Ρε το σαητ είναι ότι να ναι. Μου λέει για να στείλω μήνυμα να περιμένω 5 με 24 ώρες για επαλήθευση ή κάτι τέτοιο αλλά ούτε αυτο γίνεται ποτέ. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη πως να επικοινωνήσω μαζί τηςκαλημερα,επικοινωνησε κανεις μαζι της,
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Τέρμα τα λάδια.μου γύρισε τα μυαλά ένα ανθυπομπαζακι.οχι το ένα όχι το άλλο.γαμω τα τσόκαρα τα δεύτερα απ' το Τεπελένι που ξύπνησαν γκόμενες άντε σιχτιρ μην τις ταιζετε ρε κάνα 5μηνο να δείτε πως θα φερθούν σωστά
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.766
- Πόντοι
- 3.506
Πες λεπτομέρειες,που και με ποιαΤέρμα τα λάδια.μου γύρισε τα μυαλά ένα ανθυπομπαζακι.οχι το ένα όχι το άλλο.γαμω τα τσόκαρα τα δεύτερα απ' το Τεπελένι που ξύπνησαν γκόμενες άντε σιχτιρ μην τις ταιζετε ρε κάνα 5μηνο να δείτε πως θα φερθούν σωστά
Michalis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 164
- Πόντοι
- 0
Elegance, πάρε την Μιλενα.υπάρχει κανενα αξιόλογο μασατζιδικο; και μόνο μασάζ και στοματικό δε με χαλάει, για χαλάρωση περισσότερο
Θα περάσεις καλά, στο πρώτο και το δεύτερο μέρος.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.260
- Πόντοι
- 3.556
Δεύτερη φορά π την προτείνεις την πήρες εσύ κ σ άρεσε τόσο έγραψες κάτι κ μου διέφυγεElegance, πάρε την Μιλενα.
Θα περάσεις καλά, στο πρώτο και το δεύτερο μέρος.
Μάκης Τσετσένογλοu
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 414
- Πόντοι
- 20
Μιας και μιλάτε για elegance να ενημερώσω πως 99% η Ελίνα έχει σταματήσει. Λογικά αδιάφορη πληροφορία για τους περισσότερους αλλά εγώ προσωπικά είχα περάσει 3-4 φορές μαζί της και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος συν οτί είχε ΒΥΖΑΡΕΣ! Γιαυτό αν γνωρίζει κανένας συνάδελφος αν πήγε σε καινούργιο μαγαζί θα το εκτιμούσα δεόντως αν ενημέρωνε.
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.766
- Πόντοι
- 3.506
εγω παλι δεν εχω θετικη αποψη...πιο πολυ εβγαζε οτι το κανει καθαρα απο αναγκη...και οτι με το ζορι ειναι εκει....Μιας και μιλάτε για elegance να ενημερώσω πως 99% η Ελίνα έχει σταματήσει. Λογικά αδιάφορη πληροφορία για τους περισσότερους αλλά εγώ προσωπικά είχα περάσει 3-4 φορές μαζί της και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος συν οτί είχε ΒΥΖΑΡΕΣ! Γιαυτό αν γνωρίζει κανένας συνάδελφος αν πήγε σε καινούργιο μαγαζί θα το εκτιμούσα δεόντως αν ενημέρωνε.
Μάκης Τσετσένογλοu
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 414
- Πόντοι
- 20
Ναι έχεις δίκιο σίγουρα καποιες φορές δεν ήταν ιδιαίτερα θερμή αλλά έχω περάσει και αρκετά καλά μαζί της Τι να σου πω ίσως ήταν με τις μέρες τις..εγω παλι δεν εχω θετικη αποψη...πιο πολυ εβγαζε οτι το κανει καθαρα απο αναγκη...και οτι με το ζορι ειναι εκει....
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.852
- Πόντοι
- 3.506
Μπορεί να γουσταρε τον κύριο ΜάκηΝαι έχεις δίκιο σίγουρα καποιες φορές δεν ήταν ιδιαίτερα θερμή αλλά έχω περάσει και αρκετά καλά μαζί της Τι να σου πω ίσως ήταν με τις μέρες τις..
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.757
- Πόντοι
- 3.846
Και με εμένα μέτρια πράγματα.Της έγλειφα τις βυζάρες και ήταν αδιάφορη σαν να γλείφω παγωτό χωνάκι.Και ενώ είχε προηγηθεί καλό σόσιαλ που είχε σπάσει τον πάγο.Είχα προσδοκίες γιατί όλοι γράφανε ότι είναι καυλιάρα,από την εποχή ακόμα που ήταν στο Massagio.Οφείλω όμως να της αναγνωρίσω ότι μου έκανε καλό μασάζ,όπως και η Ντάρια.Όμως είναι παράνοια η Ελίνα να μην κάνει ισπανικό ούτε να δέχεται χύσιμο στα βυζιά,παρόλο που κάνει τσιμπούκι σαν υπηρεσία.Ό,τι να'ναι!!!εγω παλι δεν εχω θετικη αποψη...πιο πολυ εβγαζε οτι το κανει καθαρα απο αναγκη...και οτι με το ζορι ειναι εκει....
Η άλλη πάλι η Μιλένα πολύ θεατρινισμούς λες και παίζει σε τσόντα.Η Ντάρια καταλαβαίνει και μιλάει λιγότερα αγγλικά και από τον Τσίπρα,κάτι που χαλάει την καύλα.Για την καινούργια που δε θυμάμαι όνομα έχουν γραφτεί τα χειρότερα.Μόνο η Φένια θα αξίζει πραγματικά από το μαγαζί στο ερωτικό κομμάτι,αλλά δυστυχώς δεν την έχω συναντήσει.Όμως λένε πως δεν κάνει καλό μασάζ παρά μόνο χάδι,σαν τη Μιλένα.Κοινώς δεν υπάρχει κάποια στο Elegance που να έχει όλο το πακέτο.Υπερτιμημένο μαγαζί επειδή προσφέρει τσιμπούκια αλλά και φουλ πρόγραμμα με την Ντάρια σε πολυτελή χώρο.
Τελευταία τροποποίηση:
privatepilot
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Στο νέο χώρο Crystal πριν λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό με τη καινούργια Υβόννη .Στη εμφάνιση, μικρών διαστάσεων , με αδιάφορο ως άσχημο μελαχροινό πρόσωπο με μόνιμο ψέυτικο χαμόγελο. Το μέρος του μασάζ επιεικώς άθλιο.Σαν εντριβή με vix. Όσον αφορά τη κουβέντα εαν δε τη ρωτήσεις κάτι δε πρόκειται να βγάλει άχνα. Στο δευτερο μέρος ακόμη χειρότερα.Ανέκφραστη πιάνει πουλί χαλαρά σα λαστιχο ποτίσματος, ενω κοιτάζει τα ντουβάρια. Αν δε βάλεις το χεράκι σου φέυγεις ατελείωτος λόγω χρόνου, Εμφανώς δεν τις αρέσει αυτό που κάνει και το περνά στο πελάτη. Η μοναδική φορά που ένιωσα οτι πέταξα ένα πενηντάρι στο Crystal
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.766
- Πόντοι
- 3.506
Από μηνύματα που έχω λάβει από μέλη 8/10 πέρασαν καλά με την μικρή....Εξαίρεση ο κολλητός μου που αυτός πέρασε μέτρια...Στην δική μου καταδρομή όταν ξεκίνησε είχα περάσει πολυ καλά....και η μικρή είναι πολλά υποσχόμενη....Στο νέο χώρο Crystal πριν λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό με τη καινούργια Υβόννη .Στη εμφάνιση, μικρών διαστάσεων , με αδιάφορο ως άσχημο μελαχροινό πρόσωπο με μόνιμο ψέυτικο χαμόγελο. Το μέρος του μασάζ επιεικώς άθλιο.Σαν εντριβή με vix. Όσον αφορά τη κουβέντα εαν δε τη ρωτήσεις κάτι δε πρόκειται να βγάλει άχνα. Στο δευτερο μέρος ακόμη χειρότερα.Ανέκφραστη πιάνει πουλί χαλαρά σα λαστιχο ποτίσματος, ενω κοιτάζει τα ντουβάρια. Αν δε βάλεις το χεράκι σου φέυγεις ατελείωτος λόγω χρόνου, Εμφανώς δεν τις αρέσει αυτό που κάνει και το περνά στο πελάτη. Η μοναδική φορά που ένιωσα οτι πέταξα ένα πενηντάρι στο Crystal
privatepilot
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Αυτή μου πε ένα μήνα είναι εκει. Δε ξέρω αν λέμε την ίδια αλλά αυτή ήταν σε έναν άλλο κόσμο , όχι στο δωμάτιο.. Και η ραφαέλα ήταν μικρή αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη. Άποψή μου βέβαιαΑπό μηνύματα που έχω λάβει από μέλη 8/10 πέρασαν καλά με την μικρή....Εξαίρεση ο κολλητός μου που αυτός πέρασε μέτρια...Στην δική μου καταδρομή όταν ξεκίνησε είχα περάσει πολυ καλά....και η μικρή είναι πολλά υποσχόμενη....
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.766
- Πόντοι
- 3.506
Σεβαστή η άποψη σου , κουβέντα κάνουμεΑυτή μου πε ένα μήνα είναι εκει. Δε ξέρω αν λέμε την ίδια αλλά αυτή ήταν σε έναν άλλο κόσμο , όχι στο δωμάτιο.. Και η ραφαέλα ήταν μικρή αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη. Άποψή μου βέβαια
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Υπομονή γιατί το λες αυτο;Μίλησες μαζί της;Μία Βίκυ, πρέπει να είναι Μαρτίου με Δελφών, που ζητάει να είσαι άνω των 40 και γενικά θέλει πληροφορίες για εσένα λέει τίποτα; Αν κάποιος έχει υπομονή και καταφέρει να βγάλει άκρη μαζί της, αξίζει η καταδρομή;
Είχαμε μιλήσει πριν λίγες μέρες και δεν ήταν και η πιο εύκολη πρώτη επαφήΥπομονή γιατί το λες αυτο;Μίλησες μαζί της;
Υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από καλαμάκι;Πέρασμα προ ημερών με Φενια από Ιμπεριαλ για πρώτη φορά…Ωραίος χώρος ο καινούργιος,πιο μεγάλος…Στα του αγώνα καλό πρώτο μέρος απαλό μασάζ…Στο 2ο μέρος ανάλογα το κόστος(50-70€),εγώ πήρα καλαμάκι,πολύ καλό δεύτερο μέρος …Τίμια επιλογή για πρώτη φορά όποιος θέλει κάτι μοντελε,από αυτές π έχω επισκεφθεί νομίζω είναι η καλύτερη …
Ανέμενε αναγνώριση