Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Το παλιός ειναι σχετικό όπως γνωρίζετε όλοι εχω κ εγώ κάποιες εμπειρίες απλά

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
443
Πόντοι
21
Πέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Αντιστρες λειτουργεί??
εκεί έχει πάει κάνεις τελευταία

Αντιστρες λειτουργεί??
Εχει πάει κανείς τελευταία
Τον Ιούλιο που είχα περάσει απόγευμα ήταν μία μαρια όπου έκανα κατάθεση μελαχρινή σπαστά Μάλια νορμάλ κατάσταση για μένα ήταν και μία ακόμη πολύ μεγαλύτερη και με μερικά κιλά παραπάνω

• Like
Αντιδράσεις: Humax

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Imperial - Κριστι

κοντούλα με λίγα παραπάνω κιλάκια
πολύ μέτριο μασάζ,

2ο μέρος έμεινε γυμνή επάνω, μεγάλα βυζιά τα οποία σε αφήνει να κάνεις ότι γουτάρεις.
χάλια κατ εμέ πίπα... όπως είπα πιο πάνω σε ΄φίλο αερόπιπα...
- συμπέρασμα, δεν θα ξαναέπαιρνα

Crystal - Πέρσα

λίγο τσουπωτή
μέτριο προς το καλούτσικο μασάζ

2ο μέρος μένει με στρίγκ ή το βγάζει αν θέλεις, ωραία βυζιά τα οποία αφήνει να γλύψεις και να κάνεις ότι θέλεις.
δαχτυλάκια κλπ με έξτρα
ωραίο κολοτρυπίδι το οποίο θα σε αφήσει να γουστάρεις με τα δάχτυλα
- συμπέρασμα αν είναι μέρα που δεν έχω κάποια απο τις στάνταρ επιλογές μου, θα την ξανα έπαιρνα.
Σύμφωνο φίλε. Πέρασα με Κρίστι,μεγάλη απάτη κατά εμέ..δεν αξίζει,σε 25 λεπτά με δύο φορές μπάνιο με τελιοσε.μακριά!

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
Πέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!
Η Νάνσυ στο Γκόλντεν είναι η Αντζελίνα λουξουρι και κρύσταλ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.661
Πόντοι
3.846

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.815
Πόντοι
2.256

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
Kαλησπερα στο νημα μηπωs εχει κανει καποιοs φιλοs sτο Κρυσταλ με Υβοννη η με την Περσα η με την Ισμηνη πληροφοριακα πωs ειναι απο εμφανιση οι κοπελεs kαι γενικα απο υπηρεσιεs μεσα στο δωματειο ? Αν μπορει καποιοs να βοηθησει ......Ευχαριστω εκ των προτερων
Να σε πάρουμε από το πουλάκι και να σε πάμε

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
Φίλε επειδή προφανώς είσαι παλιός στο κουρμπετι και μάλλον και σε ηλικία, δε θέλουμε καλημέρες καλησπέρα και εικόνες με κεφαλαία γράμματα και λουλούδια και καφεδες που στέλνει η γιαγια στα εγγόνια της στο βαιμπερ.

Αν έχεις καμία πληροφορία γράψε, γιατί με τα καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, καλή όρεξη δε γάμησε κανείς.
Καλά με την μία να βγάλεις αστακο

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
18.854
Πόντοι
3.506
ξανα πανε λιγο...να δεις αν ερχομαι
Calm Down Al Pacino GIF

Stories