Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.456
Πόντοι
201
Μαρέσει πάρα πολύ η προσπάθειά σας να βαφτίσετε την σαρδέλα αστακό!

Ο άλλος που γράφτηκε χθες – μπορεί να είναι όντως τυχαίο και να μην σημαίνει κάτι αυτό – έδωσε για 45 λεπτά 80 ευρώ και κάνει τέτοια περιγραφή για να δικαιολογήσει στον εαυτό του ότι δεν τον κορόιδεψαν

Ξυπνήστε και ας κάνουμε επιτέλους ένα μαζικό μποϋκοτάζ. Δε γίνεται η κάθε απατεώνισσα ιδιοκτήτρια και ο κάθε απατεώνας ιδιοκτήτης να πίνουν νερό στην υγειά μας! Και στην τελική ρε μάγκες αν σας έχει χτυπήσει η καύλα, Δείτε μια τσόντα και παίξτε τον μόνοι σας και θα γλιτώσετε και τα ευρώ σας
Δεν θα συμφωνήσω αγαπητέ και δεν κατσλαβαίνω την άποψη. Με την Άρτεμις έχω ζήσει κι εγώ παρόμοια εμπειρία (με 70 πριν αρκετούς μήνες) και θα έκανα παρόμοια περιγραφή. Η κοπέλα είναι τούμπανο και περνάς καλά
με αυτά που κάνει. Εγώ πέρασα καλά δηλαδη, άλλος μπορεί όχι. γι αυτό ξαναπήγα και μετα ξανσπήγα και μετά πάλι. Και τα λεφτά δεν μου φάνηκαν πολλά γι αυτά που έδινε και την απόλαυση που πήρα.

Έχει τζάνκια στη διχάλα με 10 και city tours με 500. Ο καθένας ξέρει το πορτοφόλι του και τις καύλες του. Που είναι το πρόβλημα;

Άλλη φορά θα τον παίξω με 0, άλλη φορά θα πάω στην Άρτεμις ή στην Νεφέλη με 70 ή 80, άλλη φορά στην Φένια.

Rasputio

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Δεν θα συμφωνήσω αγαπητέ και δεν κατσλαβαίνω την άποψη. Με την Άρτεμις έχω ζήσει κι εγώ παρόμοια εμπειρία (με 70 πριν αρκετούς μήνες) και θα έκανα παρόμοια περιγραφή. Η κοπέλα είναι τούμπανο και περνάς καλά
με αυτά που κάνει. Εγώ πέρασα καλά δηλαδη, άλλος μπορεί όχι. γι αυτό ξαναπήγα και μετα ξανσπήγα και μετά πάλι. Και τα λεφτά δεν μου φάνηκαν πολλά γι αυτά που έδινε και την απόλαυση που πήρα.

Έχει τζάνκια στη διχάλα με 10 και city tours με 500. Ο καθένας ξέρει το πορτοφόλι του και τις καύλες του. Που είναι το πρόβλημα;

Άλλη φορά θα τον παίξω με 0, άλλη φορά θα πάω στην Άρτεμις ή στην Νεφέλη με 70 ή 80, άλλη φορά στην Φένια.
Η νεφέλη και η φενια ειναι στο Κρίσταλ εκεί δουλεύουν; Αμα πάρω και κλείσω με αυτές ;

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
354
Πόντοι
21
Kαλησπερα στο νημα μηπωs εχει κανει καποιοs φιλοs sτο Κρυσταλ με Υβοννη η με την Περσα η με την Ισμηνη πληροφοριακα πωs ειναι απο εμφανιση οι κοπελεs kαι γενικα απο υπηρεσιεs μεσα στο δωματειο ? Αν μπορει καποιοs να βοηθησει ......Ευχαριστω εκ των προτερων

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.150
Πόντοι
206
Ισμήνη Κοντούλα κορίτσι της διπλανής πόρτας με ωραίο σώμα μέχρι εκτόνωση ...για τις άλλες δεν ξέρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισμήνη Κοντούλα κορίτσι της διπλανής πόρτας με ωραίο σώμα μέχρι εκτόνωση

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.377
Πόντοι
2.256
Kαλησπερα στο νημα μηπωs εχει κανει καποιοs φιλοs sτο Κρυσταλ με Υβοννη η με την Περσα η με την Ισμηνη πληροφοριακα πωs ειναι απο εμφανιση οι κοπελεs kαι γενικα απο υπηρεσιεs μεσα στο δωματειο ? Αν μπορει καποιοs να βοηθησει ......Ευχαριστω εκ των προτερων
Υβόννη μέτριο βυζί ,κοντουλα, κώλαρακι χαλαρό, αλλά μέτρια

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
177
Πόντοι
0

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
354
Πόντοι
21
Υβόννη μέτριο βυζί ,κοντουλα, κώλαρακι χαλαρό, αλλά μέτρια

Ισμήνη Κοντούλα κορίτσι της διπλανής πόρτας με ωραίο σώμα μέχρι εκτόνωση ...για τις άλλες δεν ξέρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισμήνη Κοντούλα κορίτσι της διπλανής πόρτας με ωραίο σώμα μέχρι εκτόνωση
ευχαριστω !

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
Imperial - Κριστι

κοντούλα με λίγα παραπάνω κιλάκια
πολύ μέτριο μασάζ,

2ο μέρος έμεινε γυμνή επάνω, μεγάλα βυζιά τα οποία σε αφήνει να κάνεις ότι γουτάρεις.
χάλια κατ εμέ πίπα... όπως είπα πιο πάνω σε ΄φίλο αερόπιπα...
- συμπέρασμα, δεν θα ξαναέπαιρνα

Crystal - Πέρσα

λίγο τσουπωτή
μέτριο προς το καλούτσικο μασάζ

2ο μέρος μένει με στρίγκ ή το βγάζει αν θέλεις, ωραία βυζιά τα οποία αφήνει να γλύψεις και να κάνεις ότι θέλεις.
δαχτυλάκια κλπ με έξτρα
ωραίο κολοτρυπίδι το οποίο θα σε αφήσει να γουστάρεις με τα δάχτυλα
- συμπέρασμα αν είναι μέρα που δεν έχω κάποια απο τις στάνταρ επιλογές μου, θα την ξανα έπαιρνα.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.377
Πόντοι
2.256
Πέρασμα με Υβόννη Κρυσταλ,μπήκα φορτωμένος στον χώρο και με υποδέχθηκε η Μπέλλα με ενισχυμένα χείλια ακόμη περισσότερο,με κατακαυλωσε η καριολα,με την Υβόννη στο δωμάτιο παίχτηκε διπλή εκτόνωση,μασάζ μέτριο ρωτάς κακό ,social μέτριο,στην εκτόνωση πολύ καλή και γουσταρει δάχτυλα και διάφορα κολπα , συνολικό κόστος 70€

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Επίσκεψη στο imperial και στον υπερλουξ χώρο του έκανα συνέδρια με την Ντιανα. Τα λόγια είναι περιττά, μακράν και πάλι το μασάζ επαγγελματικό.Εφυγα ανανεωμένος και χαλαρός, πάλι πολλα μπράβο Βαλερία!

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
396
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο imperial και στον υπερλουξ χώρο του έκανα συνέδρια με την Ντιανα. Τα λόγια είναι περιττά, μακράν και πάλι το μασάζ επαγγελματικό.Εφυγα ανανεωμένος και χαλαρός, πάλι πολλα μπράβο Βαλερία!
Μέχρι που προχωράει η Ντιάνα φίλε μου; Αν μπορείς να κάνεις και μια συνοπτική περιγραφή θα ήταν ότι καλύτερο..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.254
Πόντοι
7.095
Καλησπέρα κ από εμένα παλιός στο κουρμπέτι! Που λέμε Αλα νέος εδώ
Φίλε επειδή προφανώς είσαι παλιός στο κουρμπετι και μάλλον και σε ηλικία, δε θέλουμε καλημέρες καλησπέρα και εικόνες με κεφαλαία γράμματα και λουλούδια και καφεδες που στέλνει η γιαγια στα εγγόνια της στο βαιμπερ.

Αν έχεις καμία πληροφορία γράψε, γιατί με τα καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, καλή όρεξη δε γάμησε κανείς.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.176
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα κ από εμένα παλιός στο κουρμπέτι! Που λέμε Αλα νέος εδώ
Καλώς ήρθες Για να είσαι παλιός όπως λες στο κουρμπετι έχεις πολλές ενημερώσεις να κάνεις
Ξεκίνα κ εμείς σ ακούμε προσεκτικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom