Ένα κοινωνικό μήνυμα παιδιά που αξίζει να σχολιάσουμε
Καλησπέρα. Θέλω γνώμη για ΕΣΡ που έριξε αυτές τις μέρες τσουχτερό πρόστιμο σε mega και δέκα λεπτά κήρυγμα για αυτό το επεισόδιο
Δεν μπορώ να καταλάβω για τόσο σοβαρά θέματα μια σειρά δείχνει τις απόψεις των γονιών για τα παιδιά και αντί να επιβραβεύτουν, πέφτει προστιμο.
Είμαστε μέσα στην κοινωνία και θέλω σχόλια για αυτό. Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Μέχρι τα 30 κάτι , ένας είναι πάντα στα 20 άτομα που θα έχει του κόσμου τις κοπέλες και μπορεί να βάζω μικρό δείγμα. Από εκεί και πέρα σε αυτήν την ηλικία, κάνεις σχέσεις, τονίζω την λέξη σχέσεις, αν είσαι πλούσιος, οικογενειακοί και κοινωνικοί λόγοι και ίσως επιφανειακές αν είσαι ωραίος και γυμνασμενος.
Όλα αυτά για εμένα συνδέονται με την υπογεννητικότητα. Έχουν αγριέψει παρά πολύ οι κοπέλες, ακόμα και όσες θεωρείτε χαμηλών τόνων. Πολύ μεγάλες απαιτήσεις, πρέπει να είσαι στην τρίχα, από τα 20 να έχεις μεγάλο εισόδημα, ταξίδια, παρέες κτλ. Και μιλάω για απλές κοπέλες, όχι για αυτές που περπατάνε και γυρνούν όλα τα κεφάλια.
Θυμάμαι πριν από 10-20 χρόνια κάτι χοντρούς και καθημερινούς, που είχαν σχέσεις με κούκλες. Τι φάση τότε; Τι άλλαξε; Πώς τις έπειθαν;