Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Dames, στο γνωστό χώρο του κέντρου...Ανοίγει τη πόρτα η Σαμπρίνα, κατά δήλωσή της! Πρόκειται για κοπέλα γύρω στα 25 με 30, εύσωμη μελαχροινή (είχε μαζεμένο το μαλλί της), με γενικά αρτσούμπαλο σώμα και τεράστιο πλαδαρό κώλο με μπόλικη κυτταρίτιδα! Ήταν μόνη της στο χώρο, ενώ στο τηλέφωνο μου ανέφεραν δύο κοπέλες! Εμ πα΄σει περιπτώσει, παραβλέπω το κομμάτι της ασυνεννοησίας...Πήρα το πρόγραμμα των 60 Ευρώ με προφύλαξη (ευτυχώς που δεν έδωσα τα 80 με ελεύθερο στοματικό). Για αρχή, μου έβαλε κα΄τι σαν λοσιόν στο σώμα μου και μ' άλειψε με αργές κινήσεις όπως ήμουν ανα΄σκελα. Μασάζ δεν υπήρξε, γινόταν με 80. Αν ήταν όπως έγινε η επάλειψη, να λείπει το βύσσινο! Κατε΄βηκε στο εργαλείο και ξεκίνησε μία πίπα εντελώς διεκπεραιωτική, του τύπου "χύσε να τελειώνουμε"! Με το ρολόι μου, η διάρκεια της πίπας ήταν γύρω στο λεπτό. Αντιλήφθηκα το "ναυάγιο" της κατάστασης και της πρότεινα να γυρίσει στα 4, να τη γαμήσω. Έβαλε λίγο τζελ στο μουνίτης, το οποίο ήταν σχετικά "ανοιχτό" και με τη χρήση τζελ, αισθανόμουν ότι "αερογαμούσα"! Συν του γεγονότος ότι κάποια στιγμή, μου ήρθαν στη μύτη δυσάρεστες μυρωδιές από το μουνί της. Γκάζωσα τότε παραπάνω για να χύσω και να λήξω αυτό το άθλιο ραντεβού! Με φύλαξε ο Θεός που δεν έδωσα παραπάνω χρήματα...Αν άξιζε, δεν υπήρχε θέμα από μέρους μου...Διαπιστώθηκε, ότι δεν...
Πο ......ρε συναγωνιστη τραγωδια σκετη καλα που δεν φιλοδωρισεs εξτρα μαλι $$$ θα ηταν διπλη χασουρα

• Like
Αντιδράσεις: dorcel

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Πηρε το αυτι μου οτι στο Dames δουλευει μια πρωην λαδοκορη του κρυσταλ...Με το ονομα Ευη...αν καποιος εκανε κινηση ας μας ενημερωσει
Ναι ενδιαφερον ειδηση αν μπορουσε να βοηθησει καποιοs γνωστηs εστω και με μνμ ποια ειναι η πρωην λαδοκορη του Κρυσταλ ......που εκανε μεταγραφη η αλλιωs προαγωγη στο Dames

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Πέρασμα από το golden την περασμένη εβδομάδα!:sunglasses:

Βρήκα Ναταλία διαθέσιμη κ πέρασα μαζί της!:grin:
Ωραίο μωράκι στυλακι Χρύσας είναι στο σωματότυπο, αλλά ψιλοφευγατο το μωρό. Μοιάζει πολύ με την αφεντικινα - πωλήτρια του la vie en rose (:wink:). Μου είπε τα προγράμματα που κάνει... ότι έξτρα κ 10€ ! Εντάξει μία πίπα δεν θα την πληρώσω κ 100€ είπαμε.:jerking::jerking:
Οπότε διάλεξα το 70αρι πρόγραμμα με χειρομαλαξη τελείωμα, χαλαρωτικό μασάζ κ χουφτωμα παντού. :bigdick::bigdick:

Αυτά τα ολίγα... γενικώς έχω καταλάβει στο συγκεκριμένο μαγαζί όπως γουστάρουν σε παίζουν μπαλι

Αδερφε σ ολα τα πετσεταδικα ετσι ειναι..ενα 70αρη - 80αρη θες μονο για να παιξει γλυψιματα δαχτυλα...πιπες κλπ φευγεις κι απ τα 100 καμια φορα
Ε ναι παρεχουν υπηρεσιεs τα κοριτσια με το αναλογο $$$ αντιτιμο "Τhe right price"

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.336
Πόντοι
7.095
Αγγε-λία από τη Λία για να ξέρουμε τι να αποφύγουμε;
Είναι η αδερφή της Νικόλ στα κωλομπαρα.
Παλια κωλομπαρου και η ίδια.
Τώρα είναι στο καινούριο στη Συγγρού είπε ο @Troublemaker_
Αν τη βρεις στο ινστα άντε να δωσω τιπ (το επίθετο της είναι του Πόντιου Τάκη) θα σου πέσει για κανένα μήνα.
Ειδικά με τις φωτό από το αποτυχημένο υαλουρονικο ή δεν ξέρω τι, που της δημιούργησε καύκαλα στα χείλια.
Παραδοπιστη, τραγική που ανεβάζει το ΙΒΑΝ της κάθε τρεις και λίγο για να της βάλουν λεφτά.
Αν με πλήρωνε λιγότερο από 500€ την ώρα δεν θα πήγαινα, καθώς μετά θα σιχαινομουν τον εαυτό μου.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.668
Πόντοι
9.195
Πο ......ρε συναγωνιστη τραγωδια σκετη καλα που δεν φιλοδωρισεs εξτρα μαλι $$$ θα ηταν διπλη χασουρα
Είσαι τρελός; Αγαθοεργίες δε κάνω, ειδικά όταν πρόκειται για χρήματα! Αν και μπορώ να καταλάβω βάσει εμπειρίας πολλών χρόνων και "διαβάζω" τέτοιου είδους γυναίκες στους χώρους αυτούς, συνήθως πέφτω "μέσα" στις προβλέψεις μου, αν αξίζει η γυναίκα ή όχι...Για να δώσω φιλοδώρημα, πε΄ραν του ότι πρέπει να "ματώσει τη φανέλα", αφετέρου να είναι η ίδια στη κατηγορία "μοντέλου"!

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
1000011180.jpg
Λέω να κλείσω για κυτταρίτιδα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1000011180.jpg

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.659
Πόντοι
3.846
1000011180.jpg
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1000011180.jpg
Θετικός ο εμπλουτισμός με αισθητικές υπηρεσίες.Το Σάββατο ίσως να έχει και γυναίκες πελάτισσες,ειδικά και για το μασάζ κυτταρίτιδας.Άλλες κοπέλες εκεί δεν δουλεύουν σύμφωνα με το παρόντα πρόγραμμα το Σάββατο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.659
Πόντοι
3.846
Ξέρουμε αν μια ομορφούτσικη στο Ελίτ προχωράει σε στοματικό;Μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και καλό σφιχτό σώμα,γύρω στα 30.Πρωινή ώρα την έχω πετύχει αλλά δεν ξέρω όνομα.

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
Θετικός ο εμπλουτισμός με αισθητικές υπηρεσίες.Το Σάββατο ίσως να έχει και γυναίκες πελάτισσες,ειδικά και για το μασάζ κυτταρίτιδας.Άλλες κοπέλες εκεί δεν δουλεύουν σύμφωνα με το παρόντα πρόγραμμα το Σάββατο
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζεις το πρόγραμμα του Σαββάτου;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.659
Πόντοι
3.846

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Ένα κοινωνικό μήνυμα παιδιά που αξίζει να σχολιάσουμε

Καλησπέρα. Θέλω γνώμη για ΕΣΡ που έριξε αυτές τις μέρες τσουχτερό πρόστιμο σε mega και δέκα λεπτά κήρυγμα για αυτό το επεισόδιο

Δεν μπορώ να καταλάβω για τόσο σοβαρά θέματα μια σειρά δείχνει τις απόψεις των γονιών για τα παιδιά και αντί να επιβραβεύτουν, πέφτει προστιμο.

Είμαστε μέσα στην κοινωνία και θέλω σχόλια για αυτό. Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Μέχρι τα 30 κάτι , ένας είναι πάντα στα 20 άτομα που θα έχει του κόσμου τις κοπέλες και μπορεί να βάζω μικρό δείγμα. Από εκεί και πέρα σε αυτήν την ηλικία, κάνεις σχέσεις, τονίζω την λέξη σχέσεις, αν είσαι πλούσιος, οικογενειακοί και κοινωνικοί λόγοι και ίσως επιφανειακές αν είσαι ωραίος και γυμνασμενος.

Όλα αυτά για εμένα συνδέονται με την υπογεννητικότητα. Έχουν αγριέψει παρά πολύ οι κοπέλες, ακόμα και όσες θεωρείτε χαμηλών τόνων. Πολύ μεγάλες απαιτήσεις, πρέπει να είσαι στην τρίχα, από τα 20 να έχεις μεγάλο εισόδημα, ταξίδια, παρέες κτλ. Και μιλάω για απλές κοπέλες, όχι για αυτές που περπατάνε και γυρνούν όλα τα κεφάλια.

Θυμάμαι πριν από 10-20 χρόνια κάτι χοντρούς και καθημερινούς, που είχαν σχέσεις με κούκλες. Τι φάση τότε; Τι άλλαξε; Πώς τις έπειθαν;

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.336
Πόντοι
7.095

Καλησπέρα. Θέλω γνώμη για ΕΣΡ που έριξε αυτές τις μέρες τσουχτερό πρόστιμο σε mega και δέκα λεπτά κήρυγμα για αυτό το επεισόδιο

Δεν μπορώ να καταλάβω για τόσο σοβαρά θέματα μια σειρά δείχνει τις απόψεις των γονιών για τα παιδιά και αντί να επιβραβεύτουν, πέφτει προστιμο.

Είμαστε μέσα στην κοινωνία και θέλω σχόλια για αυτό. Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Μέχρι τα 30 κάτι , ένας είναι πάντα στα 20 άτομα που θα έχει του κόσμου τις κοπέλες και μπορεί να βάζω μικρό δείγμα. Από εκεί και πέρα σε αυτήν την ηλικία, κάνεις σχέσεις, τονίζω την λέξη σχέσεις, αν είσαι πλούσιος, οικογενειακοί και κοινωνικοί λόγοι και ίσως επιφανειακές αν είσαι ωραίος και γυμνασμενος.

Όλα αυτά για εμένα συνδέονται με την υπογεννητικότητα. Έχουν αγριέψει παρά πολύ οι κοπέλες, ακόμα και όσες θεωρείτε χαμηλών τόνων. Πολύ μεγάλες απαιτήσεις, πρέπει να είσαι στην τρίχα, από τα 20 να έχεις μεγάλο εισόδημα, ταξίδια, παρέες κτλ. Και μιλάω για απλές κοπέλες, όχι για αυτές που περπατάνε και γυρνούν όλα τα κεφάλια.

Θυμάμαι πριν από 10-20 χρόνια κάτι χοντρούς και καθημερινούς, που είχαν σχέσεις με κούκλες. Τι φάση τότε; Τι άλλαξε; Πώς τις έπειθαν;
Φίλε έχεις μπερδέψει το σαη με το "η απιστία δεν είναι μαγκιά είναι αυτοταπείνωση".

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.809
Πόντοι
2.256

Λαθος νημα...αλλα και σωστο να ηταν το νημα...Στα παπαρια μας τι κανει το ΕΣΡ ειλικρινα...

tartapagos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές
Θα ήθελα να κάνω μια συνεδρία η οποία να προσφέρει πολύ καλό μασάζ αλλά και εκτόνωση . Το βασικό όμως θα ήθελα να είναι το πολύ καλό μασάζ
Εχετε κάτι υπόψιν ;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Eχει κανείς άποψη για την Ελλη στο harmony massage ?

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας κύριοι και καλή εβδομάδα
Όποιος έχει εμπειρία με Νταρια σε πρόγραμμα body to body, την ανταλλάσω με εμπειρία μου σε foul μαζί της.
Παρακαλώ ανταλλαγές μόνο σε προσωπικό μήνυμα και αξιόπιστες πληροφορίες.

• Like
Αντιδράσεις: dorcel

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81

Stories

Νέο!