Διαγραμμένο μέλος 259593
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2025
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μαγαζάκι με έναν απλό φραπέ στα 40 ευρώ?Και αν ναι που?
εχει και μαγαζι με 2.50 ευρω φραπε και στα 60 λεπτα κουλουρι....Ρε μάγκες υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μαγαζάκι με έναν απλό φραπέ στα 40 ευρώ?Και αν ναι που?
Κάτι πιο έξυπνο?εχει και μαγαζι με 2.50 ευρω φραπε και στα 60 λεπτα κουλουρι....
Εσυ ξεκινησες τις μλκιες....Κάτι πιο έξυπνο?
Είναι τζάκι ποτ να σου απαντήσει αδερφέ . Αν δεις το προφίλ της λέει ότι έχει να συνδεθεί μια εβδομάδα . Καλά κρασιά δλδ. Αν μπει και από τα 236 μνμ που έχει σκαλώσει στο δικό σου θα είσαι τυχερόςΗ αγγελία αυτή όντως ισχύει; Πριν από λίγες μέρες, έστειλα μήνυμα μέσω της εφαρμογής αλλά, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...Ούτε καν να μπει στο κόπο να γράψει, δεν μ' ενδιαφέρει κλπ...
Όλα για μια Βίκυ γίνονται χάχαΕίναι τζάκι ποτ να σου απαντήσει αδερφέ . Αν δεις το προφίλ της λέει ότι έχει να συνδεθεί μια εβδομάδα . Καλά κρασιά δλδ. Αν μπει και από τα 236 μνμ που έχει σκαλώσει στο δικό σου θα είσαι τυχερός
Ρώτησα κ εγώ …κάποιος μου είπε ότι ήταν Πάτρα αλλά δεν το επιβεβαίωσα και δεν πιστεύω να ήταν από τις πληροφορίες που έχω..εγώ τελευταία πριν 2 χρόνια Λάρισα είχα κάνει μαζί της όπου είχε σταματήσει !!δεν δουλευει ρωτησα
Σε άλλο νήμα άφησαν υπονοούμενα ότι μπορεί να επέστρεψε αλλά δεν ισχύειΣτο πρόγραμμα δεν υπάρχει.. τώρα αν έχει αλλάξει όνομα δεν το ξέρω.. γιατί ρωτάς όμως ξέρεις κάτι;
Παιδιά πήρα τηλεφωνακι
Αν είναι να την λες για έρωτα θα σε πάρει στο ψιλό.. καλύτερα αν διαθέτεις λεφτά πες την αν δέχεται έξω να πάρει ένα καλό πόσο και να φας όλο το πακέτο..Παιδιά ερωτεύτηκα μια κοπέλα του μασάζ. Λέτε να ξαναπάω και να της πω να βγούμε και ότι γίνει; ή ειναι πολύ δύσκολο;
Μεγάλο κατόρθωμαΕίχα γράψει προ καιρού ότι έπαιρνα τηλ στο Κρυσταλ και όταν τους έλεγα ότι έρχομαι πρώτη φορά με έλεγαν κατευθείαν ότι δεν έχει ραντεβού και κάποιοι προτείνατε να πω ότι έχω πάει στο παλιό, έτσι λοιπόν και έπραξα και έπιασε το κόλπο όπως ο δουρειος ίππος.
Καμία κοπέλα σε λάδομαγαζο που να το έχει με το dirty talking έχουμε υπόψιν καλή ήταν η Μιλένα στο elegance αλλά σταμάτησε από εκεί...και έχω βαρεθεί τις τυπισσες που στον παίζουν και κοιτάνε αδιάφορα σκοπός είναι να πει κάτι να σε καυλώσει να κάνει μια κίνηση κάτι
Άλλη Μιλένα αυτή;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Καμία κοπέλα σε λάδομαγαζο που να το έχει με το dirty talking έχουμε υπόψιν καλή ήταν η Μιλένα στο elegance αλλά σταμάτησε από εκεί...και έχω βαρεθεί τις τυπισσες που στον παίζουν και κοιτάνε αδιάφορα σκοπός είναι να πει κάτι να σε καυλώσει να κάνει μια κίνηση κάτι
Πριν 3 μέρες που πήγα μου είπαν ότι σταμάτησεΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άλλη Μιλένα αυτή;
Σήμερα μου το στείλανε δεν την έχω δοκιμάσει είναι καλή;Πριν 3 μέρες που πήγα μου είπαν ότι σταμάτησε
Σήμερα μου το στείλανε δεν την έχω δοκιμάσει είναι καλή;