Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
119
Like
18.359
Πόντοι
25.186

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.824
Πόντοι
206

Αυτός ο μαύρος θα μας κανει μασαζ;;:2funny::2funny:ειναι λιγο τρομακτικος
Θα το συνηθίσεις και θα σου αρέσει μετά.... Στην αρχή πονάει λίγο αλλά μετά λένε ότι δεν το καταλαβαίνεις......:cheesy::cheesy::cheesy:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.082
Πόντοι
3.506
Που σε κατεβάζει εκεί στο υπόγειο του σπά…
Τι αποκρουστικό θέαμα θεέ μου, Δυο φορές πήγα όλο κι όλο, δεν πάτησα ξανά, την δεύτερη φορά με υποδέχτηκε με μπιτζάμες από το σπίτι που κατέβηκε
Ένας αφιλότιμος δεν μας έκανε κονέ.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.848
Πόντοι
3.846

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
7.044
Πόντοι
1.056
Λεβέντες μιας κ θα κατέβω Αθήνα την άλλη βδομάδα από μασατζιδικα με μπριζόλα ποια προτείνετε? Κάτι για το νιρβάνα λένε ότι είναι καλό. Με δυνατό ροστερ.. Αν θέλετε στείλτε μου πμ για περισσότερα..

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.504
Πόντοι
201

Truebelief

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο studio body free με την Κλειώ. Ελληνίδα σχετικά μικρή, είναι chubby αλλα οχι άσχημα με χαρακτηριστικό τατουάζ πιστόλι στο μπούτι και μεγάλο ωραίο φυσικό στήθος. Πιο αναίσθητο καλαμάκι δεν έχω ξαναζήσει. Ήταν μακράν από τις χειρότερες εμπειρίες μου. Όπως είπε άλλος συναγωνιστής, αεροπιπα βαριεστημενη και προτιμούσε μπριζόλα για να βγάλει το μεροκάματο, που όμως δεν της έκανα χα την χάρη. Δεν το συστήνω. Σίγουρα δεν θα το προτιμήσω ξανά. 60 πεταμένα ευρώ για ξεπεταγμα στο μισάωρο χώρια που δεν ξεντυθηκε μέχρι να της το ζητήσω.

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Άλλη μία επιτυχημένη επίσκεψη κρισταλ, με ξανθιά κορασίδα, χαμογελαστή, ευδιάθετη, πάρα πολύ καλό μασάζ, έβαλε και αγκώνα, περίπου στο μισάωρο το γύρισε μόνη της στο πιο αισθησιακό. Το κερασάκι στην τούρτα, σούπερ special.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
186
Πόντοι
1
Μασημένη τροφή θέλετε μερικοί
Εγώ φίλε δεν θέλω τίποτα...μερικοί μερικοί θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις....εσύ είπες κάτι για το ινσταγκραμ. Έκανα αναζήτηση και δεν βγήκε και σε ρώτησα. Τώρα αν υπάρχει κάτι που δεν έγραψες αυτά τα κόλπα δεν τα ξέρω.... Και στην τελική....δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα αλλά και σεις χαλαρώστε λίγο αμέσως να βρείτε ευκαιρία να την πείτε στον αλλο

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Εγώ φίλε δεν θέλω τίποτα...μερικοί μερικοί θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις....εσύ είπες κάτι για το ινσταγκραμ. Έκανα αναζήτηση και δεν βγήκε και σε ρώτησα. Τώρα αν υπάρχει κάτι που δεν έγραψες αυτά τα κόλπα δεν τα ξέρω.... Και στην τελική....δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα αλλά και σεις χαλαρώστε λίγο αμέσως να βρείτε ευκαιρία να την πείτε στον αλλο

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.290
Πόντοι
3.556
Προχθεσινή εγγραφή τι ψάχνεις να βρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom