Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.566
- Πόντοι
- 206
Ρε μύστες η Μάγκυ που λειτουργούσε το κατάστημα στην Εγνατίας γενικά έχει μεταφερθεί άλλου?
που την θυμήθηκες αυτήν...... παλι καλα δεν ρώτησες για τον Βασιλη στην Κωλεττη !!!!!!Ρε μύστες η Μάγκυ που λειτουργούσε το κατάστημα στην Εγνατίας γενικά έχει μεταφερθεί άλλου?
Θες να πεις καμια λεπτομερια?Crystal επίσκεψη με Ίριδα έχουν γραφτεί και τα αρνητικά και τα θετικά για την κοπέλα επίσκεψη με θετικό πρόσημο για εμένα
Μια Λυδία που εμφανίστηκε στην βανα είναι η γνωστή από το λουξουρι ... ξέρει κανείς
μάλλον σφετερίζεται το ονομα της για να πιάσει πελατολόγιοΗ Λύδια έχει φύγει από την θεσσαλονικη. Το είχα πει και πιο παλιά όταν ρωτούσαν άλλοι
Εγνατίας που ακριβώς; Σε ποιο ύψος; Μήπως μιλάς για το "Relax" (Εγνατίας 112) σε όροφο; Εγνατίας 95 πριν την καμάρα
Ψάξε πάρα πίσω Καρντασι υπάρχουν κριτικές από εμένα και από αλλά μέλη, μην κουράζουμε με τα ίδια και τα ίδια.Θες να πεις καμια λεπτομερια?
Η απλα πετας κατι ετσι αοριστο?
Εκεί έχει τς φοιτήτριες μάλλον γι'αυτό..!! Ευχαριστώ αδερφέκομοτηνη έχει 2-3 αλλά πετσέτα παντού
Έχει κλείσει οριστικά. Η ίδια δεν ασχολείται ξανά με αυτή την δουλειά.Ρε μύστες η Μάγκυ που λειτουργούσε το κατάστημα στην Εγνατίας γενικά έχει μεταφερθεί άλλου?
Αδελφέ νομίζω ότι ονόματα μπορεί να παίζουν τα ίδια σε κάποια. Καθώς είναι και υπό διαφορετική διεύθυνση. Και από όσο είχα συνομιλήσει με αρκετές το διαλέγουν μόνες τους το όνομα Αλλά φυσικά μπορεί να ισχύει και αυτό.μάλλον σφετερίζεται το ονομα της για να πιάσει πελατολόγιο
Καλώς τον…Καλησπέρα , έχει πάει κανείς στο luxury spa στην μοναστηριού ; Θέλω απόψεις !
Εγώ τώρα στις 6.30 το πρωί θέλω μια πίπα...Καλησπέρα , έχει πάει κανείς στο luxury spa στην μοναστηριού ; Θέλω απόψεις !
Εγώ τώρα στις 6.30 το πρωί θέλω μια πίπα...
Οι άλλοι τι θέλετε?
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του φίλου!Η συγκεκριμένη παλαιότερα δούλευε στην Εβίτα ως Νανση και τον επερνε κανονικότατα!![]()
![]()
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ενημερώσω όλους όσοι ενδιαφέρονται σκέφτονται να πάνε στο Ανδρομέδα στην συγκεκριμένη κυρία που δουλεύει μέσω facebook και ίνσταγκραμ. Πήγε φίλος μου την Παρασκευή. Μου έδειξε τις φωτογραφίες που του έστειλε και μου έδειξε και μια φωτογραφία που Έβγαλε αυτός. Μία χοντρή κοπέλα είναι χωρίς τίποτα το ερωτικό πάνω της. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες που στέλνει. Έπειδή η φωτογραφία τραβήχτηκε παρά την θέλησή της μάλλον κρυφά όχι παρα τη θέληση της δεν θα την πάρω να τη δημοσιεύσω. Πάντως λίγο προσοχή παιδιά. Επίσης όποιος πάει Και θέλει να φύγει να μην ντραπεί να φύγει…
Τα χρήματα δεν μας πέφτουν από τον ουρανό, τα δουλεύουμε.