You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Η γνωστη Αντριαννα του κρισταλ .....εκπτωτη εσω μεταγραφη στο massagio...... ΜΛΦ και πενηνταρικο χαμενο.Καλησπερα παιδια εχει κανεις γνωμη για αντριανα απο massagio?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 3.846
Καλησπέρα. Δεν είμαι πολύ έμπειρος στον χώρο. Αλλά μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ανάρτηση. Μπορείς να κλείσεις ονομαστικα μια κοπέλα από το τηλέφωνο και να αποφεύγεις το σαλόνι στο οποίο κάθονται οι κοπέλες που δουλεύουν και πολλές φορές και άλλα άτομα.
Τα μασατζίδικα πλην εξαιρέσεων είναι διακριτικά.Και ραντεβού να έχεις κλείσει,θα κάτσεις για λίγο στο σαλόνι για να δεις και τις άλλες κοπέλες,το οποίο είναι καλό για να δεις ποιες σου αρέσουν για να κλείσεις τις επόμενες φορές ραντεβού.Όμως δεν υπάρχει άλλος παίχτης στο σαλόνι,δεν είναι άβολη κατάσταση.Καλησπερα,ειμαι καινουργιος γενικα και ηθελα να ρωτησω αν στα μασατζιδικα υπαρχει ιδιοτικωτητα. Τυπου δν ξερω υπαρχει δωματιο αναμονης οπου εκει περιμενουν και αλλοι? ή μπαινεις κατευθειαν κλπ
Ευόσμου ή Μοναστηρίου;λουξουρι
Μπορεί να τύχει κα΄ποιος "περαστικός"! Η "σερίφησσα" (αν υπάρχει) με διακριτικότητα θα σε οδηγήσει πίσω από το παραβάν, σε ένα μικρό σαλονάκι, για να αποφευχθούν αδιάκριτα βλέμματα...Τα μασατζίδικα πλην εξαιρέσεων είναι διακριτικά.Και ραντεβού να έχεις κλείσει,θα κάτσεις για λίγο στο σαλόνι για να δεις και τις άλλες κοπέλες,το οποίο είναι καλό για να δεις ποιες σου αρέσουν για να κλείσεις τις επόμενες φορές ραντεβού.Όμως δεν υπάρχει άλλος παίχτης στο σαλόνι,δεν είναι άβολη κατάσταση.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 3.846
Έκλεισε του ΕυόσμουΕυόσμου ή Μοναστηρίου;
Δοκίμασε δίδυμο! Στα 90 Ευρώ με δύο γυναίκες είναι VFM (ValueForMoney)...Καλή τιμή...Παιδια σκεφτομαι να δοκιμασω dames... Αξιζει η κοιταν να σε ξεπεταξουν και κλαις τα λεφτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περικοπές; Δεν πάνε καλά οι δουλειές;Έκλεισε του Ευόσμου
Εγνατίας που ακριβώς; Σε ποιο ύψος; Μήπως μιλάς για το "Relax" (Εγνατίας 112) σε όροφο;Στο δεύτερο πήγα Εγνατίας... Τώρα μπορεί να τύχαμε τις πιτσιρικες. Γιατί με είπαν δουλεύουν και άλλες....
Έχει όμως, κανονικό κρεββάτι που γίνονται τα πάντα!Εκεί δεν έχει ούτε κρεβάτι για μασάζ
Μόνο το διπλό του ΠΑΟΚ, αδερφέ; Εκσπερματώσαμε, ως Πρωταθλητές!με το διπλο του ΠΑΟΚειχαμε γκαυλες.
Αν θέλεις λίγο λιγότερο βάψιμο, όπως γράφεις, δεν θα θέλεις καμία απ' αυτές...Γιατί χωρίς, μετρημένες μόλις στα δάχτυλα του ενός χεριού, βλέπονται...Τα γνωστά φίλε μου . Τίμια , το πάει καλά γενικά . Είναι μια επιλογή η οποία δεν θα σε κάνει να κλάψεις ποτε το πενηντάρικο . Λίγο λιγότερο βάψιμο θα ήθελα αλλα αυτό είναι προσωπική άποψη
Υπήρχε μία Αντριάννα στο Crystal! Μιλάμε για την ίδια; "Μπαμπάτσικη", με βυζάρες. ξανθιά...Πρόστυχη φάτσα, λίγα παραπάνω κιλά, στα του μασάζ είναι αρκετά δυνατό και ίσως άγαρμπο για τα γούστα μου...στον φραπέ είναι καλούτσικη με αρκετό φτύσιμο με δόση αερόπιπας...Δεν σε κοροϊδεύει στον χρόνο, οπότε ανάλογα τα γούστα μπορεί και να είσαι ευχαριστημένος. Για εμένα η καλύτερη σχετικά, αν κι επίσης τσουπωτή, είναι η Ελίνα
Υπάρχει συνήθως ένας μικρός χώρος αναμονής (πίσω από ένα παραβάν), περιμένεις να εμφανιστούν μπροστά σου οι κοπέλες (τις "φωνάζει" η "σερίφησα" και αποφασίζεις...Καλησπερα,ειμαι καινουργιος γενικα και ηθελα να ρωτησω αν στα μασατζιδικα υπαρχει ιδιοτικωτητα. Τυπου δν ξερω υπαρχει δωματιο αναμονης οπου εκει περιμενουν και αλλοι? ή μπαινεις κατευθειαν κλπ
Δεν το γνωρίζω, αν κι αυτή στο massagio μεταγραφή πρέπει να είναι γιατί ήρθε μετά την μεταφορά τους στην Β. ΌλγαςΥπήρχε μία Αντριάννα στο Crystal! Μιλάμε για την ίδια; "Μπαμπάτσικη", με βυζάρες. ξανθιά...
Δεν το γνωρίζω, αν κι αυτή στο massagio μεταγραφή πρέπει να είναι γιατί ήρθε μετά την μεταφορά τους στην Β. Όλγας
Εγώ τόσες φορές που πήγα μια φορά μόνο συνάντησα έναν συναγωνιστήΚαλησπερα,ειμαι καινουργιος γενικα και ηθελα να ρωτησω αν στα μασατζιδικα υπαρχει ιδιοτικωτητα. Τυπου δν ξερω υπαρχει δωματιο αναμονης οπου εκει περιμενουν και αλλοι? ή μπαινεις κατευθειαν κλπ
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 3.846
Γράψε μια συνοπτική κριτική για την εμφάνιση και τις υπηρεσίες τους σε μασάζ και εκτόνωση.Πολύ γενικό και αόριστο αυτό που γράφεις.Καλησπέρα μαγκες
Μόνο στο vanα εχω πάει εξαιρετικές όλες τους
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 1.436
Ρε φίλε ο τύπος είναι γραμμένος πέντε χρόνια εδώ μέχρι σήμερα είχε δύο μηνύματα κι άλλα τρία έγραψε σήμερα. Ότι και να γράψει για μένα είναι αναξιόπιστος.Γράψε μια συνοπτική κριτική για την εμφάνιση και τις υπηρεσίες τους σε μασάζ και εκτόνωση.Πολύ γενικό και αόριστο αυτό που γράφεις.
Καταρχάς έχει πάει μόνο εκεί άρα δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Της θεωρεί όλες εξαιρετικές όποτε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και μόνο απ’ αυτό
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 3.846
Σωστά.Επίσης ακόμα και εκεί μόνο αν πήγαινε,θα μπορούσε να αξιολογήσει τις κοπέλες συγκριτικά μεταξύ τους.Δε γίνεται να είναι όλες εξαιρετικές.Promo alert!Ρε φίλε ο τύπος είναι γραμμένος πέντε χρόνια εδώ μέχρι σήμερα είχε δύο μηνύματα κι άλλα τρία έγραψε σήμερα. Ότι και να γράψει για μένα είναι αναξιόπιστος.
Καταρχάς έχει πάει μόνο εκεί άρα δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Της θεωρεί όλες εξαιρετικές όποτε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και μόνο απ’ αυτό