You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Απλα έδειξε ότι η αλλαγή στα 100 ωρα χωρίς παροχές ολα αυτα τα μαγαζιά έχασαν το άλλο συγγρου άλλαξε χέρια δεν πάει καλά κόπηκαν τα κεράσματα αλλά 100 ειναι 100 και η κοπέλες κάτω του μετρίου πλέον και στα δυο δεν βάζουν μυαλο ίσως πάνε για την τελευταία αρπαχτή και τελος.
ciko mares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2013
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Είδα χτες εδώ την γνωστή Ζωή από το Nirvana, ανανεωμένη και χαμογελαστή. Στο τσακ δεν την πήρα γιατί είχα πάει για άλλη. Μάλλον μετακόμισε... εκτός και έκανα λάθος. 

Λες να αλλαξε στρατοπεδο??Είδα χτες εδώ την γνωστή Ζωή από το Nirvana, ανανεωμένη και χαμογελαστή. Στο τσακ δεν την πήρα γιατί είχα πάει για άλλη. Μάλλον μετακόμισε... εκτός και έκανα λάθος.![]()
Nikolas2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.711
- Πόντοι
- 721
Συμφωνώ απόλυτα καλάθι τα λεςΑδερφε Άρχοντα μπορεί να πήρε καμία άδεια η κυρα-Σοφια. Κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτή να πάρει μια άδεια αφού δουλεύει κάθε μέρα 7 11ωρα την εβδομάδα. Χωρίς ρεπό! Ή μπορεί να είναι άρρωστη ή να πετάχτηκε κάπου. Μην εγείρεις προβληματισμους μη μεταθέσουν το Βουνό ή καμία σαν το Βουνό στο Λαγουμιτζή και μετά θα κλαιμε όλοι παρέα....
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.331
- Πόντοι
- 11.096
Έχει σταματήσει, ίσως επιστρέψει εφόσον καί αν....Η Αφροδίτη δουλεύει? Την έχετε δεί?
Οπότε εν αναμονή.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.976
- Πόντοι
- 41.813
Η Αφροδίτη εξαφανίστηκε από την καρτέλα του μαγαζιού.Έχει σταματήσει, ίσως επιστρέψει εφόσον καί αν....
Οπότε εν αναμονή.
Οι κριτικές σβήστηκαν και δεν υπάρχουν πουθενά.

professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.331
- Πόντοι
- 11.096
Γιατί άραγε;Η Αφροδίτη εξαφανίστηκε από την καρτέλα του μαγαζιού.
![]()

Έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο με άλλη κοπέλα, στη Λαγουμιτζή ή σε κάποιο άλλο?Η Αφροδίτη εξαφανίστηκε από την καρτέλα του μαγαζιού.
![]()
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.331
- Πόντοι
- 11.096
Καλό θά είναι νά μήν υπάρχει παραπληροφόρηση.Παίδες την Αφροδίτη δεν θα την ξαναδούμε μάλλον … παίχτηκε σκηνικό χοντρό από τηλεφώνημα και με την υποδοχή ταυτόχρονα και bye bye .. κοινώς την έδιωξαν …
Δεν την έδιωξαν, έφυγε για δικούς τής λόγους που δεν μας αφορά στο κάτω κάτω, ενημερωτικά με την υποδοχή υπήρχε άριστη συνεργασία.
Εμάς μας ενδιαφέρει νά είναι εκεί ή οποία κοπέλα καί νά δουλεύει, τό αν μείνει ή φύγει δικό τής θέμα.
Δεν είναι εκεί ή κοπέλα δεν δουλεύει εκεί δεν ασχολούμαστε άλλο.
Καλό θά είναι νά μήν υπάρχει παραπληροφόρηση.
Δεν την έδιωξαν, έφυγε για δικούς τής λόγους που δεν μας αφορά στο κάτω κάτω, ενημερωτικά με την υποδοχή υπήρχε άριστη συνεργασία.
Εμάς μας ενδιαφέρει νά είναι εκεί ή οποία κοπέλα καί νά δουλεύει, τό αν μείνει ή φύγει δικό τής θέμα.
Δεν είναι εκεί ή κοπέλα δεν δουλεύει εκεί δεν ασχολούμαστε άλλο.

asteris1973(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 610
- Πόντοι
- 301
Να και ένας που το έπιασε.
Για έναν γενικό πελάτη που κυνηγάει ανεξάρτητες ίσως είναι το ίδιο. 130€ δινει για υπηρεσία και ξενοδοχείο.
Για τον παλιό πελάτη του ιδρύματος είναι 30% πάνω το κόστος όμως.
Κακομοίρη μου αν θα έβλεπες πόσα βγάζω τον μήνα από τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, μάλλον θα πηδαγες από κανένα μπαλκόνι.
Το πιο πιθανό είναι ότι τα έσοδα σου τα έχω για έξοδα.
Αυτά για την εξυπνάδα που πέταξες.
Δεν έχεις ιδέα για προστασία μήπως θες να μάθεις πόσο κοστίζει γιατί ίσως χρειαστείς κακομοίρακι μου με τις ανοησίες που λέςΝα και ένας που το έπιασε.
Για έναν γενικό πελάτη που κυνηγάει ανεξάρτητες ίσως είναι το ίδιο. 130€ δινει για υπηρεσία και ξενοδοχείο.
Για τον παλιό πελάτη του ιδρύματος είναι 30% πάνω το κόστος όμως.
Κακομοίρη μου αν θα έβλεπες πόσα βγάζω τον μήνα από τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, μάλλον θα πηδαγες από κανένα μπαλκόνι.
Το πιο πιθανό είναι ότι τα έσοδα σου τα έχω για έξοδα.
Αυτά για την εξυπνάδα που πέταξες.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
Από ποια σπηλιά βγήκες βρε αυστραλοπιθηκα που έπιασες ποστ μηνών για να πεις την παπαρια σου;Δεν έχεις ιδέα για προστασία μήπως θες να μάθεις πόσο κοστίζει γιατί ίσως χρειαστείς κακομοίρακι μου με τις ανοησίες που λές
Τράβα μπες πάλι μέσα, έχει ζέστη έξω και θα το κάψεις εντελώς το εγκεφαλακι σου.