You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Αντιστρες λειτουργεί??
εκεί έχει πάει κάνεις τελευταία
Τον Ιούλιο που είχα περάσει απόγευμα ήταν μία μαρια όπου έκανα κατάθεση μελαχρινή σπαστά Μάλια νορμάλ κατάσταση για μένα ήταν και μία ακόμη πολύ μεγαλύτερη και με μερικά κιλά παραπάνωΑντιστρες λειτουργεί??
Εχει πάει κανείς τελευταία
Σύμφωνο φίλε. Πέρασα με Κρίστι,μεγάλη απάτη κατά εμέ..δεν αξίζει,σε 25 λεπτά με δύο φορές μπάνιο με τελιοσε.μακριά!Imperial - Κριστι
κοντούλα με λίγα παραπάνω κιλάκια
πολύ μέτριο μασάζ,
2ο μέρος έμεινε γυμνή επάνω, μεγάλα βυζιά τα οποία σε αφήνει να κάνεις ότι γουτάρεις.
χάλια κατ εμέ πίπα... όπως είπα πιο πάνω σε ΄φίλο αερόπιπα...
- συμπέρασμα, δεν θα ξαναέπαιρνα
Crystal - Πέρσα
λίγο τσουπωτή
μέτριο προς το καλούτσικο μασάζ
2ο μέρος μένει με στρίγκ ή το βγάζει αν θέλεις, ωραία βυζιά τα οποία αφήνει να γλύψεις και να κάνεις ότι θέλεις.
δαχτυλάκια κλπ με έξτρα
ωραίο κολοτρυπίδι το οποίο θα σε αφήσει να γουστάρεις με τα δάχτυλα
- συμπέρασμα αν είναι μέρα που δεν έχω κάποια απο τις στάνταρ επιλογές μου, θα την ξανα έπαιρνα.
Η Νάνσυ στο Γκόλντεν είναι η Αντζελίνα λουξουρι και κρύσταλΠέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!
Μόνο μέσω viber? Στο τηλέφωνο τρως πόρτα?+306949631244. Επικοινωνία μέσω viper
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.661
- Πόντοι
- 3.846
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.661
- Πόντοι
- 3.846
Και θα ακολουθήσουν διάφορα κοσμητικά επίθετα από μεριάς τουΘα κανει επίσκεψη αυριο
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.815
- Πόντοι
- 2.256
ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑΗ αγαπημένη του @Μέγας Παπατζής ;![]()
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Η Αντζελίνα από Λούξουρι ήταν μια πρώην στρίπερ?Η Νάνσυ στο Γκόλντεν είναι η Αντζελίνα λουξουρι και κρύσταλ
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.815
- Πόντοι
- 2.256
Οχι φιλε πρωην και νυν καριολα ειναι ...ηταν ειναι και θα ειναι εις τους αιωνες των αιωνων....Η Αντζελίνα από Λούξουρι ήταν μια πρώην στρίπερ?
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
Πανε και πες μαςΑντιστρες λειτουργεί??
Εχει πάει κανείς τελευταία
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
Να σε πάρουμε από το πουλάκι και να σε πάμεKαλησπερα στο νημα μηπωs εχει κανει καποιοs φιλοs sτο Κρυσταλ με Υβοννη η με την Περσα η με την Ισμηνη πληροφοριακα πωs ειναι απο εμφανιση οι κοπελεs kαι γενικα απο υπηρεσιεs μεσα στο δωματειο ? Αν μπορει καποιοs να βοηθησει ......Ευχαριστω εκ των προτερων
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.815
- Πόντοι
- 2.256
εσυ παλι απο που ξεπεταχτηκες;Πανε και πες μας
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
Καλά με την μία να βγάλεις αστακοΦίλε επειδή προφανώς είσαι παλιός στο κουρμπετι και μάλλον και σε ηλικία, δε θέλουμε καλημέρες καλησπέρα και εικόνες με κεφαλαία γράμματα και λουλούδια και καφεδες που στέλνει η γιαγια στα εγγόνια της στο βαιμπερ.
Αν έχεις καμία πληροφορία γράψε, γιατί με τα καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, καλή όρεξη δε γάμησε κανείς.
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
Από την γωνιαεσυ παλι απο που ξεπεταχτηκες;
Μέγας Παπατζής