miraz2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙστη Χαρίλαου πάνω άπω το καφέ δεξιά πριν το φανάρι που πάμε για πανόραμα
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙστη Χαρίλαου πάνω άπω το καφέ δεξιά πριν το φανάρι που πάμε για πανόραμα
θιχτηκες? ΨΏΝΙΟΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ
όντως είναι περίεργα τα τεκταινόμενα
τα τεκταινόμενα θα συνεχιστούν έτσι και αλλιώς έχω γράψει και για άλλες άλλα σκόπιμος από μεριά σου στάθηκες σε μια όλοι μπορούνε να διαβάσουμε για τον καθένα όσο για τη σκευωρία που αναφέρεσαι που την είδες μαλών εισε πολύ ονειροπόλος όσο για περιθεριοποιηση μια και αναφέρεσαι καρφώνεις με το γάντι όπως μπορώ να διαβάσω από τις επισκέψεις σου στα διάφορα γνωστότατα και μη στέκια. δεν νομίζω να κάλεσα καπιον άπω εδώ μέσα να με κανί φίλο ούτε το ζήτησαΈνα είναι το τεκταινομενο. Εκτως από τη Μικαελα καμια άλλη πληροφορια δεν εχεις δοσει ποτε. Μονο πικρόχολα σχολια και μαγαζια που κλεισαν η θα κλεισουν. Σκευορια??. Αν και ασπαζομε την αποψη της περιθεριοποιησης ,δε παιζεσε..
Για να πανε πελατες...Ρε παίχτη το να γράψεις που βρίσκεται ένα μαγαζί που αποσκοπεί δλδ;
Ρωτάω για προηγούμενο ποστ σου.
στους ανώμαλους παίχτηΣε τι να έχουμε το νου μας ρε παίχτη;
Θες και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν ;
Ρε συ ΚΥΣΚΑ,πως διαολο σε λενε...Με το νήμα εδώ τι σχέση έχει και το έβαλες ;
Παραγγελνεις κοπελα και ερχεται οποια εχουν διαθεσιμη...Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με κάποιες αγγελίες έχει στο my list.gr κάποιες αγγελίες με αυτά τα τηλέφωνα 6947264801 και 6948374951 αλλά στις αγγελίες δεν αναφέρουν ονόματα πως εγώ θα μπορέσω να κλείσω την ανάλογη κοπέλα όταν όλα είναι ίδια. Διάβασα απο κάποιους εδώ μέσα ότι είναι γραφείο αλλά και πάλι πως θα γίνει η δουλεια