P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Αρης εισαι ,γι' αυτό! Εγω που ειμαι ΠΑΟΚ εχω άλλη μεταχείριση..!Εγώ όταν πηγαίνω για ραντεβού με περιμένουν στην πόρτα και με στέλνουν κατευθείαν σε δωμάτιο.
Αρης εισαι ,γι' αυτό! Εγω που ειμαι ΠΑΟΚ εχω άλλη μεταχείριση..!Εγώ όταν πηγαίνω για ραντεβού με περιμένουν στην πόρτα και με στέλνουν κατευθείαν σε δωμάτιο.
Αυτές μου το είχαν στείλειΚαλημερα φιλε, απο ποιο site ειναι το προγραμμα του elegance? Σε ευχαριστώ!
Καλησπέρα συνάδελφοι.
Είμαι καινούριος στον κόσμο σας και θέλω να μου προτείνετε που αξίζει να γίνει η πρώτη μου εμπειρία .
Διαβάζω για κάποια crystal elegance κτλπ αλλά φυσικά δεν γνωρίζω και που βρίσκονται , (φοιτητής Θεσσαλονίκη)
Ευχαριστώ
Αν είναι παοκ η σερίφισα θα περάσουμε καλά.Αρης εισαι ,γι' αυτό! Εγω που ειμαι ΠΑΟΚ εχω άλλη μεταχείριση..!![]()
Το έχω καταλάβει αυτό , ωστόσο δεν θα γίνει χόμπι μου θέλω απλώς την εμπειρία , μια φορά για να μου φύγει η ιδέαΠουθενά! Ακριβό σπορ χωρίς νόημα
Μπα, ΦΚ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την κόβωΑν είναι παοκ η σερίφισα θα περάσουμε καλά.
Καλησπέρα, εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πόσα χρήματα διαθέτεις. Αν θέλεις να κάνεις μασάζ (που να είναι κάπως μασάζ), σε συνδυασμό με μια ωραία μαλακία και χούφτωμα καλού (συνήθως) μουνιού, πας crystal. Αν θέλεις πίπα, πας elegance αλλά το μασάζ είναι σχεδόν ανύπαρκτο.Καλησπέρα συνάδελφοι.
Είμαι καινούριος στον κόσμο σας και θέλω να μου προτείνετε που αξίζει να γίνει η πρώτη μου εμπειρία .
Διαβάζω για κάποια crystal elegance κτλπ αλλά φυσικά δεν γνωρίζω και που βρίσκονται , (φοιτητής Θεσσαλονίκη)
Ευχαριστώ
στο ελίτ σπα κάναν τέτοιες καταστάσεις τώρα δεν ξέρω.εγώ εκεί έχω πάει με την κολλητή μου για μασάζ πριν πολλά χρόνια γιατί ήθελε να κάνει και αυτή αλλά ντρεπόταν να πάει μόνη της κάπου .Καλώς με. Δεν μου λέτε ρε μύστες, ποιο μαγαζί έχει διπλό κρεβάτι (εκτός το body free) που να χωράει ζευγάρι για μασαζ + δεύτερο μέρος και στους δύο?
Ναι αλλά αν συνεχίσεις έτσι ίσως του χρόνου ο Αριανός ίσως έχει καλύτερη μεταχείριση...Αρης εισαι ,γι' αυτό! Εγω που ειμαι ΠΑΟΚ εχω άλλη μεταχείριση..!![]()
Ρούμπιν Καζάν και τα μυαλά στα κάγκελα!!Μπα, ΦΚ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την κόβω![]()
Ως πρωτάρης θα πας στο Crystal.Δε θα ξαπλώσεις όμως χύμα στο κύμα την πρώτη φορά.Με πετσέτα στα επίμαχα σημεία και κάποια στιγμή στη διάρκεια του μασάζ θα σε ρωτήσει η κοπέλα αν θες μασάζ σε όλο το σώμα ή κάτι παρόμοιο.Θα σου αφαιρέσει την πετσέτα και θα σε πει να γυρίσεις.Το έχω καταλάβει αυτό , ωστόσο δεν θα γίνει χόμπι μου θέλω απλώς την εμπειρία , μια φορά για να μου φύγει η ιδέα
Καλώς τον μετά από χρόνια.Για διπλό μασαζοκρέβατο δεν ξέρω,αλλά σε ένα τουλάχιστον δωμάτιο στη Βάνα υπάρχουν δύο μασαζοκρέβατα ξεχωριστά.Καλώς με. Δεν μου λέτε ρε μύστες, ποιο μαγαζί έχει διπλό κρεβάτι (εκτός το body free) που να χωράει ζευγάρι για μασαζ + δεύτερο μέρος και στους δύο?
Αν βγάλει την πετσέτα κ δε του πει γύρνα ας εξαφανιστεί καλύτερα πες τον γιατί ποτέ δε ξέρειςΩς πρωτάρης θα πας στο Crystal.Δε θα ξαπλώσεις όμως χύμα στο κύμα την πρώτη φορά.Με πετσέτα στα επίμαχα σημεία και κάποια στιγμή στη διάρκεια του μασάζ θα σε ρωτήσει η κοπέλα αν θες μασάζ σε όλο το σώμα ή κάτι παρόμοιο.Θα σου αφαιρέσει την πετσέτα και θα σε πει να γυρίσεις.
Ωραία , η μεγάλη ερώτηση είναι που θα βρω το crystal ?Ως πρωτάρης θα πας στο Crystal.Δε θα ξαπλώσεις όμως χύμα στο κύμα την πρώτη φορά.Με πετσέτα στα επίμαχα σημεία και κάποια στιγμή στη διάρκεια του μασάζ θα σε ρωτήσει η κοπέλα αν θες μασάζ σε όλο το σώμα ή κάτι παρόμοιο.Θα σου αφαιρέσει την πετσέτα και θα σε πει να γυρίσεις.