυπε μιας κ περάσες από το λαδαδικο, πες μας για το ρόστερ κ αν έκανες κουβέντα με την κυρία Σοφία για τυχόν νέες αφίξεις..
Σε αναμονή μετά τις διακοπές για την νέα πορνική χρονιά..Ή Κ Σοφία θά είναι εκτός για λίγο.
Καί από ρόστερ λίγα πράγματα καί τά ίδια.