Ίσως να έχει έφεση στα μπιφτέκιαΟλων των φραπέδαδικων ναι Όχι όλων των μπριζόλακιδων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.644
- Πόντοι
- 8.295
Στο δίνω εγώ αν κάνεις συνέδρια με Μιχάλη του ζεσι.Εχουμε info ; Τηλέφωνο που βρίσκω;
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.506
ειμαι ενα βημα μπροστα απο ολους...δεν το χρειαζομαι...εκανα καταδρομη πριν λιγοΣτο δίνω εγώ αν κάνεις συνέδρια με Μιχάλη του ζεσι.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.152
- Πόντοι
- 3.506
Πολύ ησυχία έπεσε στα ελαιοτριβεία. Περίοδο νηστείας έχουμε;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.644
- Πόντοι
- 8.295
Πόσο παπατζης είσαι ρε....μα πόσο παπατζηςειμαι ενα βημα μπροστα απο ολους...δεν το χρειαζομαι...εκανα καταδρομη πριν λιγο
Δεν είναι καν Θεσσαλονίκη σήμερα, αλλά εσύ πηγές.
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί ξέρεις αν είμαι εγώ Θεσσαλονίκη σήμερα;;;Πόσο παπατζης είσαι ρε....μα πόσο παπατζης
Δεν είναι καν Θεσσαλονίκη σήμερα, αλλά εσύ πηγές.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.644
- Πόντοι
- 8.295
Άσε παπατζη...την πάτησες σαν τζορμακας.Γιατί ξέρεις αν είμαι εγώ Θεσσαλονίκη σήμερα;;;
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.506
Α γαμησου ρε μλκ που θα με πεις τζορμακαΆσε παπατζη...την πάτησες σαν τζορμακας.
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
εγώ που πήγα τελευτεα ήρθε ξανά η σταλίτσα όμορφο ξανθό με ωραίο πρόσωπο και σωματάρα πιτσιρικάΕλίτ σπα έβγαλε στορυ ότι ανανεωσε το προσωπικό... ξέρουμε κατι
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Ρε φίλε θα μας τρελάνεις η στελιτσα που βαριέται να κουνηθεί και είναι σαν χαπακομενη αναβάθμιση?εγώ που πήγα τελευτεα ήρθε ξανά η σταλίτσα όμορφο ξανθό με ωραίο πρόσωπο και σωματάρα πιτσιρικά
Για πέταμα το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε από έξω.
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 23.609
- Πόντοι
- 8.296
Έτσι, γλέντα το μουνόπανο..Εχω 2 να Σε δώσω το μοτορολα αν θέλεις
Μόνο εσύ θα κοροϊδεύεις τον κόσμο
Άρχισες πάλι τις ευχές?Α γαμησου ρε μλκ που θα με πεις τζορμακα
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.506
Έχασε η Μάντσεστερ από την Τότεναμ σήμερα....έχω τόσα νεύρα που θα γαμησω αντρικό κωλαρακι στο τέλος...Μην ξύνεστε μουνοπανα....Έτσι, γλέντα το μουνόπανο..
Μπορείς να δώσεις τηλέφωνο γιατί το σαητ είναι γτπ και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα;Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
Το KaneSex Δεν επαληθεύει την γνησιότητα των φωτογραφιών και των στοιχείων του κάθε χρήστη. Η επαλήθευση προφίλ επαληθεύει μόνο το γένος του χρήστη (γυναίκα,ζευγάρι κτλπ)ΘεσσαλονίκηΠρίν απο 9 ώρες19875 ΠροβολέςID #1513577
Περιγραφή
Αυστηρά και μόνο ποδολάγνοι!
Μόνο με δωράκι!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.872
- Πόντοι
- 3.846
Αφού πήγε η Νικόλ στην Νότιο Κορέα,ήταν επόμενο Κορεάτης να σηκώσει ως αρχηγός το τρόπαιο.Έχασε η Μάντσεστερ από την Τότεναμ σήμερα....έχω τόσα νεύρα που θα γαμησω αντρικό κωλαρακι στο τέλος...Μην ξύνεστε μουνοπανα....
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Που την βρίσκουμε????Καλημέρα σε όλους επίσκεψη στην Εύα jumbo για τους παλιούς...
Θέλει κουράγιο πλέον για να πας.
Αλλά για μια στο τόσο καλή είναι...
Αντέχει η ρουφιανα ακόμα, σκυλί του πολέμου.
Ναι σε όλα!!!!
δεν εχωΜπορείς να δώσεις τηλέφωνο γιατί το σαητ είναι γτπ και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.506
γαμω τον Σον και τον χοντροκεφαλο τον πΟσΤΕκοΓΛΟΥ....Αφού πήγε η Νικόλ στην Νότιο Κορέα,ήταν επόμενο Κορεάτης να σηκώσει ως αρχηγός το τρόπαιο.
Δεν θα έκανα ποτέ σπάσιμο σε κανένα.Μόνο για παλιούς γιατί σε όλα τα τηλέφωνα και σοσιαλ που είναι ανοιχτά δεν απαντάει.
Κάνε καμιά περιγραφή της συνεδρίας γιατί αλλιώς μόνο για σπάσιμο το κάνεις
Είναι το λιγότερο αφελές αυτό πού λές.
Άντε να σας κάνω μια περιγραφή της Ευας. Κοντή ξανθιά εκφυλόφατσα σπασμένη με σιλικόνες στα βυζιά και στα χείλια Κολάρα κορμάρα αλλά δυστυχώς χώρος με μούχλα υγρασία και κρύο νερό. ΚΑΤ επάγγελμα ξεπέτατζού αλλά αν είσαι καλός,παίχτης και αντιληφθεί ότι θα τη γαμήσεις καλά αλλάζει και τα δίνει όλα. Γεννημένη για το πούτσο Αλλά υπο προϋποθέσεις. Κουμπώστε ένα μπλε να σας σηκωθεί στα σίγουρα και ορμάτε.
Είναι με τα φεγγάρια της όμως. Μη πείτε ότι δε σας τα είπα.….
ΥΓ. Να σπεύσουν οι ατρόμητοι μόνο. Όσοι είναι αποστειρωμένοι και σιχασιάρηδες να μείνουν μακριά.
Είναι με τα φεγγάρια της όμως. Μη πείτε ότι δε σας τα είπα.….
ΥΓ. Να σπεύσουν οι ατρόμητοι μόνο. Όσοι είναι αποστειρωμένοι και σιχασιάρηδες να μείνουν μακριά.