Θέλει ραντεβού ή μπορώ να πάω απευθείας?Εγνατία 125.Παίζει κανονικότατα δεύτερο μέρος,εκτός από μια πιτσιρίκα Αλίκη.Εκτός και αν ξεθάρρεψε πλέον.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.752
- Πόντοι
- 3.846
Ραντεβού όπως σε όλα τα φραπεδάδικα.Θέλει ραντεβού ή μπορώ να πάω απευθείας?
AlekosThes
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2024
- Like
- 147
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ένας συνδυασμός των 2, γιατί τεχνικά δεν είπε τίποταΔεν ξέρει από πίπα ή απλά το αποφεύγει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι εκτός κάτω εσώρουχουΡούχα βγάζει;
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σε όλους σας ! Έχοντας καιρό να αφήσω σχόλιο λόγω αδυναμίας επίσκεψης σε κάποιο ελαιοτριβείο , παραθέτω στο νήμα επίσκεψη στο crystal την παρασκευή που μας πέρασε ,με την κυρία Μπελά ,πολύ καλό δεύτερο μέρος αν και πλέον κατάλαβα ότι το social της έχει γίνει πολύ ψεύτικο ! Δεν θα ξανά προτιμηθεί γιατί για μένα παίζει πολύ ρόλο το social !
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Η κυρία Μπελά Παριζιάνα είναι ή βρήκες το ... Μπελά σού;Καλημέρα σε όλους σας ! Έχοντας καιρό να αφήσω σχόλιο λόγω αδυναμίας επίσκεψης σε κάποιο ελαιοτριβείο , παραθέτω στο νήμα επίσκεψη στο crystal την παρασκευή που μας πέρασε ,με την κυρία Μπελά ,πολύ καλό δεύτερο μέρος αν και πλέον κατάλαβα ότι το social της έχει γίνει πολύ ψεύτικο ! Δεν θα ξανά προτιμηθεί γιατί για μένα παίζει πολύ ρόλο το social !
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.230
- Πόντοι
- 37.562
Η κυρία Μπελά Παριζιάνα είναι ή βρήκες το ... Μπελά σού;

Ο Αριάν Μπελλά, άφησε το στίγμα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα - dieci10
Ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδος.Ο Μπελλά γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο

Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.766
- Πόντοι
- 3.506
Στο ΄΄κυρια΄΄ με πεθανες...οχι και κυρια το ξεβρακωτο πουτανακι απο το ΚιλκιςΚαλημέρα σε όλους σας ! Έχοντας καιρό να αφήσω σχόλιο λόγω αδυναμίας επίσκεψης σε κάποιο ελαιοτριβείο , παραθέτω στο νήμα επίσκεψη στο crystal την παρασκευή που μας πέρασε ,με την κυρία Μπελά ,πολύ καλό δεύτερο μέρος αν και πλέον κατάλαβα ότι το social της έχει γίνει πολύ ψεύτικο ! Δεν θα ξανά προτιμηθεί γιατί για μένα παίζει πολύ ρόλο το social !
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.752
- Πόντοι
- 3.846
Για το καλύτερο social θα επιλέξεις την Κασσάνδρα,του ίδιου ευαγούς ιδρύματος.Καλημέρα σε όλους σας ! Έχοντας καιρό να αφήσω σχόλιο λόγω αδυναμίας επίσκεψης σε κάποιο ελαιοτριβείο , παραθέτω στο νήμα επίσκεψη στο crystal την παρασκευή που μας πέρασε ,με την κυρία Μπελά ,πολύ καλό δεύτερο μέρος αν και πλέον κατάλαβα ότι το social της έχει γίνει πολύ ψεύτικο ! Δεν θα ξανά προτιμηθεί γιατί για μένα παίζει πολύ ρόλο το social !
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.766
- Πόντοι
- 3.506
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....πηγαιντε σε ψυχολογο αν θελετε να μιλησετε καπου...Το μονο που θα επρεπε να σας ενδιαφερει ειναι πως θα χωσετε τον πουτσο στο στομα της εκαστοτε κοπελας για να μην μιλαει....(no offense)Για το καλύτερο social θα επιλέξεις την Κασσάνδρα,του ίδιου ευαγούς ιδρύματος.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.752
- Πόντοι
- 3.846
Η κυρία Μπελά Παριζιάνα είναι ή βρήκες το ... Μπελά σού;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.752
- Πόντοι
- 3.846
Η καύλα που χτίζεται έχει καλύτερη κορύφωση,όταν έχει προηγηθεί καλό σόσιαλ.ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....πηγαιντε σε ψυχολογο αν θελετε να μιλησετε καπου...Το μονο που θα επρεπε να σας ενδιαφερει ειναι πως θα χωσετε τον πουτσο στο στομα της εκαστοτε κοπελας για να μην μιλαει....(no offense)
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
Δεν βρήκα το μπελά μου απλά θέλω λίγο περισσότερη επικοινωνία !Η κυρία Μπελά Παριζιάνα είναι ή βρήκες το ... Μπελά σού;
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....πηγαιντε σε ψυχολογο αν θελετε να μιλησετε καπου...Το μονο που θα επρεπε να σας ενδιαφερει ειναι πως θα χωσετε τον πουτσο στο στομα της εκαστοτε κοπελας για να μην μιλαει....(no offense)
Δεν είπαμε ρε φίλε να κάνουμε και ψυχανάλυση απλά έτσι για την φάση να φτιαχτούμε λίγο να υπάρχει ένα παιχνιδάκι !ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....πηγαιντε σε ψυχολογο αν θελετε να μιλησετε καπου...Το μονο που θα επρεπε να σας ενδιαφερει ειναι πως θα χωσετε τον πουτσο στο στομα της εκαστοτε κοπελας για να μην μιλαει....(no offense)
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Πες όμως και ονομαστικά ποιες είναι αυτές για να μάθουμε όλοι μας που δεν ξέρουμε!!!!Οσες κανουν τσιμπουκια σε αυτα τα μαγαζια υπαγονται σε 2 κατηγοριες
1η αυτες που δεν εχουν θεμα να εχουν ολη μερα εναν πουτσο στο στομα για να βγαλουν το κατι παραπανω...και κανουν τσιμπουκια με παθος και τεχνη.
2η οι ΄΄κρυφοπουτανες΄΄ που ειναι απελπισμενες για λεφτα και αναγκαζονται να παιρνουν πιπες και το κανουν οσο πιο ανουσια και αθλια γινεται....συνηθως με πολυ χερι και πολυ χτυπημα στα βυζια.
θα ηθελα να αναφερω 2-3 περιπτωσεις απο κορασιδες που παιρνουν τσιμπουκια σε Κρυσταλ-Βανα και το κλειστο Λουξουρι...αλλα ....
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα συνάδελφοι . Είμαι ο μοναδικός που ο νέος χώρος του Κρίσταλ δεν μου αρέσει ; Αισθητικά η υποδοχή είναι σαφεστατα καλύτερη. Παντόφλες δεν έχουμε , δυο φορές δεν υπήρχε αφρόλουτρο και περίμενα να φέρουν , τα δωμάτια πιο μικρά και χωρίς καθρέφτη ( δικό μου κουσούρι αυτό ) κλπ κλπ . Δεν είμαι ο μέγας μύστης που πηγαίνω συχνά αλλά έχω μια σχετική εμπειρία και αυτό που βλέπω τώρα δεν μου αρέσει. Είπα να γκρινιάξω λίγο έτσι για το πιζπιζε!!!
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.852
- Πόντοι
- 3.506
Από το Κιλκίς είναι; Ασφαλιτης είσαι και συ;Στο ΄΄κυρια΄΄ με πεθανες...οχι και κυρια το ξεβρακωτο πουτανακι απο το Κιλκις
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.852
- Πόντοι
- 3.506
Η Κασσάνδρα κάνει λίγο καλύτερο μασάζ από το ανύπαρκτο των άλλων. Αλλά όταν λέτε σοσιαλ εννοείται την καυλάντα ή το κουτσομπολιό;Για το καλύτερο social θα επιλέξεις την Κασσάνδρα,του ίδιου ευαγούς ιδρύματος.
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 657
- Πόντοι
- 81
Aπο την Κοζάνη είναι. Αλλά τι Λωζαννη τι Κοζάνη;Από το Κιλκίς είναι; Ασφαλιτης είσαι και συ;
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Μίλα με το πορτατίφ αγορινα πιο πολύ θα σε καταλάβει από την μπελα.Δεν βρήκα το μπελά μου απλά θέλω λίγο περισσότερη επικοινωνία !
Καλά μας κάνουν εν τέλει.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.752
- Πόντοι
- 3.846
Την καυλάντα ρε συ.Αν ήταν μόνο για το happy ending,θα καθόμασταν να τον παίζαμε και μόνοι μας.Μην υποτιμούμε όμως και το μασάζ.Και η Νεφέλη κάνει καλό,η Ίριδα καλύτερο αν και πρέπει να την επαναφέρεις όταν πιέζει πολύ δυνατά,αλλά η καλύτερη μασέζ από όσες ξέρω είναι η Ηλιάνα από το Harmony Spa.Πρέπει όντως να έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία.Η Κασσάνδρα κάνει λίγο καλύτερο μασάζ από το ανύπαρκτο των άλλων. Αλλά όταν λέτε σοσιαλ εννοείται την καυλάντα ή το κουτσομπολιό;