Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
41.765
Πόντοι
6.756
Έλα μπουστηδες πέρασμα από το golden...:grin:

Παρούσες εκείνη την ώρα Ξένια(τζουσυ γκομενάκι)κ Βικτώρια(έκφυλο κ μικρό γκομενάκι σε ηλικία)!:erection:
Πέρασμα με την Ξένια... αφού ακολούθησε ένα ελαφρύ ντουζακι, παρεπιπτόντως έχει στο δωμάτιο μίας χρήσης παντόφλες.
Ήρθε το μωρό δεν έβγαλε τπτ, ακολούθησε ένα ωραίο μασάζακι ελαφρύ χωρίς πιέσεις έντονες. Μου πρότεινε φραπα στα 50€. :grin:
Κάπου στο μισάωρο που κανονίσαμε με γύρισε κ παίχτηκε η φραπα!:cum::cum:

Προσεγμένος χώρος κ καθαρός! Και οι 2 κοπέλες που είδα καλουτσικα μωρά. Αν κ πήγα μπας κ δω Χαρά από Μπουστη Μπαναγιωτη αλλά δεν.:grin:...:cool2:
:wanker:

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
582
Πόντοι
80
Πέρασμα από Harmony Spa με Ελλη. Μικρή σε ηλικία, 18-19 . Ξανθό μαλλί, νορμάλ ύψος. Γενικά ωραία εμφάνιση. Μέσα όμως αποτυχία. Τα τυπικά στο σοσιαλ και μετα 10 λεπτα λάδωμα ούτε καν χαίδεμα κατά το οποίο ρωτάει το γνωστό "μασάζ σε όλο το σώμα ". Αφού απάντησα θετικά μου είπε οπότε θέλω να γυρίσω. 2ο κομμάτι διαδικαστικό και αμήχανο. Η κοπέλα σχετικά απόμακρη, δεν έβγαλε ρούχα. Άπλωσα χέρι στο αρκετά ωραίο κωλαράκι αλλά η όλη φάση ήταν λες και χουφτωνω ένα άψυχο ον. Τεχνικά μέτρια προς κάτω στον φραπέ. Κακή εμπειρία, συνολικός χρόνος με ντουζ πριν και μετά, 30 λεπτά. Κλέψιμο χρόνου, τραγικό απλό λάδωμα για πρώτο κομμάτι, αμήχανη συμπεριφορά, απόμακρη, δεν έβγαλε τίποτα, απουσία αισθησιασμου. Συστήνεται αποφυγή.

Γενικά στο εν λόγω κατάστημα η μόνη με καλές πραγματικά υπηρεσίες είναι η Ηλιανα. Προς το παρόν με όλες τις αλλες απλά καις τα λεφτα σου

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
650
Πόντοι
81
Πέρασμα από Harmony Spa με Ελλη. Μικρή σε ηλικία, 18-19 . Ξανθό μαλλί, νορμάλ ύψος. Γενικά ωραία εμφάνιση. Μέσα όμως αποτυχία. Τα τυπικά στο σοσιαλ και μετα 10 λεπτα λάδωμα ούτε καν χαίδεμα κατά το οποίο ρωτάει το γνωστό "μασάζ σε όλο το σώμα ". Αφού απάντησα θετικά μου είπε οπότε θέλω να γυρίσω. 2ο κομμάτι διαδικαστικό και αμήχανο. Η κοπέλα σχετικά απόμακρη, δεν έβγαλε ρούχα. Άπλωσα χέρι στο αρκετά ωραίο κωλαράκι αλλά η όλη φάση ήταν λες και χουφτωνω ένα άψυχο ον. Τεχνικά μέτρια προς κάτω στον φραπέ. Κακή εμπειρία, συνολικός χρόνος με ντουζ πριν και μετά, 30 λεπτά. Κλέψιμο χρόνου, τραγικό απλό λάδωμα για πρώτο κομμάτι, αμήχανη συμπεριφορά, απόμακρη, δεν έβγαλε τίποτα, απουσία αισθησιασμου. Συστήνεται αποφυγή.

Γενικά στο εν λόγω κατάστημα η μόνη με καλές πραγματικά υπηρεσίες είναι η Ηλιανα. Προς το παρόν με όλες τις αλλες απλά καις τα λεφτα σου
Ειναι αληθεια οτι ολες ειναι βαρεων βαρων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom