Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
498
Πόντοι
21
Ξερει κανένας αν το ζεσι λειτουργεί ακόμα?

Kostasvog

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
μακροχρονιος lurker και ειπα να γραψω.. Καθως εχω μια προδιαθεση για μιλφς εχω παει 2 φορεσ νταμες (Εγνατια). Την πρωτη φορα ηταν μια Ναντια, νταρντανα αλλα ομορφη και πολυ περιποιημενη, ηταν απροσμενα καλο(8/10). Ξαναπηγα εχοντας στο μυαλο μου αυτο, αλλα δυστυχως σταματησε να δουλευει, οποτε πηρα προγραμμα για 2 κοπελες μαζι. Κακη εμπειρια καθως οι κοπελες ηταν μετριες, δεν ειχαν καθολου ορεξη ουτε με μενα ουτε μεταξυ τους, και οτι και να τους ελεγα μου ελεγαν οτι θα αργησουμε και δεν προλαβαινουμε(2/10). Αποτι εχω καταλαβει ομως πλεον εχει αλλαξει το ροστερ, με πιο μικρες κοπελες; Ας επιβεβαιωσει καποιος, γιατι αν εχει ακομα μιλφς, εγω δεν εχω βαλει μυαλο και θα περνουσα καμια βολτα. Στα αρνητικα ειναι και το οτι δεν υπαρχει κρεβατι (μονο μασαζοκρεβατο) και παλευεις οπου βρεις. Μια επισκεψη και στο νταμες στην Ολγας οπου δουλευε ενα ανατολικου μπλοκ κοντο μιλφοηδες σκυλι του πολεμου με παρα πολλη τρελα. Δυστυχως δε θυμαμαι ονομα(6/10).

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.824
Πόντοι
206
To Elegance μετακόμισε από το χώρο Α στο χώρο Β και μετονομάστηκε σε Imperial και στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Victoria's παραμενοντας στο χώρο Β.
Το Prestige ειναι καινούριο μαγαζί που άνοιξε στο χώρο Α υπο άλλη διευθυνση αλλά με εμψυχο υλικό με προϋπηρεσία στο Imperial.
Και ο λόγος που έγινε όλος αυτός ο σαματάς ποιος είναι....?

Truebelief

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2025
Like
32
Πόντοι
0
To Elegance μετακόμισε από το χώρο Α στο χώρο Β και μετονομάστηκε σε Imperial και στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Victoria's παραμενοντας στο χώρο Β.
Το Prestige ειναι καινούριο μαγαζί που άνοιξε στο χώρο Α υπο άλλη διευθυνση αλλά με εμψυχο υλικό με προϋπηρεσία στο Imperial.
Άρα πλέον δεν υπάρχει καθόλου Elegance?

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.066
Πόντοι
3.186
Φίλοι μασαζοβιοι.. θα είμαι Θεσσαλονίκη για λίγο κ θέλω μια καλή πρόταση για μασάζ επειδή είμαι άσχετος με την πόλη σας κ δεν έχω χρόνο να ψάξω στο φόρουμ..
Απαραίτητη προϋπόθεση το πλήρες πρόγραμμα κ αν υπάρχει κάποια κοπέλα να έχει πρόγραμμα με γλείψιμο παντού όπως η Ρούλα από Καλλιρρόης στην Αθήνα..
Ευχαριστώ!
Θα βοηθήσει κάποιος;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.082
Πόντοι
3.506
Θα βοηθήσει κάποιος;
Πλήρες στην Θεσσαλονίκη τύπε δύσκολα. Κάποιοι παραμυθάδες λένε ότι παίρνουν φουλ υπηρεσίες αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Πήγαινε στο Imperial/ Elegance ή όπως λέγεται τέλος πάντων και ίσως να πάρεις φουλ αν πληρώσεις.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.287
Πόντοι
6.125
Άρα πλέον δεν υπάρχει καθόλου Elegance?
Οχι δεν υπαρχει πλεον σαν Elegance. To ονομα εμεινε. Ουσιαστικα οπως ειπε και ο Ακαρναν. Στην παλια διευθυνση του Ελεγκανς βρισκεις το Πρεστιζ. Στην νεα οδο βρισκεις το πλεον Viktoriyas etc

Neapolithspaok

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Μια φορά εγώ παλιά είχα πάει έτσι σχέδιο σε μασατζίδικο που δεν υπάρχει πια και με φοβήθηκαν.... Δεν είχα καταλάβει γιατί... ίσως επειδή φορούσα σακάκι.... Μόλις ρώτησα τι προγράμματα έχουν, με πήρε απ'τα μούτρα η σερίφισσα λέγοντας ότι κάνουν μασάζ και ότι δεν έχουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.... Έφυγα κακήν κακώς.... πάλι καλά που δεν έφαγα ξύλο....
Μου θύμισες εποχή που πιτσιρικάς πήγα σε κωλομπαρο και δεν ήρθε ούτε μια να μου μιλήσει φαντάσου ούτε οι κωλομπαρουδες

Truebelief

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Οχι δεν υπαρχει πλεον σαν Elegance. To ονομα εμεινε. Ουσιαστικα οπως ειπε και ο Ακαρναν. Στην παλια διευθυνση του Ελεγκανς βρισκεις το Πρεστιζ. Στην νεα οδο βρισκεις το πλεον Viktoriyas etc
To Victoria's αξίζει επίσκεψη ;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.824
Πόντοι
206
Μου θύμισες εποχή που πιτσιρικάς πήγα σε κωλομπαρο και δεν ήρθε ούτε μια να μου μιλήσει φαντάσου ούτε οι κωλομπαρουδες
Σε καταλαβαίνω απόλυτα..... Νομίζω δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει περάσει εποχή που να μην του κάθονται ακόμα και οι πληρωμένες....... Το έχω πάθει κι εγώ φαντάρος.... μόλις είχα χωρίσει..... Όπως επίσης έχω περάσει και ακριβώς το αντίθετο.... Να με θέλουν όλες πληρωμένες και απλήρωτες.... Είναι όλα θέμα καλής και κακής ψυχολογίας αντίστοιχα....

Kostasvog

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Τι σημαίνει πετσέτα ; ούτε καν χειρομαλαξη ;
ουτε κατα διανοια για κατι αλλο. Σε μενα βεβαια, μπορεις καποιος αλλο να εχει καλυτερη εμπειρια. Το healing art( νομιζω εχει αλλαξει πλεον ονομα) κανουν σοβαρο μασαζ οποτε το προτεινω για αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom