Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
364
Πόντοι
21
Ο λόγος είναι το ανυσηχο πνεύμα της Βαλέρια που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Βικτωρια και η οποία ξεκίνησε από το Golden όταν αυτό λεγόταν Aqua!!!
Kαπου 6 -7 χρονια πριν οταν λεγοταν Ακουα ειχα ερθει Σαλονικα δεν εμενα τοτε εδω και ειχα περασει μαζι τηs ηταν πολυ νεοτερη και αξιζε πολλα παραπανω απο αυτα που ζητουσε τοτε ......ηταν απο τιs καλυτερεs του ιδρυματοs

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.848
Πόντοι
3.846
Kαπου 6 -7 χρονια πριν οταν λεγοταν Ακουα ειχα ερθει Σαλονικα δεν εμενα τοτε εδω και ειχα περασει μαζι τηs ηταν πολυ νεοτερη και αξιζε πολλα παραπανω απο αυτα που ζητουσε τοτε ......ηταν απο τιs καλυτερεs του ιδρυματοs
Πρόσφερε και μπριζολίτσα;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.616
Πόντοι
8.295
12 ώρες μετά και παραμένει ηρεμία.

Η αλήθεια είναι πως όλο και κάποιος ρουφιανος αγαπούλης θα μετέφερε στην κυριουλα το κράξιμο.

Ξέρετε όμως ποιο είναι το θέμα?

Επειδή αυτή εμφανίστηκε στην πόλη τα τελευταία 5-6 χρόνια, στα παπαρια μας οι απειλές της.

Εγώ προσωπικά, όπως και πολλοί άλλοι, ούτε έχουμε πάει στο μαγαζάκι της, ούτε πρόκειται να πάμε.

Γιατί αν έχει η μπριζόλα 150, με 150 παίζουμε άλλη μπάλα σε άλλα γήπεδα.

Ας είναι καλά, ας τα παίρνει από όσους γουστάρουν να πηγαίνουν εκεί, καλή επιτυχία της και στο νέο της εγχείρημα με γυναίκες και την προσπάθεια της να το γυρίσει σε γυναικείο σπα και αποτριχομουνιασεις, αλλά από απειλές ότι θα μας κόψει, δε μάσησε ποτέ κανείς.

Ψέματα λέω, δε μασούσε παλιά ο κόσμος του μπου, τότε που είχε πολλές επιλογές.

Τώρα γεμίσαμε από τύπους που παρακαλάνε για να πληρώσουν να τους τον παίξουν.

Οπότε, αν η "Κιουρία" επιχειρηματίας νομίζει ότι μας τρόμαξε με τις απειλές της, ότι θα μας κόψει την επίσκεψη στο ίδρυμα της, στο οποίο ΔΕΝ έχω πάει προσωπικά ποτέ, έχω να της πω ότι πραγματικά τα αρχιδια μας κουνιούνται.

Αυτά λοιπόν για την σεριφισα από το Βλαδιβοστόκ ή από όπου αλλού είναι.

Και για να μιλήσω και σοβαρότερα, όπως είναι αυτονόητο ότι οφείλουμε να σεβόμαστε τις κοπέλες, έτσι αυτονόητο είναι ότι οφείλουν να μας σέβονται και αυτές.

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.426
Πόντοι
216
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το μαγαζί το ξέρουμε καιρό. Η γυναίκα προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Το μαγαζί είναι τοπ. Να κριτικαρουμε αν κάτι δεν μας αρέσει, για να μπορέσει να το βελτιώσει. Όχι να κράζουμε και να κουτσομπολευουμε. Και ναι, εγώ την στηρίζω, οχι γιατί την γνωρίζω προσωπικά, αλλά γιατί είναι υπέροχος χαρακτήρας. Είναι και γυναικάρα!
Ρε συνάδελφε δεν έγινε κάτι από αυτά που αναφέρεις. Ούτε την κράξαμε ούτε την κουτσομπολεψαμε.
Απλά αναφέραμε τη διαδρομή της προκειμένου να κατατοπισουμε τους νεώτερους.
Το θέμα είναι ότι εσύ, αντί να πας να την πάρεις και να τη πας μια βόλτα με το Scania πηγές και της αράδιασες αυτά που γράφουμε εδώ ....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.616
Πόντοι
8.295
Ρε συνάδελφε δεν έγινε κάτι από αυτά που αναφέρεις. Ούτε την κράξαμε ούτε την κουτσομπολεψαμε.
Απλά αναφέραμε τη διαδρομή της προκειμένου να κατατοπισουμε τους νεώτερους.
Το θέμα είναι ότι εσύ, αντί να πας να την πάρεις και να τη πας μια βόλτα με το Scania πηγές και της αράδιασες αυτά που γράφουμε εδώ ....
Εντελώς τα αραδιασε...απαράδεκτος.

Αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.781
Πόντοι
206
Έχω μπερδευτεί εδώ μέσα. Παλιά πήγαινα στο Elegance στη Β. Όλγας, είτε με Ντάρια είτε με Φένια. Αποσύρθηκα για κάποιους μήνες λόγω γκομενοδουλειών. Τώρα πού πάμε, στην Όλγας ή στη Νομαρχία. Ποιες κοπέλες υπάρχουν και σε ποιο ίδρυμα; Αν αυτό στη νομαρχία έχει γίνει καθώς πρέπει για κυρίες, μην πάμε και γδυθούμε μπροστά τους και γίνουμε ρόμπα, λέμε τώρα...

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
580
Πόντοι
81
Πρώτον φίλοι μου, όταν πήγα στο μαγαζί, δεν πήγα σαν Scaniolas από το μπου, αλλά με το όνομα μου.
Δεύτερων, αν ανεβείτε στην κορυφή της σελίδας, θα δείτε ότι γράφει *βλέπουν το thread αυτη τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες). Οπότε με τα λίγα που ξέρω από το φόρουμ, μπορεί ο καθένας να διαβάσει τί γράφουμε εμείς τα μέλη.
Τρίτων, σε μια κουβέντα που είχαμε κάποια στιγμή με τη σεριφισα με είπε αν γράφω εδώ, να γράψω αυτά που είπα στο προηγούμενο μνμ γιατί την πείραξαν κάποια πράγματα που γράφτηκαν. ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΕΊΞΩ ΕΓΏ.
Και τέλος δεν απείλησε, προειδοποίησε

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.616
Πόντοι
8.295
Πρώτον φίλοι μου, όταν πήγα στο μαγαζί, δεν πήγα σαν Scaniolas από το μπου, αλλά με το όνομα μου.
Δεύτερων, αν ανεβείτε στην κορυφή της σελίδας, θα δείτε ότι γράφει *βλέπουν το thread αυτη τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες). Οπότε με τα λίγα που ξέρω από το φόρουμ, μπορεί ο καθένας να διαβάσει τί γράφουμε εμείς τα μέλη.
Τρίτων, σε μια κουβέντα που είχαμε κάποια στιγμή με τη σεριφισα με είπε αν γράφω εδώ, να γράψω αυτά που είπα στο προηγούμενο μνμ γιατί την πείραξαν κάποια πράγματα που γράφτηκαν. ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΕΊΞΩ ΕΓΏ.
Και τέλος δεν απείλησε, προειδοποίησε
Κι επειδή στο είπε το έκανες.... μάλιστα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.082
Πόντοι
3.506
Ρε παλικάρια , αντί να είμαστε ευχαριστημένοι που έφτιαξε τέτοιο μαγαζί που περνάμε υπέροχα, σε τέτοιο περιβάλλον πεντακάθαρο, που δεν υπάρχει στην Θεσσαλονίκη.
ασχολούμαστε με το όνομα της και πως ονομάζεται το μαγαζί
Imperial ή Elegance...
Έχει σημασία ???
Καλύτερα να σχολιάζουμε το τι έχει κάνει καλό
Και να εκτιμάμε ότι μας σκέφτεται και κάνει το παν για να μας ικανοποιείσει.
Και να ξέρετε θα διώξει πολύ κόσμο
Ειδικά αυτούς που μιλάνε στο φόρουμ
Και μόνο που κρέμασε το στρινγκ η Φένια έκλεισε ο κύκλος μας εκεί. Τώρα αν έχει κάτι καλύτερο ίσως το συζητήσουμε.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.824
Πόντοι
206
Έχω μπερδευτεί εδώ μέσα. Παλιά πήγαινα στο Elegance στη Β. Όλγας, είτε με Ντάρια είτε με Φένια. Αποσύρθηκα για κάποιους μήνες λόγω γκομενοδουλειών. Τώρα πού πάμε, στην Όλγας ή στη Νομαρχία. Ποιες κοπέλες υπάρχουν και σε ποιο ίδρυμα; Αν αυτό στη νομαρχία έχει γίνει καθώς πρέπει για κυρίες, μην πάμε και γδυθούμε μπροστά τους και γίνουμε ρόμπα, λέμε τώρα...
ή μην αρχίσουμε τα αχ βαχ εμείς και δίπλα κάνουν νύχια οι γκόμενες.....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.848
Πόντοι
3.846
ή μην αρχίσουμε τα αχ βαχ εμείς και δίπλα κάνουν νύχια οι γκόμενες.....
Έχει γράψει κάποιος παλιός στα λαδομάγαζα ότι συνυπήρχαν γυναίκες και άντρες πελάτες γιατί ήταν μικτού τύπου και εκείνο.Νομίζω στα Λαδάδικα ήταν.Αν το θυμάται κάποιος ας το αναφέρει.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.616
Πόντοι
8.295
Έχει γράψει κάποιος παλιός στα λαδομάγαζα ότι συνυπήρχαν γυναίκες και άντρες πελάτες γιατί ήταν μικτού τύπου και εκείνο.Νομίζω στα Λαδάδικα ήταν.Αν το θυμάται κάποιος ας το αναφέρει.
Και η Εύα τζάμπο έκανε και κάνει κάτι τέτοια απίθανα

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
3.939
Πόντοι
1.436
Και η Εύα τζάμπο έκανε και κάνει κάτι τέτοια απίθανα
Που σε κατεβάζει εκεί στο υπόγειο του σπά…
Τι αποκρουστικό θέαμα θεέ μου, Δυο φορές πήγα όλο κι όλο, δεν πάτησα ξανά, την δεύτερη φορά με υποδέχτηκε με μπιτζάμες από το σπίτι που κατέβηκε

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
844
Πόντοι
81
Που σε κατεβάζει εκεί στο υπόγειο του σπά…
Τι αποκρουστικό θέαμα θεέ μου, Δυο φορές πήγα όλο κι όλο, δεν πάτησα ξανά, την δεύτερη φορά με υποδέχτηκε με μπιτζάμες από το σπίτι που κατέβηκε
Κάθε φορά και πιο αδύνατη είναι

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
Οχι δεν υπαρχει πλεον σαν Elegance. To ονομα εμεινε. Ουσιαστικα οπως ειπε και ο Ακαρναν. Στην παλια διευθυνση του Ελεγκανς βρισκεις το Πρεστιζ. Στην νεα οδο βρισκεις το πλεον Viktoriyas etc
έχουμε τηλ απο το Πρεστιζ; instagram, αγγελία κάτι; το έχει επισκεφθεί κανείς; γνωρίζουμε ποιες κοπέλες έχει; δεν έχω διαβάσει κάτι, παρά μόνο ότι βρίσκεται στον χώρο που ήταν το elegance

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
23.403
Πόντοι
8.296
έχουμε τηλ απο το Πρεστιζ; instagram, αγγελία κάτι; το έχει επισκεφθεί κανείς; γνωρίζουμε ποιες κοπέλες έχει; δεν έχω διαβάσει κάτι, παρά μόνο ότι βρίσκεται στον χώρο που ήταν το elegance
Instagram: prestige_spa_massage

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.240
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories