Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

asermala

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Like
170
Πόντοι
0
Πέρασα χθες το απόγευμα από το μαγαζί, το οποίο δείχνει να έχει βαρέσει διάλυση. Μόλις δύο κοπέλες δούλευαν και οι δύο ήταν σε δωμάτιο, Ρίτα και Αγγελική. Τελείωσε πρώτη η Αγγελική, δεν μου άρεσε και περίμενα τη Ρίτα, την οποία ήξερα από παλιά και είχα περάσει καλά μαζί της. Λίγο πριν βγει, έσκασε άλλος πελάτης και η υποδοχή ανέφερε πως την έχει κλείσει εκείνος... Προφανώς και ξενέρωσα. Αναγκάστηκα να πάω με την Αγγελική. Από Ουκρανία, αρκετά μεγάλη σε ηλικία, κάτι που φαίνεται σε πρόσωπο και σώμα. Καλή διάθεση και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη, βέβαια ήμουν ήδη ξενερωμένος και δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά, χωρίς να φταίει φυσικά η κοπέλα. Θα το ξανασκεφτώ να ξαναπάω.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.328
Πόντοι
371
Η Ρίτα έχει μείνει μόνο κόκκαλα!! πραγματικά ρε παιδια , νομιζεις οτι θα σπασει...χαχα
Πάντως εγω τυχια περασα και απλα ανεβηκα να πω ενα γεια στη Σοφία και πέρασασ με Βανέσσα ( με το τατου πεταλουδα στο λαιμο).
περασα υπεροχα παιδια, ειχε και κεφια , δωσαμε πονο!
καλο μη να και καλο αυγουστο σε ολους.

ctlover

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.656
Πόντοι
5.335
Η Ρίτα έχει μείνει μόνο κόκκαλα!! πραγματικά ρε παιδια , νομιζεις οτι θα σπασει...χαχα
Πάντως εγω τυχια περασα και απλα ανεβηκα να πω ενα γεια στη Σοφία και πέρασασ με Βανέσσα ( με το τατου πεταλουδα στο λαιμο).
περασα υπεροχα παιδια, ειχε και κεφια , δωσαμε πονο!
καλο μη να και καλο αυγουστο σε ολους.
Μάλλον πέτυχα τη Βανέσα στο ασανσερ. Ανέβηκα μου έδειξε η Σοφία τη Ρίτα κ άλλη μία, χαιρέτισα και έφυγα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.237
Πόντοι
506
Πέρασα χθες το απόγευμα από το μαγαζί, το οποίο δείχνει να έχει βαρέσει διάλυση. Μόλις δύο κοπέλες δούλευαν και οι δύο ήταν σε δωμάτιο, Ρίτα και Αγγελική. Τελείωσε πρώτη η Αγγελική, δεν μου άρεσε και περίμενα τη Ρίτα, την οποία ήξερα από παλιά και είχα περάσει καλά μαζί της. Λίγο πριν βγει, έσκασε άλλος πελάτης και η υποδοχή ανέφερε πως την έχει κλείσει εκείνος... Προφανώς και ξενέρωσα. Αναγκάστηκα να πάω με την Αγγελική. Από Ουκρανία, αρκετά μεγάλη σε ηλικία, κάτι που φαίνεται σε πρόσωπο και σώμα. Καλή διάθεση και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη, βέβαια ήμουν ήδη ξενερωμένος και δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά, χωρίς να φταίει φυσικά η κοπέλα. Θα το ξανασκεφτώ να ξαναπάω.
Ειναι πολυ καλη η Αγγελικη, της ειχα χυσει την κωλαρα περυσι

jpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
179
Πόντοι
280
Έχω μια απορία.. γιατί κάποια να πετάξει μια καποτα ευτυχώς αχρησιμοποίητη μέσα στο μπουκαλάκι με το λάδι του μασάζ;
Το είδα με τα μάτια μου και ειδοποίησαν την υπεύθυνη.

peloma

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
50.787
Πόντοι
12.236
Έχω μια απορία.. γιατί κάποια να πετάξει μια καποτα ευτυχώς αχρησιμοποίητη μέσα στο μπουκαλάκι με το λάδι του μασάζ;
Αυτή η απορία αξίζει βραβείο φιλοσοφίας. Ο Αριστοτέλης μιλά για τον σκοπό των πραγμάτων.
Εδώ το προφυλακτικό ούτε τον δικό του πέτυχε, ούτε του λαδιού. Τραγική ειρωνεία.
Από την άλλη, η εικόνα είναι σχεδόν ποιητική: Ένα λάδι μασάζ που κουβαλάει το άρωμα μιας χαμένης πιθανότητας.

jpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
179
Πόντοι
280
Αυτή η απορία αξίζει βραβείο φιλοσοφίας. Ο Αριστοτέλης μιλά για τον σκοπό των πραγμάτων.
Εδώ το προφυλακτικό ούτε τον δικό του πέτυχε, ούτε του λαδιού. Τραγική ειρωνεία.
Από την άλλη, η εικόνα είναι σχεδόν ποιητική: Ένα λάδι μασάζ που κουβαλάει το άρωμα μιας χαμένης πιθανότητας.
Μιλάμε για ανθρώπους που δεν τους νοιάζει καν για συνθήκες υγιεινής. Μπορεί ο επόμενος μαλακας ανεγκεφαλος που θα κάνει το ίδιο να ρίξει την χρησιμοποίημενη.
Υγειονομική βόμβα

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
Μιλάμε για ανθρώπους που δεν τους νοιάζει καν για συνθήκες υγιεινής. Μπορεί ο επόμενος μαλακας ανεγκεφαλος που θα κάνει το ίδιο να ρίξει την χρησιμοποίημενη.
Υγειονομική βόμβα
κοπέλα το έκανε ή πελάτης;

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.270
Πόντοι
3.656
Τυπε μιας κ περάσες από το λαδαδικο, πες μας για το ρόστερ κ αν έκανες κουβέντα με την κυρία Σοφία για τυχόν νέες αφίξεις..

jpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
179
Πόντοι
280
Τυπε μιας κ περάσες από το λαδαδικο, πες μας για το ρόστερ κ αν έκανες κουβέντα με την κυρία Σοφία για τυχόν νέες αφίξεις..
Δεν ήταν η Σοφία εκει. Μια καινούργια μόνο γεματουλα πολύ και λίγο ατσάλι περπάτημα με τα τακούνια Έλλη είδα. Δεν τόλμησα να πω την αλήθεια. Αν την ξέρει κανένας λέει τι παίζει.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.522
Πόντοι
11.096
Ή Κ Σοφία θά είναι εκτός για λίγο.
Καί από ρόστερ λίγα πράγματα καί τά ίδια.

Τελευταία τροποποίηση:

Ghetto Mama

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Λοιπόν Ελλη 20 χρονη απο Ουκρανία,μηδέν συνεννόηση μόνο άμα ξέρεις ουκρανικά αλλιώς την βγάζεις στη μούγκα.Μασαζ δεν κάνει,από εμφάνιση κοντή με ξανθιά μακριά μαλλιά υπέρβαρη αλλά με τεράστια σφιχτά βυζια.Πιπα καλή και σεξ χωρίς όρια όση ώρα θες,ανεβαίνει και από πάνω.Αμα σου σρεσουν τα μεγαλα στήθια για μια φορά καλη ειναι.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.270
Πόντοι
3.656

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.252
Πόντοι
6.286
Αν δε βρουν γυναίκες σταθερές και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες....το βλέπω να κλείνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom