Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.331
Πόντοι
11.096
κοιτα.
μαλλον εσυ δεν τα καταλαβες καλα.
αν ξαναδεις την αγγελια,θα δεις οτι τα 130€ ειναι για μια ωρα incall,δηλαδη στον χωρο της.
αν το καλοεξετασεις λοιπον το ιδιο σου ερχεται.
100 η κοπελλα +30 περιπου ενα Χ ξενοδοχειο που θα επαιρνες αν την επιλεξεις σαν ανεξαρτητη,οποτε ειναι πανω - κατω τα ιδια.
και επειδη εχω παει πολλες φορες στον χωρο της,να σε πληροφορησω οτι ειναι πεντακαθαρος,σου προσφερει πετσετα,παντοφλες κλπ για να κανεις μπανιο,προσφερει νερο ή αναψυκτικο ή ποτο κλπ και γενικα σε υποδεχεται οπως πρεπει να σε υποδεχτει.
αν βλεπω κατι που χαλαει το ολο σκηνικο,ειναι η περιοχη που δεχεται,που δεν ειναι και η καλυτερη,αλλα και παλι ολα τα γραφεια με εσκορτ που δεχονται incal,εκει γυρω ειναι και αν η κοπελλα επελεγε αλλη περιοχη,αν ηταν αλλου δηλαδη με πιο ακριβα rbnb τοτε θα ανεβαινε το κοστος.
πιστευω να σε καλυψα τωρα.

και στο τελος τελος,εμεις επιλεγουμε την οποιαδηποτε,οχι αυτη εμας.
αν δεν μας αρεσει κατι παμε παρακατω.
Ίσως θέλει να πει ό παίκτης ότι για τόν πελάτη στο Λαγουμιτζή έδινε 100€ ενώ για νά την δεί έξω θά δώσει 130€ για μία ώρα πάντα.

Ή διάφορα είναι για τα 30€ αλλά πλέον είναι ανεξάρτητη με ότι συνεπάγεται αυτό.

Στην ουσία έχει δικό της χώρο καί παίρνει 130€ τσέπη (έξυπνο) για τόν πελάτη όμως είναι τό ίδιο σέ κόστος τί εκεί τί σέ ξενοδοχείο.

asteris1973(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
8
Like
610
Πόντοι
301
Μάλλον το επίπεδο σου κατανόησης είναι εξαιρετικά χαμηλό αν κατάλαβες αυτό από το παραπάνω.
Οπότε θα το κάνω πιο λιανα, μπας και καταφέρεις να το καταλάβεις.

Σενάριο Α: δουλεύει στο γνωστό ίδρυμα, χρεώνει 100€, πιθανόν παίρνει 50% στη τσέπη, άρα 50€ δικά της.
Σενάριο Β: δουλεύει ανεξάρτητη, χρεώνει 130€, πάνε όλα τσέπη.

Και η ερώτηση είναι: δεν μπορούσε πχ να χρεωνε 100€ σαν ανεξάρτητη;
Πάλι 100% κέρδος είναι για εκείνη.
Το πάνε όλη στην τσέπη φαίνεται ότι ποτέ δεν έχεις γίνει επιχειρηματίες ούτε πρόκειται

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
Μάλλον το επίπεδο σου κατανόησης είναι εξαιρετικά χαμηλό αν κατάλαβες αυτό από το παραπάνω.
Οπότε θα το κάνω πιο λιανα, μπας και καταφέρεις να το καταλάβεις.

Σενάριο Α: δουλεύει στο γνωστό ίδρυμα, χρεώνει 100€, πιθανόν παίρνει 50% στη τσέπη, άρα 50€ δικά της.
Σενάριο Β: δουλεύει ανεξάρτητη, χρεώνει 130€, πάνε όλα τσέπη.

Και η ερώτηση είναι: δεν μπορούσε πχ να χρεωνε 100€ σαν ανεξάρτητη;
Πάλι 100% κέρδος είναι για εκείνη.
Καλησπέρα τύπε!
Όσο πιο χαμηλής αξίας είναι η τιμή, τόσο περισσότεροι ενδιαφερόμενοι θα υπάρχουν, αυτό σημαίνει επιβαρυμένο πρόγραμμα, κάθε λογής πελάτης θα επιθυμεί συνάντηση.
Εγω το μεταφράζω ως κόφτη.

Σκέψου το πιο διαφορετικά και όχι το αν η κοπέλα θέλει να οικονομήσει περισσότερα.

ciko mares

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
423
Πόντοι
21
Ίσως θέλει να πει ό παίκτης ότι για τόν πελάτη στο Λαγουμιτζή έδινε 100€ ενώ για νά την δεί έξω θά δώσει 130€ για μία ώρα πάντα.

Στην ουσία έχει δικό της χώρο καί παίρνει 130€ τσέπη (έξυπνο) για τόν πελάτη όμως είναι τό ίδιο σέ κόστος τί εκεί τί σέ ξενοδοχείο.
To θέμα είναι οτι το κόστος για εμάς τους πελάτες εχει ανέβει και σε αυτή την περίπτωση και σε άλλες που ξέρω (βλέπε Μικαέλα απο Μπακνανά) και επειδή ήμαστε στο συγκεκριμένο νήμα, καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, τώρα με το αυξημένο παράβολο των 100€, να φέρουν κανα δυό καλές περιπτώσεις (κοπέλες) ωστέ να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας. :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
59.976
Πόντοι
41.813
Κίρα, Ρίτα παρών σήμερα για όποιον ενδιαφέρεται, λέω εγώ τώρα.....:grin::grin:
Μάλιστα.
Ευχαριστώ πολύ κύριε καθηγητά.
Το πιάσαμε το υπονοούμενο, αλλά δυστυχώς σήμερα κωλυομαι.:confused:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.331
Πόντοι
11.096
Μάλιστα.
Ευχαριστώ πολύ κύριε καθηγητά.
Το πιάσαμε το υπονοούμενο, αλλά δυστυχώς σήμερα κωλυομαι.:confused:
Υπάρχουν καί άλλοι.... ό γνωστός πιπινακιας ονόματα δεν λέμε :grin::grin::grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
59.976
Πόντοι
41.813

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.052
Πόντοι
36.036

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456

Να και ένας που το έπιασε.
Για έναν γενικό πελάτη που κυνηγάει ανεξάρτητες ίσως είναι το ίδιο. 130€ δινει για υπηρεσία και ξενοδοχείο.
Για τον παλιό πελάτη του ιδρύματος είναι 30% πάνω το κόστος όμως.
Το πάνε όλη στην τσέπη φαίνεται ότι ποτέ δεν έχεις γίνει επιχειρηματίες ούτε πρόκειται
Κακομοίρη μου αν θα έβλεπες πόσα βγάζω τον μήνα από τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, μάλλον θα πηδαγες από κανένα μπαλκόνι.
Το πιο πιθανό είναι ότι τα έσοδα σου τα έχω για έξοδα.
Αυτά για την εξυπνάδα που πέταξες.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
31
Like
22.003
Πόντοι
5.946
Κακομοίρη μου αν θα έβλεπες πόσα βγάζω τον μήνα από τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, μάλλον θα πηδαγες από κανένα μπαλκόνι.
Το πιο πιθανό είναι ότι τα έσοδα σου τα έχω για έξοδα.
Αυτά για την εξυπνάδα που πέταξες.
το κλασσικό "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε" του κάθε μαλάκα νεοέλληνα...
ε άμα τα φυσάς πραγματικά ρε φίλε δεν μετράς πενταροδεκάρες, σκάσε και πλέρωνε μεγιστάνα της πούτσας...
άλλα μάλλον φτωχαδάκι είσαι σαν κι εμάς τους πληβείους...
άσταδιάολα με το κάθε κοκκόρι εδω μέσα...

ΥΓ. στείλα μας το Ε3 ρε, αν έχεις αρχίδια...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
το κλασσικό "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε" του κάθε μαλάκα νεοέλληνα...
ε άμα τα φυσάς πραγματικά ρε φίλε δεν μετράς πενταροδεκάρες, σκάσε και πλέρωνε μεγιστάνα της πούτσας...
άλλα μάλλον φτωχαδάκι είσαι σαν κι εμάς τους πληβείους...
άσταδιάολα με το κάθε κοκκόρι εδω μέσα...

ΥΓ. στείλα μας το Ε3 ρε, αν έχεις αρχίδια...
Απάντησα σε έναν που έβγαλε συμπέρασμα για την οικονομική κατάσταση μου χωρίς αφορμή.
Ούτε ήρθα από το πουθενά να το παίξω φραγκατος, ούτε τίποτε.
Οπότε σιγά μην ασχοληθώ τώρα με τον κάθε πουθενά εδώ μέσα, που ζητάει και αποδείξεις.
Ούτε με ενδιαφέρει αν είσαι πληβαιος, ούτε σε αφορά γιατί δεν πετάω λεφτά δεξιά και αριστερά.
Σίγουρα όμως κάτι κάνω καλύτερα και μαζεύω στην άκρη αρκετά παραπάνω από τον καθένα που δεν αξιολογεί τα έξοδα του.

Οπότε ας επανέλθουμε στο θέμα εδώ γιατί τα υπόλοιπα δεν αφορούν την παρών κουβέντα και ξεκίνησε από έναν άσχετο.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
στ' αρχίδια μας αγαπητέ μου!
Εσένα κάτι σε τσούζει πολύ για να μιλάς έτσι σε κάποιον που ούτε σε βρίζει ούτε ασχολείται μαζί σου.
Βγάλτο από πίσω για να κάθεσαι πιο άνετα τώρα και συνέχισε την πορεία σου χωρίς να με απασχολείς με τις παπαριές σου.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
31
Like
22.003
Πόντοι
5.946
Εσένα κάτι σε τσούζει πολύ για να μιλάς έτσι σε κάποιον που ούτε σε βρίζει ούτε ασχολείται μαζί σου.
Βγάλτο από πίσω για να κάθεσαι πιο άνετα τώρα και συνέχισε την πορεία σου χωρίς να με απασχολείς με τις παπαριές σου.
φίλε μου, όλοι καταλάβαμε περι ου ο λόγος... μην το σκαλίζεις, τόσα λεφτά έχεις ασχολήσου εσύ με αλλότρια αντί να μας σπαταλάς τον χρόνο, μην ξεχνάς εμείς τα φτωχαδάκια δεν γκρινιάζουμε τόσο...

old_skoul.95

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου στειλει το τηλεφωνο του Ιδρυματος?

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
21
Like
2.982
Πόντοι
1.436

Stories

Νέο!