Περιοχή σταθμού υποθέτω σιδηροδρομικού. Δίπλα σε ποιο μαγαζί βρίσκεται για να ξέρω που πηγαίνω ;Καλησπέρα, εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πόσα χρήματα διαθέτεις. Αν θέλεις να κάνεις μασάζ (που να είναι κάπως μασάζ), σε συνδυασμό με μια ωραία μαλακία και χούφτωμα καλού (συνήθως) μουνιού, πας crystal. Αν θέλεις πίπα, πας elegance αλλά το μασάζ είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
Crystal περιοχή σταθμού.
Elegance στην άλλη άκρη, Εθνικής Αντιστάσεως, εκεί που αρχίζει η Βας. Όλγας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
η μασαζοκατα΄σταση στη φτωχομάνα έχει πιάσει πάτο.....
λίγες εξαιρέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τις οποίες κι αυτές.... πόσες φορές να πάρεις... θέλεις μια ανανέωση
κρίμα. και το χειρότερο όλων, ΜΠΑΖΑ που σε άλλες συνθήκες τις μισές ούτε να τις κοιτάξεις δεν θα γυρνούσες, να έχουν και τουπέ...
κακές και ακριβές υπηρεσίες.
κάποτε έλεγες οκ θα πετάξω και κάποια χρήματα, καθω΄ς αν δεν φάω και φόλα... πως θα βρω και κάτι καλό.
ε τώρα το 90% είναι φόλα.
και δεν φτάνει που είναι φόλα, θα ξανά πω έχουν και ΤΟΥΠΕ ρε μλκ... θα μου πεις αυτό σε πείραξε...
Τουπέ που δεν είχαν παλιότερα θεόμουνα....
στο χέρι μας είναι, αλλά προφανώς δεν βλέπω να κάνουμε κάτι...
τι να πεις κρίμα.
Το ΤΟΥΠΕ που έχουν είναι το χειρότερο, εμ τις πληρώνεις εμ το παίζουν και δύσκολες.
Αν είναι να μας κάνουν χάρη και να έχουν μούτρα πηγαίνουνε και στην γκόμενά μας.
Έχω κόψει το άθλημα εδώ και πολύ καιρό και ησύχασα
Καλησπέρα έχουμε τηλέφωνο για elegance? Γιατί δεν το βρίσκωΠέρασμα από Elegance.
Γνωριμία με την "σεριφησα ".
Μου έφυγε το σαγόνι.
Υπέροχη από όλες τις απόψεις.
Ρώτησα αν μπορώ να περάσω μαζί της.
Φυσικά και μου το αρνήθηκε.
Παρα πολύ ωραία γυναίκα.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.852
- Πόντοι
- 3.506
+306949631244 Αριθμός για επικοινωνία μέσω Viber.Καλησπέρα έχουμε τηλέφωνο για elegance? Γιατί δεν το βρίσκω
Ευχαριστώ πολύ συναθλητή+306949631244 Αριθμός για επικοινωνία μέσω Viber.
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Γίνεται παιχνίδι γυναίκα με γυναίκα?στο ελίτ σπα κάναν τέτοιες καταστάσεις τώρα δεν ξέρω.εγώ εκεί έχω πάει με την κολλητή μου για μασάζ πριν πολλά χρόνια γιατί ήθελε να κάνει και αυτή αλλά ντρεπόταν να πάει μόνη της κάπου .
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.796
- Πόντοι
- 206
Κι εγώ δεν πάω εδώ και πολύ καιρό...Το ΤΟΥΠΕ που έχουν είναι το χειρότερο, εμ τις πληρώνεις εμ το παίζουν και δύσκολες.
Αν είναι να μας κάνουν χάρη και να έχουν μούτρα πηγαίνουνε και στην γκόμενά μας.
Έχω κόψει το άθλημα εδώ και πολύ καιρό και ησύχασα
Αν κι εμείς πούμε δεν πληρώνω τι θα μας πουν άραγε....?
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
60 ευρώ για να μου τον παίξει η Θεώνη. Πάρε 9 πατσαδες ψιλοκομμένους από τον Τσαρούχα καλύτερα αδερφέ. Θα έχεις και ρέστα.Γεια σας συναθλητες , περασμα την προηγουμενη βδομαδα απο ΑΝΙΤΑ SPA σταυρουπολη , στανταρακι ΘΕΩΝΗ , δυνατο πρωτο μερος , και καλο τελειωμακοστος 40+20
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
ναι γινεταιΓίνεται παιχνίδι γυναίκα με γυναίκα?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 3.846
Θα πάρεις τηλέφωνο στο 6945303058 από τις 12:00 και μετά (οποιαδήποτε μέρα) και θα ζητήσεις να κλείσεις ραντεβού για μασάζ.Στην κλασική ερώτηση αν έχεις ξαναπάει θα τις πεις την αλήθεια,γιατί θα σε καταλάβουν ειδικά εσένα ως πρωτάρη.Θα σε πουν αυτές τη διεύθυνση και τον όροφο.Για να έχεις μια ιδέα όμως σε ποια γειτονιά θα πας,είναι στη Γιαννιτσών 25,πολύ κοντά στη στάση μετρό του σιδηροδρομικού σταθμού.Ωραία , η μεγάλη ερώτηση είναι που θα βρω το crystal ?
AlekosThes
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2024
- Like
- 147
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους
Επίσκεψη Elegance με Βενετία. Μικρή ηλικιακά, ψηλή, αδύνατη, μικρό στήθος (Α).
Μασαζ χάιδεμα με λάδι.
Πρόγραμμα των 70, περισσότερο στο χέρι αντί στο καλαμάκι, παρά τις παροτρύνσεις μου.
Δεν έβγαλε ενθουσιασμό και αισθησιασμό, και η κοπέλα δεν θα προτιμηθεί ξανά στο ίδρυμα.
Μασαζ χάιδεμα με λάδι.
Πρόγραμμα των 70, περισσότερο στο χέρι αντί στο καλαμάκι, παρά τις παροτρύνσεις μου.
Δεν έβγαλε ενθουσιασμό και αισθησιασμό, και η κοπέλα δεν θα προτιμηθεί ξανά στο ίδρυμα.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.852
- Πόντοι
- 3.506
Δεν ξέρει από πίπα ή απλά το αποφεύγει;Καλησπέρα σε όλους
Μασαζ χάιδεμα με λάδι.
Michalis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 164
- Πόντοι
- 0
Ρούχα βγάζει;Καλησπέρα σε όλους
Μασαζ χάιδεμα με λάδι.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 3.846
Υπάρχει ενήλικη γυναίκα που να μην ξέρει από πίπα,ενώ κάνουν σεξ από την εφηβεία τους;Προφανώς η τύπισσα δεν γουστάρει αυτό που κάνει,ενώ οι συναδέλφισες της στο "ευαγές ίδρυμα" είναι τίμιες και καλές στα τσιμπούκια.Αυτή η Βενετία θα κάνει μια αρπαχτή και σε ευθέτω χρόνω θα εξαφανιστεί.Δεν ξέρει από πίπα ή απλά το αποφεύγει;
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.797
- Πόντοι
- 3.506
Οσες κανουν τσιμπουκια σε αυτα τα μαγαζια υπαγονται σε 2 κατηγοριεςΥπάρχει ενήλικη γυναίκα που να μην ξέρει από πίπα,ενώ κάνουν σεξ από την εφηβεία τους;Προφανώς η τύπισσα δεν γουστάρει αυτό που κάνει,ενώ οι συναδέλφισες της στο "ευαγές ίδρυμα" είναι τίμιες και καλές στα τσιμπούκια.Αυτή η Βενετία θα κάνει μια αρπαχτή και σε ευθέτω χρόνω θα εξαφανιστεί.
1η αυτες που δεν εχουν θεμα να εχουν ολη μερα εναν πουτσο στο στομα για να βγαλουν το κατι παραπανω...και κανουν τσιμπουκια με παθος και τεχνη.
2η οι ΄΄κρυφοπουτανες΄΄ που ειναι απελπισμενες για λεφτα και αναγκαζονται να παιρνουν πιπες και το κανουν οσο πιο ανουσια και αθλια γινεται....συνηθως με πολυ χερι και πολυ χτυπημα στα βυζια.
θα ηθελα να αναφερω 2-3 περιπτωσεις απο κορασιδες που παιρνουν τσιμπουκια σε Κρυσταλ-Βανα και το κλειστο Λουξουρι...αλλα ....
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Αν είναι να πάρει πατσά ας πάρει από το "Νεάπολη" καλύτερα.Πιο καλός και πιο φθηνός.60 ευρώ για να μου τον παίξει η Θεώνη. Πάρε 9 πατσαδες ψιλοκομμένους από τον Τσαρούχα καλύτερα αδερφέ. Θα έχεις και ρέστα.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Αδερφέ μου γράφει Γιαννιτσών 25 κάτω στην είσοδο της πολυκατοικίας; Γιατί όσες φορές έφτασα στην υποτιθέμενη διεύθυνση δεν είχε κανένα αριθμό και το μόνο χαρακτηριστικο είναι μια κάμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας.Θα πάρεις τηλέφωνο στο 6945303058 από τις 12:00 και μετά (οποιαδήποτε μέρα) και θα ζητήσεις να κλείσεις ραντεβού για μασάζ.Στην κλασική ερώτηση αν έχεις ξαναπάει θα τις πεις την αλήθεια,γιατί θα σε καταλάβουν ειδικά εσένα ως πρωτάρη.Θα σε πουν αυτές τη διεύθυνση και τον όροφο.Για να έχεις μια ιδέα όμως σε ποια γειτονιά θα πας,είναι στη Γιαννιτσών 25,πολύ κοντά στη στάση μετρό του σιδηροδρομικού σταθμού.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 3.846
Νομίζω πως δεν γράφει φίλε μου.Αδερφέ μου γράφει Γιαννιτσών 25 κάτω στην είσοδο της πολυκατοικίας; Γιατί όσες φορές έφτασα στην υποτιθέμενη διεύθυνση δεν είχε κανένα αριθμό και το μόνο χαρακτηριστικο είναι μια κάμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 3.846
Εγνατία 125.Παίζει κανονικότατα δεύτερο μέρος,εκτός από μια πιτσιρίκα Αλίκη.Εκτός και αν ξεθάρρεψε πλέον.Παιδιά το harmony σε ποια διεύθυνση είναι?
Παίζει σίγουρα 2ο μέρος.....?