Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.260
- Πόντοι
- 3.556
Ολων των φραπέδαδικων ναι Όχι όλων των μπριζόλακιδωνΔεν περίμενα ποτέ ότι ο πανγνωστης όλον,δεν έχει τηλ ή info
Ολων των φραπέδαδικων ναι Όχι όλων των μπριζόλακιδωνΔεν περίμενα ποτέ ότι ο πανγνωστης όλον,δεν έχει τηλ ή info
Εσχάτως τον έχει κερδίσει και η πιάτσα.Ολων των φραπέδαδικων ναι Όχι όλων των μπριζόλακιδων
Ίσως να έχει έφεση στα μπιφτέκιαΟλων των φραπέδαδικων ναι Όχι όλων των μπριζόλακιδων
Στο δίνω εγώ αν κάνεις συνέδρια με Μιχάλη του ζεσι.Εχουμε info ; Τηλέφωνο που βρίσκω;
ειμαι ενα βημα μπροστα απο ολους...δεν το χρειαζομαι...εκανα καταδρομη πριν λιγοΣτο δίνω εγώ αν κάνεις συνέδρια με Μιχάλη του ζεσι.
Πόσο παπατζης είσαι ρε....μα πόσο παπατζηςειμαι ενα βημα μπροστα απο ολους...δεν το χρειαζομαι...εκανα καταδρομη πριν λιγο
Γιατί ξέρεις αν είμαι εγώ Θεσσαλονίκη σήμερα;;;Πόσο παπατζης είσαι ρε....μα πόσο παπατζης
Δεν είναι καν Θεσσαλονίκη σήμερα, αλλά εσύ πηγές.
Άσε παπατζη...την πάτησες σαν τζορμακας.Γιατί ξέρεις αν είμαι εγώ Θεσσαλονίκη σήμερα;;;
Α γαμησου ρε μλκ που θα με πεις τζορμακαΆσε παπατζη...την πάτησες σαν τζορμακας.
εγώ που πήγα τελευτεα ήρθε ξανά η σταλίτσα όμορφο ξανθό με ωραίο πρόσωπο και σωματάρα πιτσιρικάΕλίτ σπα έβγαλε στορυ ότι ανανεωσε το προσωπικό... ξέρουμε κατι
Ρε φίλε θα μας τρελάνεις η στελιτσα που βαριέται να κουνηθεί και είναι σαν χαπακομενη αναβάθμιση?εγώ που πήγα τελευτεα ήρθε ξανά η σταλίτσα όμορφο ξανθό με ωραίο πρόσωπο και σωματάρα πιτσιρικά
Έτσι, γλέντα το μουνόπανο..Εχω 2 να Σε δώσω το μοτορολα αν θέλεις
Μόνο εσύ θα κοροϊδεύεις τον κόσμο
Άρχισες πάλι τις ευχές?Α γαμησου ρε μλκ που θα με πεις τζορμακα
Έχασε η Μάντσεστερ από την Τότεναμ σήμερα....έχω τόσα νεύρα που θα γαμησω αντρικό κωλαρακι στο τέλος...Μην ξύνεστε μουνοπανα....Έτσι, γλέντα το μουνόπανο..
Μπορείς να δώσεις τηλέφωνο γιατί το σαητ είναι γτπ και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα;Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
Το KaneSex Δεν επαληθεύει την γνησιότητα των φωτογραφιών και των στοιχείων του κάθε χρήστη. Η επαλήθευση προφίλ επαληθεύει μόνο το γένος του χρήστη (γυναίκα,ζευγάρι κτλπ)ΘεσσαλονίκηΠρίν απο 9 ώρες19875 ΠροβολέςID #1513577
Περιγραφή
Αυστηρά και μόνο ποδολάγνοι!
Μόνο με δωράκι!
Αφού πήγε η Νικόλ στην Νότιο Κορέα,ήταν επόμενο Κορεάτης να σηκώσει ως αρχηγός το τρόπαιο.Έχασε η Μάντσεστερ από την Τότεναμ σήμερα....έχω τόσα νεύρα που θα γαμησω αντρικό κωλαρακι στο τέλος...Μην ξύνεστε μουνοπανα....
Που την βρίσκουμε????Καλημέρα σε όλους επίσκεψη στην Εύα jumbo για τους παλιούς...
Θέλει κουράγιο πλέον για να πας.
Αλλά για μια στο τόσο καλή είναι...
Αντέχει η ρουφιανα ακόμα, σκυλί του πολέμου.
Ναι σε όλα!!!!
δεν εχωΜπορείς να δώσεις τηλέφωνο γιατί το σαητ είναι γτπ και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
γαμω τον Σον και τον χοντροκεφαλο τον πΟσΤΕκοΓΛΟΥ....Αφού πήγε η Νικόλ στην Νότιο Κορέα,ήταν επόμενο Κορεάτης να σηκώσει ως αρχηγός το τρόπαιο.