Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Jimban

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
44
Πόντοι
0
καλημερα,επικοινωνησε κανεις μαζι της,
Ρε το σαητ είναι ότι να ναι. Μου λέει για να στείλω μήνυμα να περιμένω 5 με 24 ώρες για επαλήθευση ή κάτι τέτοιο αλλά ούτε αυτο γίνεται ποτέ. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη πως να επικοινωνήσω μαζί της

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
Τέρμα τα λάδια.μου γύρισε τα μυαλά ένα ανθυπομπαζακι.οχι το ένα όχι το άλλο.γαμω τα τσόκαρα τα δεύτερα απ' το Τεπελένι που ξύπνησαν γκόμενες άντε σιχτιρ μην τις ταιζετε ρε κάνα 5μηνο να δείτε πως θα φερθούν σωστά

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Τέρμα τα λάδια.μου γύρισε τα μυαλά ένα ανθυπομπαζακι.οχι το ένα όχι το άλλο.γαμω τα τσόκαρα τα δεύτερα απ' το Τεπελένι που ξύπνησαν γκόμενες άντε σιχτιρ μην τις ταιζετε ρε κάνα 5μηνο να δείτε πως θα φερθούν σωστά
Πες λεπτομέρειες,που και με ποια

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
υπάρχει κανενα αξιόλογο μασατζιδικο; και μόνο μασάζ και στοματικό δε με χαλάει, για χαλάρωση περισσότερο
Elegance, πάρε την Μιλενα.
Θα περάσεις καλά, στο πρώτο και το δεύτερο μέρος.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.260
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
414
Πόντοι
20
Μιας και μιλάτε για elegance να ενημερώσω πως 99% η Ελίνα έχει σταματήσει. Λογικά αδιάφορη πληροφορία για τους περισσότερους αλλά εγώ προσωπικά είχα περάσει 3-4 φορές μαζί της και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος συν οτί είχε ΒΥΖΑΡΕΣ! Γιαυτό αν γνωρίζει κανένας συνάδελφος αν πήγε σε καινούργιο μαγαζί θα το εκτιμούσα δεόντως αν ενημέρωνε.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Μιας και μιλάτε για elegance να ενημερώσω πως 99% η Ελίνα έχει σταματήσει. Λογικά αδιάφορη πληροφορία για τους περισσότερους αλλά εγώ προσωπικά είχα περάσει 3-4 φορές μαζί της και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος συν οτί είχε ΒΥΖΑΡΕΣ! Γιαυτό αν γνωρίζει κανένας συνάδελφος αν πήγε σε καινούργιο μαγαζί θα το εκτιμούσα δεόντως αν ενημέρωνε.
εγω παλι δεν εχω θετικη αποψη...πιο πολυ εβγαζε οτι το κανει καθαρα απο αναγκη...και οτι με το ζορι ειναι εκει....

Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
414
Πόντοι
20
εγω παλι δεν εχω θετικη αποψη...πιο πολυ εβγαζε οτι το κανει καθαρα απο αναγκη...και οτι με το ζορι ειναι εκει....
Ναι έχεις δίκιο σίγουρα καποιες φορές δεν ήταν ιδιαίτερα θερμή αλλά έχω περάσει και αρκετά καλά μαζί της Τι να σου πω ίσως ήταν με τις μέρες τις..

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.757
Πόντοι
3.846
Και με εμένα μέτρια πράγματα.Της έγλειφα τις βυζάρες και ήταν αδιάφορη σαν να γλείφω παγωτό χωνάκι.Και ενώ είχε προηγηθεί καλό σόσιαλ που είχε σπάσει τον πάγο.Είχα προσδοκίες γιατί όλοι γράφανε ότι είναι καυλιάρα,από την εποχή ακόμα που ήταν στο Massagio.Οφείλω όμως να της αναγνωρίσω ότι μου έκανε καλό μασάζ,όπως και η Ντάρια.Όμως είναι παράνοια η Ελίνα να μην κάνει ισπανικό ούτε να δέχεται χύσιμο στα βυζιά,παρόλο που κάνει τσιμπούκι σαν υπηρεσία.Ό,τι να'ναι!!!

Η άλλη πάλι η Μιλένα πολύ θεατρινισμούς λες και παίζει σε τσόντα.Η Ντάρια καταλαβαίνει και μιλάει λιγότερα αγγλικά και από τον Τσίπρα,κάτι που χαλάει την καύλα.Για την καινούργια που δε θυμάμαι όνομα έχουν γραφτεί τα χειρότερα.Μόνο η Φένια θα αξίζει πραγματικά από το μαγαζί στο ερωτικό κομμάτι,αλλά δυστυχώς δεν την έχω συναντήσει.Όμως λένε πως δεν κάνει καλό μασάζ παρά μόνο χάδι,σαν τη Μιλένα.Κοινώς δεν υπάρχει κάποια στο Elegance που να έχει όλο το πακέτο.Υπερτιμημένο μαγαζί επειδή προσφέρει τσιμπούκια αλλά και φουλ πρόγραμμα με την Ντάρια σε πολυτελή χώρο.

Τελευταία τροποποίηση:

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
40
Πόντοι
0
Στο νέο χώρο Crystal πριν λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό με τη καινούργια Υβόννη .Στη εμφάνιση, μικρών διαστάσεων , με αδιάφορο ως άσχημο μελαχροινό πρόσωπο με μόνιμο ψέυτικο χαμόγελο. Το μέρος του μασάζ επιεικώς άθλιο.Σαν εντριβή με vix. Όσον αφορά τη κουβέντα εαν δε τη ρωτήσεις κάτι δε πρόκειται να βγάλει άχνα. Στο δευτερο μέρος ακόμη χειρότερα.Ανέκφραστη πιάνει πουλί χαλαρά σα λαστιχο ποτίσματος, ενω κοιτάζει τα ντουβάρια. Αν δε βάλεις το χεράκι σου φέυγεις ατελείωτος λόγω χρόνου, Εμφανώς δεν τις αρέσει αυτό που κάνει και το περνά στο πελάτη. Η μοναδική φορά που ένιωσα οτι πέταξα ένα πενηντάρι στο Crystal

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Στο νέο χώρο Crystal πριν λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό με τη καινούργια Υβόννη .Στη εμφάνιση, μικρών διαστάσεων , με αδιάφορο ως άσχημο μελαχροινό πρόσωπο με μόνιμο ψέυτικο χαμόγελο. Το μέρος του μασάζ επιεικώς άθλιο.Σαν εντριβή με vix. Όσον αφορά τη κουβέντα εαν δε τη ρωτήσεις κάτι δε πρόκειται να βγάλει άχνα. Στο δευτερο μέρος ακόμη χειρότερα.Ανέκφραστη πιάνει πουλί χαλαρά σα λαστιχο ποτίσματος, ενω κοιτάζει τα ντουβάρια. Αν δε βάλεις το χεράκι σου φέυγεις ατελείωτος λόγω χρόνου, Εμφανώς δεν τις αρέσει αυτό που κάνει και το περνά στο πελάτη. Η μοναδική φορά που ένιωσα οτι πέταξα ένα πενηντάρι στο Crystal
Από μηνύματα που έχω λάβει από μέλη 8/10 πέρασαν καλά με την μικρή....Εξαίρεση ο κολλητός μου που αυτός πέρασε μέτρια...Στην δική μου καταδρομή όταν ξεκίνησε είχα περάσει πολυ καλά....και η μικρή είναι πολλά υποσχόμενη....

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
40
Πόντοι
0
Από μηνύματα που έχω λάβει από μέλη 8/10 πέρασαν καλά με την μικρή....Εξαίρεση ο κολλητός μου που αυτός πέρασε μέτρια...Στην δική μου καταδρομή όταν ξεκίνησε είχα περάσει πολυ καλά....και η μικρή είναι πολλά υποσχόμενη....
Αυτή μου πε ένα μήνα είναι εκει. Δε ξέρω αν λέμε την ίδια αλλά αυτή ήταν σε έναν άλλο κόσμο , όχι στο δωμάτιο.. Και η ραφαέλα ήταν μικρή αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη. Άποψή μου βέβαια

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Αυτή μου πε ένα μήνα είναι εκει. Δε ξέρω αν λέμε την ίδια αλλά αυτή ήταν σε έναν άλλο κόσμο , όχι στο δωμάτιο.. Και η ραφαέλα ήταν μικρή αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη. Άποψή μου βέβαια
Σεβαστή η άποψη σου , κουβέντα κάνουμε

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
116
Πόντοι
1
Μία Βίκυ, πρέπει να είναι Μαρτίου με Δελφών, που ζητάει να είσαι άνω των 40 και γενικά θέλει πληροφορίες για εσένα λέει τίποτα; Αν κάποιος έχει υπομονή και καταφέρει να βγάλει άκρη μαζί της, αξίζει η καταδρομή;

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Μία Βίκυ, πρέπει να είναι Μαρτίου με Δελφών, που ζητάει να είσαι άνω των 40 και γενικά θέλει πληροφορίες για εσένα λέει τίποτα; Αν κάποιος έχει υπομονή και καταφέρει να βγάλει άκρη μαζί της, αξίζει η καταδρομή;
Υπομονή γιατί το λες αυτο;Μίλησες μαζί της;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Μια Αλίκη στο harmony ξέρουμε κάτι

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Πέρασμα προ ημερών με Φενια από Ιμπεριαλ για πρώτη φορά…Ωραίος χώρος ο καινούργιος,πιο μεγάλος…Στα του αγώνα καλό πρώτο μέρος απαλό μασάζ…Στο 2ο μέρος ανάλογα το κόστος(50-70€),εγώ πήρα καλαμάκι,πολύ καλό δεύτερο μέρος …Τίμια επιλογή για πρώτη φορά όποιος θέλει κάτι μοντελε,από αυτές π έχω επισκεφθεί νομίζω είναι η καλύτερη …
Υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από καλαμάκι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom