Ναι, σωστά!!Άσχετο, αλλά η Λαίδη ήταν σωστή σε αυτό (μάλλον καταλάθος, αλλά ήταν πάντως). Άσφαλτος κυριολεκτικά σημαίνει "αυτός χωρίς σφάλματα/λάθη, ο αλάνθαστος".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
OK καλωs η κακωs ....στα εν λογω ιδρυματα γινονται καμια φορα λαθοι .....απλα και μονο που το αναφερεs ωs μερα και ωρα αποκαλειψεs το name soyΠρώτη φορά που αναγκαζωμαι να γράψω αρνητική κριτική για αγαπημένο μαγαζί. Όσες φορές και αν πήγα πέρασα καλά, τα κορίτσια που δουλεύουν στο εν λόγο μαγαζί του γούστου μου, οι υπηρεσίες πολύ καλές για αυτό που θέλω. Αλλά σήμερα κάνανε ένα μεγάλο φάουλ σε εμένα. Ο λόγος για το Κρισταλ που πρώτη φορά σε οποιαδήποτε μαγαζί μου συμβαίνει αυτό. Παίρνω τηλέφωνο και κλείνω ραντεβού για της12 και30. Με ρώτησε η κοπέλα στο τηλέφωνο αν έχω κάποια προτίμηση και είπα την Άρτεμις η οποία δεν ήταν διαθέσιμη. Λέω δεν πειράζει θα κάνω με άλλη κοπέλα. Πηγαίνω στο μαγαζί καυλομενος με βάζουν στο σαλόνι στο οποίο ήταν η Άρτεμις, Κασσάνδρα, Ολίβια και μια άλλη μικρούλα που δεν γνωρίζω το όνομα της. Μου λέει η Ολίβια :γλυκέ μου για της 12 και 30 έχουμε πέντε ραντεβού κλεισμένα και τα δωμάτια είναι τέσσερα. Το νούμερο σου είναι το τελευταίο που πήρε οπότε..... Εντάξει της λέω και φεύγω. Και τώρα αν διαβάζουν τα κορίτσια ρωτάω :δεν ξέρατε ότι έχετε 4 δωμάτια τώρα το μάθατε; Γιατί μου κλείστε ραντεβού και με κάνατε να έρθω από Νεάπολη; Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτή την ώρα όλα τα ραντεβού είναι κλεισμένα και να πήγαινα στην Βάνα και να μην εμένα αχυστος κοτζάμ Χυσεας.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 216
Φίλε μου αν δεν ήθελα να αποκαλυφθω δεν θα ανέβαζα κριτική. Θα πρέπει να μάθουν τα εν λόγο κορίτσια να δέχονται και της αρνητικες κριτικές όπως δέχονται και της θετικές. Να μην σπαταλάνε τον χρόνο του κοσμάκη. Ποιο πολύ με πείραξε πού μου είπε ότι το νούμερο μου ήταν το τελευταίο που πήρε από τους πέντε. Που ήξερε το νούμερο του τηλεφώνου μου; Είναι μέντιουμ; Η μήπως είναι γραμμένο στο μέτωπο μου; Ένα περισσότερο που είχα πάει πέντε λεπτά πριν το ραντεβού και δεν είχαν έρθει ακόμα όλοι οι υπόλοιποι.OK καλωs η κακωs ....στα εν λογω ιδρυματα γινονται καμια φορα λαθοι .....απλα και μονο που το αναφερεs ωs μερα και ωρα αποκαλειψεs το name soy
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.564
- Πόντοι
- 206
Ρε μύστες η Μάγκυ που λειτουργούσε το κατάστημα στην Εγνατίας γενικά έχει μεταφερθεί άλλου?
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
που την θυμήθηκες αυτήν...... παλι καλα δεν ρώτησες για τον Βασιλη στην Κωλεττη !!!!!!Ρε μύστες η Μάγκυ που λειτουργούσε το κατάστημα στην Εγνατίας γενικά έχει μεταφερθεί άλλου?
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.953
- Πόντοι
- 2.256
Θες να πεις καμια λεπτομερια?Crystal επίσκεψη με Ίριδα έχουν γραφτεί και τα αρνητικά και τα θετικά για την κοπέλα επίσκεψη με θετικό πρόσημο για εμένα
Η απλα πετας κατι ετσι αοριστο?
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Η Λύδια έχει φύγει από την θεσσαλονικη. Το είχα πει και πιο παλιά όταν ρωτούσαν άλλοι
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
Μια Λυδία που εμφανίστηκε στην βανα είναι η γνωστή από το λουξουρι ... ξέρει κανείς
μάλλον σφετερίζεται το ονομα της για να πιάσει πελατολόγιοΗ Λύδια έχει φύγει από την θεσσαλονικη. Το είχα πει και πιο παλιά όταν ρωτούσαν άλλοι
Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Εγνατίας που ακριβώς; Σε ποιο ύψος; Μήπως μιλάς για το "Relax" (Εγνατίας 112) σε όροφο; Εγνατίας 95 πριν την καμάρα
Επίσκεψη στο λουξουρι. Δώρα νέα κοπέλα ,εμφάνισημη.Αφροδιτη με το τουπέ της.Ευα κλασική διαχρονική τσαπερδονα.Μια καινούργια αν θυμάμαι καλά Αλισα,νεαρή,....άλογο. Πέρασα με το σίγουρακι την Εύα. Η καινούργια με προβλημάτισε τόσο, που ήμουν έτοιμος να ξαναμπώ μαζί της.Θα δοκιμαστή λίαν σύντομος
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Ψάξε πάρα πίσω Καρντασι υπάρχουν κριτικές από εμένα και από αλλά μέλη, μην κουράζουμε με τα ίδια και τα ίδια.Θες να πεις καμια λεπτομερια?
Η απλα πετας κατι ετσι αοριστο?
Εκεί έχει τς φοιτήτριες μάλλον γι'αυτό..!! Ευχαριστώ αδερφέκομοτηνη έχει 2-3 αλλά πετσέτα παντού
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
στο ελιτ σπα εχει καινουργιες παρουσιες ξερει τιποτα κανεις?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 216
Έχει κλείσει οριστικά. Η ίδια δεν ασχολείται ξανά με αυτή την δουλειά.Ρε μύστες η Μάγκυ που λειτουργούσε το κατάστημα στην Εγνατίας γενικά έχει μεταφερθεί άλλου?
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Αδελφέ νομίζω ότι ονόματα μπορεί να παίζουν τα ίδια σε κάποια. Καθώς είναι και υπό διαφορετική διεύθυνση. Και από όσο είχα συνομιλήσει με αρκετές το διαλέγουν μόνες τους το όνομα Αλλά φυσικά μπορεί να ισχύει και αυτό.μάλλον σφετερίζεται το ονομα της για να πιάσει πελατολόγιο
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 1.436
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ενημερώσω όλους όσοι ενδιαφέρονται σκέφτονται να πάνε στο Ανδρομέδα στην συγκεκριμένη κυρία που δουλεύει μέσω facebook και ίνσταγκραμ. Πήγε φίλος μου την Παρασκευή. Μου έδειξε τις φωτογραφίες που του έστειλε και μου έδειξε και μια φωτογραφία που Έβγαλε αυτός. Μία χοντρή κοπέλα είναι χωρίς τίποτα το ερωτικό πάνω της. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες που στέλνει. Έπειδή η φωτογραφία τραβήχτηκε παρά την θέλησή της μάλλον κρυφά όχι παρα τη θέληση της δεν θα την πάρω να τη δημοσιεύσω. Πάντως λίγο προσοχή παιδιά. Επίσης όποιος πάει Και θέλει να φύγει να μην ντραπεί να φύγει…
Τα χρήματα δεν μας πέφτουν από τον ουρανό, τα δουλεύουμε.
andreas_ath7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα , έχει πάει κανείς στο luxury spa στην μοναστηριού ; Θέλω απόψεις !