Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.846
Πόντοι
3.846
Άλλη μία επιτυχημένη επίσκεψη κρισταλ, με ξανθιά κορασίδα, χαμογελαστή, ευδιάθετη, πάρα πολύ καλό μασάζ, έβαλε και αγκώνα, περίπου στο μισάωρο το γύρισε μόνη της στο πιο αισθησιακό. Το κερασάκι στην τούρτα, σούπερ special.
Φίλε δεν μας λέει κάτι η κριτική σου.Δεν βοηθάει τους συναγωνιστές από τη στιγμή που δεν αναφέρεις το όνομα της.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη κρυσταλ με ισμηνη παραμενη καθαρη οπως ηταν;

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
205
Πόντοι
21

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
446
Πόντοι
21
Άλλη μία επιτυχημένη επίσκεψη κρισταλ, με ξανθιά κορασίδα, χαμογελαστή, ευδιάθετη, πάρα πολύ καλό μασάζ, έβαλε και αγκώνα, περίπου στο μισάωρο το γύρισε μόνη της στο πιο αισθησιακό. Το κερασάκι στην τούρτα, σούπερ special.
Η ξανθιά κορασίδα δεν είχε όνομα;

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Η ξανθιά κορασίδα δεν είχε όνομα;
Έχει αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω. Εγώ 4-5 φορές πήγα χωρίς ραντεβού. Ήταν δύο τρεις διαθέσιμες, διάλεξα και όλα καλά. Μέχρι τώρα φόλα δεν έφαγα. Χαμογελαστες και ορεξατες ΟΛΕΣ. Μπορεί να παίζει ρόλο που ήταν νωρίς; Δεν ξέρω. Σημαντικό ρόλο οπωσδηποτε παίζει κ συμπεριφορά του πελάτη. Ότι δίνεις..... παίρνεις. Μη είμαστε κάφροι.

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
531
Πόντοι
301
Καλησπέρα
Ήθελα να ρωτήσω
Εγνατίας 95 στον 4ο όροφο ξέρουμε κατι?

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
328
Πόντοι
20
Harmony spa, 3 κορασίδες ήταν χθες , βαθμολογία όχι πάνω από 3 στα 10. Από υπηρεσίες χαλι μαύρο. Δυο νεαρές γεματες , μια αδύνατη σαραντάρα. Πέρασα με τη μία νεαρή, ονόματι Κλεα, μασάζ δεν ξέρει, χαμόγελο υποκρισίας, ρούχα δεν έβγαλε, 90 κιλά σιγουρα, να πω και άλλα; Δεν αξίζει επίσκεψη. Προσπέραστε,

Τελευταία τροποποίηση:

ioankara4

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα. Μπορει κάποιος να μου κάνει μια ενημέρωση για τα μασατζιδικα Θεσσαλονίκης; Θα βρίσκομαι τη τετάρτη και θέλω να ψαχτώ

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.443
Πόντοι
446
Έχει αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω. Εγώ 4-5 φορές πήγα χωρίς ραντεβού. Ήταν δύο τρεις διαθέσιμες, διάλεξα και όλα καλά. Μέχρι τώρα φόλα δεν έφαγα. Χαμογελαστες και ορεξατες ΟΛΕΣ. Μπορεί να παίζει ρόλο που ήταν νωρίς; Δεν ξέρω. Σημαντικό ρόλο οπωσδηποτε παίζει κ συμπεριφορά του πελάτη. Ότι δίνεις..... παίρνεις. Μη είμαστε κάφροι.
Ναι ρε φίλε τι να χρειαστεί το όνομα. Και το μασατζιδικο τι το ανέφερες σιγά την πληροφορία. Ας μας έλεγες ότι είμαστε άξεστοι και τέλος.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
499
Πόντοι
26
Έχει γράψει κάποιος παλιός στα λαδομάγαζα ότι συνυπήρχαν γυναίκες και άντρες πελάτες γιατί ήταν μικτού τύπου και εκείνο.Νομίζω στα Λαδάδικα ήταν.Αν το θυμάται κάποιος ας το αναφέρει.

Έχει γράψει κάποιος παλιός στα λαδομάγαζα ότι συνυπήρχαν γυναίκες και άντρες πελάτες γιατί ήταν μικτού τύπου και εκείνο.Νομίζω στα Λαδάδικα ήταν.Αν το θυμάται κάποιος ας το αναφέρει.
Η Μαρία λαδάδικα ηταν παλια στην Θ.Σοφουλη, πανω απο το γυμναστήριο της Πετρουλάκη..Εκεί μπέρδεψα ,μετα το ντους, την πόρτα του δωματίου μου με το δωμάτιο έκαναν μανικιούρ στις γυναίκες.. να ανοίξει η γη να με καταπιεί...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
446
Πόντοι
21
Μάλλον είσαι ο πρώτος ξάδερφος ή η ίδια η ξανθιά κορασίδα.. αλλιώς δεν εξηγείται!

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.240
Πόντοι
3.506
Εγω φιλε μου σε πιστευω! Εχω να δω τοση ειλικρινεια και τοση αληθεια σε ανθρωπο απο τοτε που ο Τσιπρας κατηργησε τα μνημονια με εναν νομο:2funny::2funny::2funny::2funny:

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
28
Πόντοι
0

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.277
Πόντοι
6.255
Crystal σήμερα στην Γιαννιτσων,
δύο διαθέσιμες, Εύα και Κλειω, πέρασα με Κλειω , πετσέτα … 30 ευρώ, δεν μου έχει ξανά τύχει, ίσως επειδή δεν μιλούσα πολύ με περάσαν για κανέναν μπάτσο,αφού μου έδωσαν και απόδειξη (πρωτόγνωρο) όπως και να χει εμφάνιση δεν ήταν και τίποτα γουαου, οπότε δεν έκλαψα το έξτρα 20ικο τουλάχιστον.
Πετσέτα σε free 4 all μασατζίδικο; Πρέπει να σε κάνουμε αρχηγό εσένα! Και απόδειξη... Ρε φίλε...
λιστα προειδοποιησης για πετσετα:
Harmony
Healing ART
Animus massage(Ολυμπιου)
Harara Hammam
Harmony και πετσέτα; Ξάδερφος του αποπάνω; Παιδιά, σοβαρά. Κάτι δεν κάνετε καλά.

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Πηγα animus πριν κατι μερες ηξερα οτι το μαγαζι ειναι κανονικο μασαζ με ρωτουσαν στην υποδοχη αν θελω αντρα η γυναικα να με τριψει και οι κοπελες ηταν σχεδον ολες 8-9 δεν εγινε κατι μεσα αλλα εμεινα με την απορια. Εχει καποιος καποια εμπειρια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πηγα animus πριν κατι μερες ηξερα οτι το μαγαζι ειναι κανονικο μασαζ με ρωτουσαν στην υποδοχη αν θελω αντρα η γυναικα να με τριψει και οι κοπελες ηταν σχεδον ολες 8-9 δεν εγινε κατι μεσα αλλα εμεινα με την απορια. Εχει καποιος καποια εμπειρια;

kakothanatos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Ήθελα να ρωτήσω
Εγνατίας 95 στον 4ο όροφο ξέρουμε κατι?
Καλησπέρα συναγωνιστή, εκεί που λες είναι οι νταμες η Dames masaz , έχει 2 αυτό που λες εσύ στην Εγνατία έχει κυρίως κάτι θείες, αν σου αρέσουν οι θείες και δε θες να δώσεις πολλά λεφτά για σεξ μιλάμε, κομπλέ, στο καινούριο στην Όλγας έχει πιτσιρίκες πιο δυνατές, συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει 3 Κασσάνδρα (ξανθιά βυζαρου) Εύη (λεπτή μαύρο μαλλί ,σκυλι) και άλλη μια που δε θυμάμαι πως την λέγαν λίγο καμπυλωτό και τις θείες δοκίμασα στην Εγνατία, κάποιες αλλά σαν συμπέρασμα, μεχρι στιγμης αυτή που άξιζε και θα ξαναπήγαινα ήταν η Εύη στο Όλγας, πολύ τρελή ενέργεια πολύ σεξυ και ξέρει πως να σε καυλωσει , αν είσαι ευγενικός και καθαρός καυλωνει κιόλας στα αλήθεια, αλλά δεν είναι μασάζ εκεί είναι για σεξ

kakothanatos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Επίσης παιδιά επειδή δεν ξέρω σε ποιο άλλο νήμα να απευθυνθώ, εδώ μάλλον θα ξέρετε, επειδή επισκέφτηκα 5-6 φορές ντάμες και οκ νταξει , υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο με ίδιες τιμές για μπριζόλα; αλλά ίδιες τιμές πχ 80 Μαξ; Ας βοηθήσει κάποιος απ τους παλιούς υπάρχει κάποιο άλλο στούντιο ανατολικά η κέντρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom