You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Δεν θα συμφωνήσω αγαπητέ και δεν κατσλαβαίνω την άποψη. Με την Άρτεμις έχω ζήσει κι εγώ παρόμοια εμπειρία (με 70 πριν αρκετούς μήνες) και θα έκανα παρόμοια περιγραφή. Η κοπέλα είναι τούμπανο και περνάς καλάΜαρέσει πάρα πολύ η προσπάθειά σας να βαφτίσετε την σαρδέλα αστακό!
Ο άλλος που γράφτηκε χθες – μπορεί να είναι όντως τυχαίο και να μην σημαίνει κάτι αυτό – έδωσε για 45 λεπτά 80 ευρώ και κάνει τέτοια περιγραφή για να δικαιολογήσει στον εαυτό του ότι δεν τον κορόιδεψαν
Ξυπνήστε και ας κάνουμε επιτέλους ένα μαζικό μποϋκοτάζ. Δε γίνεται η κάθε απατεώνισσα ιδιοκτήτρια και ο κάθε απατεώνας ιδιοκτήτης να πίνουν νερό στην υγειά μας! Και στην τελική ρε μάγκες αν σας έχει χτυπήσει η καύλα, Δείτε μια τσόντα και παίξτε τον μόνοι σας και θα γλιτώσετε και τα ευρώ σας
με αυτά που κάνει. Εγώ πέρασα καλά δηλαδη, άλλος μπορεί όχι. γι αυτό ξαναπήγα και μετα ξανσπήγα και μετά πάλι. Και τα λεφτά δεν μου φάνηκαν πολλά γι αυτά που έδινε και την απόλαυση που πήρα.
Έχει τζάνκια στη διχάλα με 10 και city tours με 500. Ο καθένας ξέρει το πορτοφόλι του και τις καύλες του. Που είναι το πρόβλημα;
Άλλη φορά θα τον παίξω με 0, άλλη φορά θα πάω στην Άρτεμις ή στην Νεφέλη με 70 ή 80, άλλη φορά στην Φένια.
Η νεφέλη και η φενια ειναι στο Κρίσταλ εκεί δουλεύουν; Αμα πάρω και κλείσω με αυτές ;Δεν θα συμφωνήσω αγαπητέ και δεν κατσλαβαίνω την άποψη. Με την Άρτεμις έχω ζήσει κι εγώ παρόμοια εμπειρία (με 70 πριν αρκετούς μήνες) και θα έκανα παρόμοια περιγραφή. Η κοπέλα είναι τούμπανο και περνάς καλά
με αυτά που κάνει. Εγώ πέρασα καλά δηλαδη, άλλος μπορεί όχι. γι αυτό ξαναπήγα και μετα ξανσπήγα και μετά πάλι. Και τα λεφτά δεν μου φάνηκαν πολλά γι αυτά που έδινε και την απόλαυση που πήρα.
Έχει τζάνκια στη διχάλα με 10 και city tours με 500. Ο καθένας ξέρει το πορτοφόλι του και τις καύλες του. Που είναι το πρόβλημα;
Άλλη φορά θα τον παίξω με 0, άλλη φορά θα πάω στην Άρτεμις ή στην Νεφέλη με 70 ή 80, άλλη φορά στην Φένια.
Νεφέλη Κριστάλ. Φένια elegance/imperial.Η νεφέλη και η φενια ειναι στο Κρίσταλ εκεί δουλεύουν; Αμα πάρω και κλείσω με αυτές ;
Sinodiporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νέος στην πόλη ποια μασατζιδικα προτείνετε;
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Kαλησπερα στο νημα μηπωs εχει κανει καποιοs φιλοs sτο Κρυσταλ με Υβοννη η με την Περσα η με την Ισμηνη πληροφοριακα πωs ειναι απο εμφανιση οι κοπελεs kαι γενικα απο υπηρεσιεs μεσα στο δωματειο ? Αν μπορει καποιοs να βοηθησει ......Ευχαριστω εκ των προτερων
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.377
- Πόντοι
- 2.256
Υβόννη μέτριο βυζί ,κοντουλα, κώλαρακι χαλαρό, αλλά μέτριαKαλησπερα στο νημα μηπωs εχει κανει καποιοs φιλοs sτο Κρυσταλ με Υβοννη η με την Περσα η με την Ισμηνη πληροφοριακα πωs ειναι απο εμφανιση οι κοπελεs kαι γενικα απο υπηρεσιεs μεσα στο δωματειο ? Αν μπορει καποιοs να βοηθησει ......Ευχαριστω εκ των προτερων
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Και οι 3 πολλοί καλές,Ισμήνη ποιο μικροκαμομενη ,περσα νταρντανουλα,υβονη ποιο μικρη και απειρη αλλα.κανει καλα την.δουλεια τηςΥβόννη μέτριο βυζί ,κοντουλα, κώλαρακι χαλαρό, αλλά μέτρια
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
ευχαριστω !Και οι 3 πολλοί καλές,Ισμήνη ποιο μικροκαμομενη ,περσα νταρντανουλα,υβονη ποιο μικρη και απειρη αλλα.κανει καλα την.δουλεια της
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Υβόννη μέτριο βυζί ,κοντουλα, κώλαρακι χαλαρό, αλλά μέτρια
ευχαριστω !Ισμήνη Κοντούλα κορίτσι της διπλανής πόρτας με ωραίο σώμα μέχρι εκτόνωση ...για τις άλλες δεν ξέρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισμήνη Κοντούλα κορίτσι της διπλανής πόρτας με ωραίο σώμα μέχρι εκτόνωση
Έχουμε κάποιο τηλέφωνο?H νέα διεύθυνση του Elegance είναι Πλούτωνος 27 (απέναντι από τη παλιά Νομαρχία). Τα υπόλοιπα, οκ.
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
+306949631244. Επικοινωνία μέσω viperΈχουμε κάποιο τηλέφωνο?
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
Imperial - Κριστι
κοντούλα με λίγα παραπάνω κιλάκια
πολύ μέτριο μασάζ,
2ο μέρος έμεινε γυμνή επάνω, μεγάλα βυζιά τα οποία σε αφήνει να κάνεις ότι γουτάρεις.
χάλια κατ εμέ πίπα... όπως είπα πιο πάνω σε ΄φίλο αερόπιπα...
- συμπέρασμα, δεν θα ξαναέπαιρνα
Crystal - Πέρσα
λίγο τσουπωτή
μέτριο προς το καλούτσικο μασάζ
2ο μέρος μένει με στρίγκ ή το βγάζει αν θέλεις, ωραία βυζιά τα οποία αφήνει να γλύψεις και να κάνεις ότι θέλεις.
δαχτυλάκια κλπ με έξτρα
ωραίο κολοτρυπίδι το οποίο θα σε αφήσει να γουστάρεις με τα δάχτυλα
- συμπέρασμα αν είναι μέρα που δεν έχω κάποια απο τις στάνταρ επιλογές μου, θα την ξανα έπαιρνα.
κοντούλα με λίγα παραπάνω κιλάκια
πολύ μέτριο μασάζ,
2ο μέρος έμεινε γυμνή επάνω, μεγάλα βυζιά τα οποία σε αφήνει να κάνεις ότι γουτάρεις.
χάλια κατ εμέ πίπα... όπως είπα πιο πάνω σε ΄φίλο αερόπιπα...
- συμπέρασμα, δεν θα ξαναέπαιρνα
Crystal - Πέρσα
λίγο τσουπωτή
μέτριο προς το καλούτσικο μασάζ
2ο μέρος μένει με στρίγκ ή το βγάζει αν θέλεις, ωραία βυζιά τα οποία αφήνει να γλύψεις και να κάνεις ότι θέλεις.
δαχτυλάκια κλπ με έξτρα
ωραίο κολοτρυπίδι το οποίο θα σε αφήσει να γουστάρεις με τα δάχτυλα
- συμπέρασμα αν είναι μέρα που δεν έχω κάποια απο τις στάνταρ επιλογές μου, θα την ξανα έπαιρνα.
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.377
- Πόντοι
- 2.256
Πέρασμα με Υβόννη Κρυσταλ,μπήκα φορτωμένος στον χώρο και με υποδέχθηκε η Μπέλλα με ενισχυμένα χείλια ακόμη περισσότερο,με κατακαυλωσε η καριολα,με την Υβόννη στο δωμάτιο παίχτηκε διπλή εκτόνωση,μασάζ μέτριο ρωτάς κακό ,social μέτριο,στην εκτόνωση πολύ καλή και γουσταρει δάχτυλα και διάφορα κολπα , συνολικό κόστος 70€
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Μέχρι που προχωράει η Ντιάνα φίλε μου; Αν μπορείς να κάνεις και μια συνοπτική περιγραφή θα ήταν ότι καλύτερο..Επίσκεψη στο imperial και στον υπερλουξ χώρο του έκανα συνέδρια με την Ντιανα. Τα λόγια είναι περιττά, μακράν και πάλι το μασάζ επαγγελματικό.Εφυγα ανανεωμένος και χαλαρός, πάλι πολλα μπράβο Βαλερία!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.254
- Πόντοι
- 7.095
Φίλε επειδή προφανώς είσαι παλιός στο κουρμπετι και μάλλον και σε ηλικία, δε θέλουμε καλημέρες καλησπέρα και εικόνες με κεφαλαία γράμματα και λουλούδια και καφεδες που στέλνει η γιαγια στα εγγόνια της στο βαιμπερ.Καλησπέρα κ από εμένα παλιός στο κουρμπέτι! Που λέμε Αλα νέος εδώ
Αν έχεις καμία πληροφορία γράψε, γιατί με τα καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, καλή όρεξη δε γάμησε κανείς.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.176
- Πόντοι
- 3.556
Καλώς ήρθες Για να είσαι παλιός όπως λες στο κουρμπετι έχεις πολλές ενημερώσεις να κάνειςΚαλησπέρα κ από εμένα παλιός στο κουρμπέτι! Που λέμε Αλα νέος εδώ
Ξεκίνα κ εμείς σ ακούμε προσεκτικά
Stories
Νέο!cm: cm