Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά να ρωτήσω εκείνη η Δανάη από το aqua τη έγινε?? Έχω χάσει τα ίχνη της κάποτε όταν έφυγε απο aqua το εξασκούσε μόνη της τοναθλημα αλλά τώρα χάθηκε...ξέρει κανείς??
Γύρισε στο golden σαν Ναταλία, μετά δούλευε Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο και μάλλον τώρα σταμάτησε ξανά.Ρε παιδιά να ρωτήσω εκείνη η Δανάη από το aqua τη έγινε?? Έχω χάσει τα ίχνη της κάποτε όταν έφυγε απο aqua το εξασκούσε μόνη της τοναθλημα αλλά τώρα χάθηκε...ξέρει κανείς??
τιμη για στοματικο ?Πολύ καλή εξέλιξη στο golden έχει και η Βικτώρια. Ελληνακι(νομίζω )γύρω στα 25-26, με ωραίο σώμα , η οποία κάνει μόνο στοματικό. Έχει ωραίο και υγρό μουνακι. Αξίζει μια δοκιμή.
Δυνατο αματουρι !!!Πολύ καλή εξέλιξη στο golden έχει και η Βικτώρια. Ελληνακι(νομίζω )γύρω στα 25-26, με ωραίο σώμα , η οποία κάνει μόνο στοματικό. Έχει ωραίο και υγρό μουνακι. Αξίζει μια δοκιμή.
Πες μας κοστος φιλε. Ποση ωρα εκατσε μεσα; τι παραπανω σου προσεφερε και με ποσα; δε προμοταρεις αλλα προμοταρεις.Η Μπέλα είναι τρέλα με φονικές καμπύλες , αισθησιακή παρουσία μέσα στο δωμάτιο , παιχνιδιάρα που σ ανεβάζει το αίμα και στα 2 κεφάλια ...και κάνει ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ...και μάλιστα καλό μασάζ δίχως να κοροϊδεύει και να κλέβει χρόνο...
Υ.Γ. δεν προμοτάρω να πάτε να τσεκάρετε...η κοπέλα τα σπάει.
Είναι η πολιτική του μαγαζιού, βλέπεις...Συγκρίνω, πολλές φορές, στο μυαλό μου, τις καταστάσεις στα μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και το αποτέλεσμα είναι, απογοήτευση και μελαγχολία...Είναι μουναρα,απίστευτο φυσικό βυζί και κωλαρα.δεν είναι βαμμένη σαν κλόουν όπως οι άλλες και φοράει κάτι καυλε γυαλιά.στον αγώνα είναι ακόμα άπειρη αλλά ψιλοακουει.τη λογική των έξτρα πάντως την έχει όπως όλες εκεί.
80τιμη για στοματικο ?
για ποια κοπελα λεμε?Είναι η πολιτική του μαγαζιού, βλέπεις...Συγκρίνω, πολλές φορές, στο μυαλό μου, τις καταστάσεις στα μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και το αποτέλεσμα είναι, απογοήτευση και μελαγχολία...
Η «ευα μ τα παραπανω κιλα» εχει τηλ: +30 690 6859570 ..το οποιο εχει αναρτηθει κ στο παρελθον .. μπορεις ν την ρωτησεις απευθειας χωρις ν την εκθετεις εδω μεσαΗ EVA με τα παραπάνω κιλά που έφυγε από το elegance και πλέον δουλεύει μόνη στο φουλ πρόγραμμα κάνει και πρωκτικό ????? Έχει κανείς εμπειρία????
Οκ ......θα επικοινωνήσω με την ίδια .....όσο για την " έκθεση" που λες απλώς επανέλαβα κάτι που γράφτηκε πριν μερικές σελίδες από κάποιους που την επισκέφθηκαν ( πως κάνει φουλ πρόγραμμα ) .....Η «ευα μ τα παραπανω κιλα» εχει τηλ: +30 690 6859570 ..το οποιο εχει αναρτηθει κ στο παρελθον .. μπορεις ν την ρωτησεις απευθειας χωρις ν την εκθετεις εδω μεσα
Point takenΟκ ......θα επικοινωνήσω με την ίδια .....όσο για την " έκθεση" που λες απλώς επανέλαβα κάτι που γράφτηκε πριν μερικές σελίδες από κάποιους που την επισκέφθηκαν ( πως κάνει φουλ πρόγραμμα ) .....
ποσα παραπανω κιλα δηλαδη ?Η «ευα μ τα παραπανω κιλα» εχει τηλ: +30 690 6859570 ..το οποιο εχει αναρτηθει κ στο παρελθον .. μπορεις ν την ρωτησεις απευθειας χωρις ν την εκθετεις εδω μεσα
Δε τη ζυγισα ρε μανποσα παραπανω κιλα δηλαδη ?