Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα συνάδελφοι.

Είμαι καινούριος στον κόσμο σας και θέλω να μου προτείνετε που αξίζει να γίνει η πρώτη μου εμπειρία .

Διαβάζω για κάποια crystal elegance κτλπ αλλά φυσικά δεν γνωρίζω και που βρίσκονται , (φοιτητής Θεσσαλονίκη)

Ευχαριστώ

Πουθενά! Ακριβό σπορ χωρίς νόημα

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
81
Στην πρωτεύουσα έχει ποικιλία και νόημα εδώ είναι φαύλος κύκλος

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206
Καλώς με. Δεν μου λέτε ρε μύστες, ποιο μαγαζί έχει διπλό κρεβάτι (εκτός το body free) που να χωράει ζευγάρι για μασαζ + δεύτερο μέρος και στους δύο?

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.482
Πόντοι
201
Καλησπέρα συνάδελφοι.

Είμαι καινούριος στον κόσμο σας και θέλω να μου προτείνετε που αξίζει να γίνει η πρώτη μου εμπειρία .

Διαβάζω για κάποια crystal elegance κτλπ αλλά φυσικά δεν γνωρίζω και που βρίσκονται , (φοιτητής Θεσσαλονίκη)

Ευχαριστώ
Καλησπέρα, εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πόσα χρήματα διαθέτεις. Αν θέλεις να κάνεις μασάζ (που να είναι κάπως μασάζ), σε συνδυασμό με μια ωραία μαλακία και χούφτωμα καλού (συνήθως) μουνιού, πας crystal. Αν θέλεις πίπα, πας elegance αλλά το μασάζ είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
Crystal περιοχή σταθμού.
Elegance στην άλλη άκρη, Εθνικής Αντιστάσεως, εκεί που αρχίζει η Βας. Όλγας.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
ξέρει κανείς δυο κολομβιανές που δουλεύουν στον βαρδάρη στην οδός ειρήνης τίποτα πληροφορίες.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Καλώς με. Δεν μου λέτε ρε μύστες, ποιο μαγαζί έχει διπλό κρεβάτι (εκτός το body free) που να χωράει ζευγάρι για μασαζ + δεύτερο μέρος και στους δύο?
στο ελίτ σπα κάναν τέτοιες καταστάσεις τώρα δεν ξέρω.εγώ εκεί έχω πάει με την κολλητή μου για μασάζ πριν πολλά χρόνια γιατί ήθελε να κάνει και αυτή αλλά ντρεπόταν να πάει μόνη της κάπου .

Xristos22k

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Είμαι καινούργιος στο bou και σχετικά καινούργιος και στην πόλη σας.

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
62
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητες , περασμα την προηγουμενη βδομαδα απο ΑΝΙΤΑ SPA σταυρουπολη , στανταρακι ΘΕΩΝΗ , δυνατο πρωτο μερος , και καλο τελειωμα :bigdick::bigdick::bigdick:κοστος 40+20

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.759
Πόντοι
3.846
Το έχω καταλάβει αυτό , ωστόσο δεν θα γίνει χόμπι μου θέλω απλώς την εμπειρία , μια φορά για να μου φύγει η ιδέα
Ως πρωτάρης θα πας στο Crystal.Δε θα ξαπλώσεις όμως χύμα στο κύμα την πρώτη φορά.Με πετσέτα στα επίμαχα σημεία και κάποια στιγμή στη διάρκεια του μασάζ θα σε ρωτήσει η κοπέλα αν θες μασάζ σε όλο το σώμα ή κάτι παρόμοιο.Θα σου αφαιρέσει την πετσέτα και θα σε πει να γυρίσεις.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.759
Πόντοι
3.846
Καλώς τον μετά από χρόνια.Για διπλό μασαζοκρέβατο δεν ξέρω,αλλά σε ένα τουλάχιστον δωμάτιο στη Βάνα υπάρχουν δύο μασαζοκρέβατα ξεχωριστά.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Ως πρωτάρης θα πας στο Crystal.Δε θα ξαπλώσεις όμως χύμα στο κύμα την πρώτη φορά.Με πετσέτα στα επίμαχα σημεία και κάποια στιγμή στη διάρκεια του μασάζ θα σε ρωτήσει η κοπέλα αν θες μασάζ σε όλο το σώμα ή κάτι παρόμοιο.Θα σου αφαιρέσει την πετσέτα και θα σε πει να γυρίσεις.
Αν βγάλει την πετσέτα κ δε του πει γύρνα ας εξαφανιστεί καλύτερα πες τον γιατί ποτέ δε ξέρεις :boobies::boobies:

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
η μασαζοκατα΄σταση στη φτωχομάνα έχει πιάσει πάτο.....

λίγες εξαιρέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τις οποίες κι αυτές.... πόσες φορές να πάρεις... θέλεις μια ανανέωση

κρίμα. και το χειρότερο όλων, ΜΠΑΖΑ που σε άλλες συνθήκες τις μισές ούτε να τις κοιτάξεις δεν θα γυρνούσες, να έχουν και τουπέ...
κακές και ακριβές υπηρεσίες.
κάποτε έλεγες οκ θα πετάξω και κάποια χρήματα, καθω΄ς αν δεν φάω και φόλα... πως θα βρω και κάτι καλό.
ε τώρα το 90% είναι φόλα.

και δεν φτάνει που είναι φόλα, θα ξανά πω έχουν και ΤΟΥΠΕ ρε μλκ... θα μου πεις αυτό σε πείραξε...
Τουπέ που δεν είχαν παλιότερα θεόμουνα....

στο χέρι μας είναι, αλλά προφανώς δεν βλέπω να κάνουμε κάτι...

τι να πεις κρίμα.

nikosgr6

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία , η μεγάλη ερώτηση είναι που θα βρω το crystal ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom