You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
το ζεσι ειναι μεσα στην βρωμα ασε που οπαρλαπιπας ο μιχαλης θα σε φαει το 80 στο τεταρτο.το κρυσταλ εχει μονο μαλακια στο πενιταρικο.και ποιο φρεσκο αιμα.zesi και crystal είναι το ίδιο γιατί γράφουν την ίδια οδό, εκεί μάλλον θα βαρέσω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ολα χιΠάντως σκέφτομαι να πάω σε ένα από τα 3 massagio, zesi, crystal και ότι γίνει...
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
περασμα απο εβιτα τρεις κορασιδες δυο μιλφαρες συλβια βουλγαρα κ σισι εληνιδα.σοφια κοντα στα 30 αλλα την εχω παρει καμια δεκαρι φορες και την βαρεθηκα δεν επλουτιζει το προγγραματακι της.απο αντιστρες στελειο.παρουσες τρεις κωνσταντινα μιλφαρα κοντα στα 40.δωρα κοντα στα 35με βυζαρες κοντα στο τεσσερα,και λαουρα πρωην ζεσι κοντα στα 28 που περασα ζαχαρη και μελι.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ.
De marco 156
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 49
- Like
- 1.680
- Πόντοι
- 4.381
Παίζει κανείς να με βάλει στα prive να περάσω από antistress π.χ?
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Περιμένοντας τους βαρβαρους ..και τις Βαρβάρες...άντε να δούμε πότε θα γίνει αυτό.
Από το καλοκαίρι λένε, αλλά ακόμα τίποτα....
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
ναι με ξέρουν, και ναι, ξέρω πως είναι πριβέ. Απλά στον κο.Παναγιωτη δεν μπορώ να ρωτήσω αν κάνει καλή πίπα ή αν το παίρνει καλά η κάθε κοπέλα. Θα μου πει πως όλες είναι καλες. γι αυτό ρώτησα εδώ μέσα.Εαν σε ξερουν παρε τηλ θα σε ενημερωσουν το μαγαζι ειναι πριβε και απο δω δεν θα μαθεις
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Τα μαγαζιά της Αθήνας (βλεπε OSMOSE) είχανε κάνει κίνηση προ διετίας. Για κοπέλες σε χώρο δικό μας. Αλλά είδανε τι χωριό είμαστε και την κάνανε χαλαρά…Τα πράγματα θα αλλάξουν αν ανέβουν από την Αθήνα τα γραφεία και κυνηγάνε μύγες αυτες
NIKOSMEGKAS.
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
αφτή με το άσπρο φορεμα τον κολο τον πεταχτό πια εινε;;; μπηκε κανεις ;εγω δεν την σιναντησα
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.735
- Πόντοι
- 3.327
Χάλια μαύρα,τσάμπα πεταμένα φράγκα το ελαιοτριβείο!!!αφτή με το άσπρο φορεμα τον κολο τον πεταχτό πια εινε;;; μπηκε κανεις ;εγω δεν την σιναντησα
Μια περιγραφή της κοπέλας?Γεια σας μάγκες περασμα από massagio.Ειχε δύο κοπέλες και πέρασα με μια Αθηνά.Μετριο χαλαρό μασάζ αλλά με πολύ καλή διάθεση από την μεριά της.Στην συνέχεια έκανε ικανοποιητική προσπάθεια και έτσι τελείωσε η φάση.Συνολικα μέτριες εντυπώσεις προς το θετικό.
NIKOSMEGKAS.
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ρε φιλε εμενα μαρεσει το μαγαζι για την κοπελα ρωτισα ...............Χάλια μαύρα,τσάμπα πεταμένα φράγκα το ελαιοτριβείο!!!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πάλι την θου θου βλέπω. Μάλλον έφυγε από Crystal και θα την «χαρούμε» εκεί…Χάλια μαύρα,τσάμπα πεταμένα φράγκα το ελαιοτριβείο!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203491
Επισκέπτης
Καμία άλλη εφάμιλλη της Νάντιας σε μασάζ?Προ ημερών Crystal - Μοναστηρίου. Συνεδρία με Νάντια. Καστανό, ψηλό θηλυκό, με συμπαθητικό γλυκό πρόσωπο, καμπύλες, στιβαρό κορμί όχι χοντρή, ευγενής και συνεργάσιμη. Είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του πραγματικού μασάζ. Η κοπέλα έχει διάθεση, δύναμη και τεχνική ώστε να κάνει μασάζ αντίστοιχο φυσικοθεραπεύτριας. Συνεδρία στα 45 λεπτά χωρίς επιδίωξη να φάει χρόνο. Αφού ολοκλήρωσε το μασάζ αποκάλυψε τα ευμεγέθη στήθη και οπίσθια της και μου παρείχε μια ευχάριστη απλή εκτόνωση χωρίς εξτραδάκια. Αν εμπλούτιζε κάπως το σκέλος της εκτόνωσης με ερωτικά χάδια, απαλά αγγίγματα, παιχνιδάκια κλπ θα γινόταν ασυναγώνιστη. Συνεδρία στα 50€ (30€ μασάζ + 20€ εκτόνωση). Η σχέση τιμής με τις προσφερόμενες υπηρεσίες είναι αρκετά καλή, σε σύγκριση με αυτά που παρέχονται γενικά στην Θεσσαλονίκη, διότι το μασάζ ήταν πραγματικά καλό και άξιζε τα 30€.
NIKOSMEGKAS.
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Πος πας στα πριβε κανεις που ξερει να μας πει .........περασμα απο εβιτα τρεις κορασιδες δυο μιλφαρες συλβια βουλγαρα κ σισι εληνιδα.σοφια κοντα στα 30 αλλα την εχω παρει καμια δεκαρι φορες και την βαρεθηκα δεν επλουτιζει το προγγραματακι της.απο αντιστρες στελειο.παρουσες τρεις κωνσταντινα μιλφαρα κοντα στα 40.δωρα κοντα στα 35με βυζαρες κοντα στο τεσσερα,και λαουρα πρωην ζεσι κοντα στα 28 που περασα ζαχαρη και μελι.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.556
Δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει κάποιος πρέπει να σε ξέρει να σε εμπιστευτεί κ να σε πάειΠος πας στα πριβε κανεις που ξερει να μας πει .........
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Αν καρφώνεται αυτό αξίζει....καλησπερα παιδια μηπως ξερεις κανεις ποια ειναι η κοπελα και αν αξιζει; σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη αυριο
Καρφώνεται όμως? ή αερομαλακία μόνο.....????
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά ,καλές γιορτές σε όλους!γνωρίζετε κάτι καλό σε μασαζοεκτονωση Αθήνα?είμαι για κρασιά και ψήνομαι να πάω στα κοντά.μακαρι να γράψει κάποιος στα κοντά.Ευχαριστω εκ των προτέρων