θιχτηκες? ΨΏΝΙΟΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)
.....Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις κατ' εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.
Μάλλον 14 κοπέλες
Μάλλον 14 κοπέλες
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
όντως είναι περίεργα τα τεκταινόμενα
Ένα είναι το τεκταινομενο. Εκτως από τη Μικαελα καμια άλλη πληροφορια δεν εχεις δοσει ποτε. Μονο πικρόχολα σχολια και μαγαζια που κλεισαν η θα κλεισουν. Σκευορια??. Αν και ασπαζομε την αποψη της περιθεριοποιησης ,δε παιζεσε..
τα τεκταινόμενα θα συνεχιστούν έτσι και αλλιώς έχω γράψει και για άλλες άλλα σκόπιμος από μεριά σου στάθηκες σε μια όλοι μπορούνε να διαβάσουμε για τον καθένα όσο για τη σκευωρία που αναφέρεσαι που την είδες μαλών εισε πολύ ονειροπόλος όσο για περιθεριοποιηση μια και αναφέρεσαι καρφώνεις με το γάντι όπως μπορώ να διαβάσω από τις επισκέψεις σου στα διάφορα γνωστότατα και μη στέκια. δεν νομίζω να κάλεσα καπιον άπω εδώ μέσα να με κανί φίλο ούτε το ζήτησαΈνα είναι το τεκταινομενο. Εκτως από τη Μικαελα καμια άλλη πληροφορια δεν εχεις δοσει ποτε. Μονο πικρόχολα σχολια και μαγαζια που κλεισαν η θα κλεισουν. Σκευορια??. Αν και ασπαζομε την αποψη της περιθεριοποιησης ,δε παιζεσε..
προφανέστατα κάπου έχεις μπερδευτεί
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Ρε παίχτη το να γράψεις που βρίσκεται ένα μαγαζί που αποσκοπεί δλδ;
Ρωτάω για προηγούμενο ποστ σου.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.023
- Πόντοι
- 37.562
Για να πανε πελατες...Ρε παίχτη το να γράψεις που βρίσκεται ένα μαγαζί που αποσκοπεί δλδ;
Ερωτημα θελει?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Δε νομίζω παίχτη.
Αλλά καλύτερα ας μας πει ο ίδιος.
Αλλά καλύτερα ας μας πει ο ίδιος.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Είναι σίγουρο ότι θέλει να καρφώσει το συγκεκριμένο μαγαζί. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ?
Τι έγινε ρε παλίκαρε, έφαγες πόρτα; Πες μας εδώ στο φόρουμ να σε βοηθήσουμε να μπεις. Το να χαλάς την πιάτσα έτσι, κάνεις ζημιά σε όλους μας, αφού σε λίγο θα πρέπει να ξενιτευόμαστε για να περνάμε καλά. Εκτός αν σκέφτεσαι να ανοίξεις "κατάστημα" (ή άνοιξες), οπότε θέλεις να καθαρίσεις τον ανταγωνισμό....
Πες κάτι τώρα, μην μας αφήνεις στην αγωνία ρε φίλε!
Τι έγινε ρε παλίκαρε, έφαγες πόρτα; Πες μας εδώ στο φόρουμ να σε βοηθήσουμε να μπεις. Το να χαλάς την πιάτσα έτσι, κάνεις ζημιά σε όλους μας, αφού σε λίγο θα πρέπει να ξενιτευόμαστε για να περνάμε καλά. Εκτός αν σκέφτεσαι να ανοίξεις "κατάστημα" (ή άνοιξες), οπότε θέλεις να καθαρίσεις τον ανταγωνισμό....
Πες κάτι τώρα, μην μας αφήνεις στην αγωνία ρε φίλε!

... Επίσης, βεβαιώθηκαν :
• 14 παραβάσεις του Νόμου περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων και...
Μάλλον ακόμη 14 κοπέλες.
Η πολιτική επιλογή που προκρίνουν οι δημόσιες αρχές είναι να μάθουν οι άνδρες να κάνουν μαλακία.
Να λάβετε τα μέτρα σας.
Καλημερα! Θα ειμαι Θεσσαλονική 9-12 του μήνα.Για ραντεβου στο μειλ μου aggelikimarkou.ath@gmail.com. Με οσους εχουμε βρεθει απο τη πργμν φορα αρκει ενα σμς η ενα τηλεφωνο.. Λογω της καταστασης με τις τραπεζες κτλ... θα υπαρχει κ μισαωρο προγραμμα! Φιλακια!
έχετε το νου σας κυκλοφορούν
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Σε τι να έχουμε το νου μας ρε παίχτη;
Θες και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν ;
στους ανώμαλους παίχτηΣε τι να έχουμε το νου μας ρε παίχτη;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Με το νήμα εδώ τι σχέση έχει και το έβαλες ;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.023
- Πόντοι
- 37.562
Ρε συ ΚΥΣΚΑ,πως διαολο σε λενε...Με το νήμα εδώ τι σχέση έχει και το έβαλες ;
Ολο μαλακιες γραφεις στα θρεντ..
Αρχιζεις και γινεσαι αστειος....Ενημερωση μηδεν...
Μονο μπλα μπλα και εξυπνάδες...
Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με κάποιες αγγελίες έχει στο my list.gr κάποιες αγγελίες με αυτά τα τηλέφωνα 6947264801 και 6948374951 αλλά στις αγγελίες δεν αναφέρουν ονόματα πως εγώ θα μπορέσω να κλείσω την ανάλογη κοπέλα όταν όλα είναι ίδια. Διάβασα απο κάποιους εδώ μέσα ότι είναι γραφείο αλλά και πάλι πως θα γίνει η δουλεια
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.023
- Πόντοι
- 37.562
Παραγγελνεις κοπελα και ερχεται οποια εχουν διαθεσιμη...Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με κάποιες αγγελίες έχει στο my list.gr κάποιες αγγελίες με αυτά τα τηλέφωνα 6947264801 και 6948374951 αλλά στις αγγελίες δεν αναφέρουν ονόματα πως εγώ θα μπορέσω να κλείσω την ανάλογη κοπέλα όταν όλα είναι ίδια. Διάβασα απο κάποιους εδώ μέσα ότι είναι γραφείο αλλά και πάλι πως θα γίνει η δουλεια
Δεν περιμενεις καποια συγκεκριμενη,αφου δεν εχουν αληθινες φωτο...
Σου στελνουν ότι ναναι και εναπόκειται σε σενα αν τη κρατησεις η οχι...