Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Το παλιός ειναι σχετικό όπως γνωρίζετε όλοι εχω κ εγώ κάποιες εμπειρίες απλά

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
437
Πόντοι
21
Πέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Αντιστρες λειτουργεί??
εκεί έχει πάει κάνεις τελευταία

Αντιστρες λειτουργεί??
Εχει πάει κανείς τελευταία
Τον Ιούλιο που είχα περάσει απόγευμα ήταν μία μαρια όπου έκανα κατάθεση μελαχρινή σπαστά Μάλια νορμάλ κατάσταση για μένα ήταν και μία ακόμη πολύ μεγαλύτερη και με μερικά κιλά παραπάνω

• Like
Αντιδράσεις: Humax

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
6
Imperial - Κριστι

κοντούλα με λίγα παραπάνω κιλάκια
πολύ μέτριο μασάζ,

2ο μέρος έμεινε γυμνή επάνω, μεγάλα βυζιά τα οποία σε αφήνει να κάνεις ότι γουτάρεις.
χάλια κατ εμέ πίπα... όπως είπα πιο πάνω σε ΄φίλο αερόπιπα...
- συμπέρασμα, δεν θα ξαναέπαιρνα

Crystal - Πέρσα

λίγο τσουπωτή
μέτριο προς το καλούτσικο μασάζ

2ο μέρος μένει με στρίγκ ή το βγάζει αν θέλεις, ωραία βυζιά τα οποία αφήνει να γλύψεις και να κάνεις ότι θέλεις.
δαχτυλάκια κλπ με έξτρα
ωραίο κολοτρυπίδι το οποίο θα σε αφήσει να γουστάρεις με τα δάχτυλα
- συμπέρασμα αν είναι μέρα που δεν έχω κάποια απο τις στάνταρ επιλογές μου, θα την ξανα έπαιρνα.
Σύμφωνο φίλε. Πέρασα με Κρίστι,μεγάλη απάτη κατά εμέ..δεν αξίζει,σε 25 λεπτά με δύο φορές μπάνιο με τελιοσε.μακριά!

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.150
Πόντοι
206
Πέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!
Η Νάνσυ στο Γκόλντεν είναι η Αντζελίνα λουξουρι και κρύσταλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom