Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
184
Πόντοι
1
Καλησπέρα από Βάσια που είναι πριβέ μπορείς κάποιος που έχει πρόσβαση να μου απαντήσει είτε εδώ είτε σε μήνυμα εντυπώσεις από Αλεξάνδρα την ξανθιά και την Βικτώρια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.276
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα από Βάσια που είναι πριβέ μπορείς κάποιος που έχει πρόσβαση να μου απαντήσει είτε εδώ είτε σε μήνυμα εντυπώσεις από Αλεξάνδρα την ξανθιά και την Βικτώρια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τις έχεις δει η στο είπε η βασια

Zohs91

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα ήρθε ένας φίλος μου αξίζει να πάμε για Μασαζ ;είδα δυο στην μοναστηριού αξίζει η όχι ;και ποσό βγαίνει η τιμή

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
Θέλω να δοκιμάσω λουξουρι μπορεί κάποιος να μου πει αν κάποια αξίζει

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
καλησπέρα σε όλους τους πουτανιάρηδες. ποιο καλό παιδί θα μας πει τι παίζει στην γκαρσονιέρα του εύοσμου με της λαδοκορες της Σταυρούπολης

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
καλησπέρα σε όλους τους πουτανιάρηδες. ποιο καλό παιδί θα μας πει τι παίζει στην γκαρσονιέρα του εύοσμου με της λαδοκορες της Σταυρούπολης
Δώσε περαιτέρω πληροφορίες αδερφέ...για Luxury μιλάς ;

nekosg

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
Επισκεψη Golden σπα μιας και ειδα νεα ονοματα στο insta, εκλεισα με Λουνα,ελληνιδα γυρω στα 26 27 ,προστυχη φατσα μελαχρ πολυ καλο σωμα, βυζι κοντα στο 3 και θεικη κωλαρα..ρωταω τι κανει,ολα τα προγραμματα μου λεει..οκ παμε για φουλ της λεω..τζακουζι κανα 15λεπτο για χαλαρωμα και ερχεται το μωρο..βγαζει πετσετα ,αψεγαδιαστο κορμι εντελως γυμνη εξ αρχης,μασαζ καλουτσικο,ενταξει δεν περιμενεις και πυρινικη επιστημη στα μασατζιδικα,στο 15λεπτο της λεω ξεκινα,αρχιζει μια βαθια υγρη πιπα γλυψιμο μπαλες και ολη την περιοχη αρκετα παθιαρικα, στησιμο στο μασαζοκρεβατο και η μουναρα της σε κοινη θεα την οποια περιποιηθηκα δεοντος και γουσταρισε..καρφωμα ιεροαποστολικο για λιγο αλλα ηθελα στα 4 ..αρκετο σφυροκοπημα που αντεχει και γουσταρει ..σκισε με κλπ προστυχολογα απ αυτην οπου ηρθε η κορυφωση και πλημυρισα την πλατουλα της..γενικα ωραια εμπειρια με τη Λουνα,next door καλο amaturi που εχει μπει στα regular εκει πλεον.
100 και περιπου στη 1 ωρα η ολη διαδικασια.
Ποιο είναι;

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Η Ρούμπινη τελικά σταματήσε από το κρυσταλ

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
157
Πόντοι
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω εκείνη η Δανάη από το aqua τη έγινε?? Έχω χάσει τα ίχνη της κάποτε όταν έφυγε απο aqua το εξασκούσε μόνη της τοναθλημα αλλά τώρα χάθηκε...ξέρει κανείς??

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Η Μπέλα είναι τρέλα με φονικές καμπύλες , αισθησιακή παρουσία μέσα στο δωμάτιο , παιχνιδιάρα που σ ανεβάζει το αίμα και στα 2 κεφάλια ...και κάνει ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ...και μάλιστα καλό μασάζ δίχως να κοροϊδεύει και να κλέβει χρόνο...
Υ.Γ. δεν προμοτάρω να πάτε να τσεκάρετε...η κοπέλα τα σπάει.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Ρε παιδιά να ρωτήσω εκείνη η Δανάη από το aqua τη έγινε?? Έχω χάσει τα ίχνη της κάποτε όταν έφυγε απο aqua το εξασκούσε μόνη της τοναθλημα αλλά τώρα χάθηκε...ξέρει κανείς??
Γύρισε στο golden σαν Ναταλία, μετά δούλευε Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο και μάλλον τώρα σταμάτησε ξανά.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Πολύ καλή εξέλιξη στο golden έχει και η Βικτώρια. Ελληνακι(νομίζω )γύρω στα 25-26, με ωραίο σώμα , η οποία κάνει μόνο στοματικό. Έχει ωραίο και υγρό μουνακι. Αξίζει μια δοκιμή.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Πολύ καλή εξέλιξη στο golden έχει και η Βικτώρια. Ελληνακι(νομίζω )γύρω στα 25-26, με ωραίο σώμα , η οποία κάνει μόνο στοματικό. Έχει ωραίο και υγρό μουνακι. Αξίζει μια δοκιμή.
τιμη για στοματικο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom