Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (11 μέλη και 36 επισκέπτες)

giwrgospap1996

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
46
Πόντοι
0
Αυτή που ανέβασαν στα social του harmony με τα τατουάζ, ξέρουμε ποια είναι;

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
124
Πόντοι
0
Πέρασμα χτες ελέω καύσωνα από κρυσταλ με κλεισμένο ραντεβού με άρτεμις!! Υποδυόμενη πολύ πετυχημενα την τσοντιάρα και παθιάρα και με το γατάκι της υγρό και μυρωδάτο έφτασα στην κορύφωση!! Άψογη για μένα

Μου γυάλισε επίσης εκείνη η μικροκαμωμένη όμορφη καλή κοπέλα της διπλανής πόρτας άρα εντός εβδομάδας ξαναπηγαίνω για κατάθεση. Θυμάστε πως της λένε;;

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Καθαρά για το dirty talking θα πρότεινα την Ελίνα που δούλευε στην Βάνα. Να σημειωθεί πως απέχω καιρό από το σπορ και πιθανόν να μην είναι πια στο roster.
Η Ελίνα σταμάτησε από το Βάνα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας πει. Έστω κ σε προσωπικό μήνυμα. Είναι τώρα κάπου αλλού?

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
38
Πόντοι
0
H ραφαελα που δουλευε στο κρυσταλ ξερει καποιος αν πηγε σ αλλο μαγαζι?

Dida13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά! Ποίο μαγαζί μου προτείνετε για ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία?
Επισκέπτης στη Θεσσαλονίκη!

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
140
Πόντοι
0
Καταδρομική επίσκεψη στην Κουκογιάννη...Ήθελα να δω πως την βγάζει το κορίτσι. Μόλις μπήκα μου λέει μείνε με το σλιπ μόνο και ξάπλωσε! Φαίνεται πως το γύρισε στο ''κανονίκό'' μασαζ, με κουβέντα για το πόσο πιασμένος είμαι κτλ. Πέρασαν οι ένδοξες μέρες μάλλον ή δεν μας θυμάται πλέον ή και τα δύο. Πάντως 30 ευρω για μασάζ της πλάκας δεν αξίζουν. Πάνε σε μια φυσιοθεραπεύτρια να σε ισιώσει το κορμί καλύτερα. Τουλάχιστον μου έφυγε η απορία. Οι υπόλοιποι μην πετάξετε για μασαζ τα λεφτά σας...
Αυτήν η στροφή στην... κανονικότητα πολύ παράξενη πάντως. Εκτός αν απέκτησε προβλήματα υγείας από την πολύ την... "καθαριότητα" και το γύρισε εκεί.

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Αυτήν η στροφή στην... κανονικότητα πολύ παράξενη πάντως. Εκτός αν απέκτησε προβλήματα υγείας από την πολύ την... "καθαριότητα" και το γύρισε εκεί.
Και γω πολλές φορές ήθελα να το επιχειρήσω βλέποντας όλο τις βυζαρες στο Facebook ,αλλά και στα μηνύματα που ανταλλάξαμε δεν την βλέπω να ψήνεται για κάτι παραπάνω..Σ ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
Και γω πολλές φορές ήθελα να το επιχειρήσω βλέποντας όλο τις βυζαρες στο Facebook ,αλλά και στα μηνύματα που ανταλλάξαμε δεν την βλέπω να ψήνεται για κάτι παραπάνω..Σ ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες
Εκτός από τις βυζάρες έβλεπες και την φάτσα αδερφέ?

Εμένα μου έβγαζε μια μη σεξουαλικότητα πάντα.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.882
Πόντοι
2.256

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746
Πέρασμα από το golden την περασμένη εβδομάδα!:sunglasses:

Βρήκα Ναταλία διαθέσιμη κ πέρασα μαζί της!:grin:
Ωραίο μωράκι στυλακι Χρύσας είναι στο σωματότυπο, αλλά ψιλοφευγατο το μωρό. Μοιάζει πολύ με την αφεντικινα - πωλήτρια του la vie en rose (:wink:). Μου είπε τα προγράμματα που κάνει... ότι έξτρα κ 10€ ! Εντάξει μία πίπα δεν θα την πληρώσω κ 100€ είπαμε.:jerking::jerking:
Οπότε διάλεξα το 70αρι πρόγραμμα με χειρομαλαξη τελείωμα, χαλαρωτικό μασάζ κ χουφτωμα παντού. :bigdick::bigdick:

Αυτά τα ολίγα... γενικώς έχω καταλάβει στο συγκεκριμένο μαγαζί όπως γουστάρουν σε παίζουν μπαλιτσα. :cool2:

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
766
Πόντοι
86
Καλησπέρα μάγκες, μια κοπέλα με όνομα Αλίκη στο Π.Χορν (ξανθούλα με σώμα fit και μπόλικη τσαχπινια) έχουμε καμία άποψη? Όταν πήγα έμπαινε σε ραντεβού και την είδα στο φτερό, αλλά μου γυαλισε... Thanks guys..

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες, μια κοπέλα με όνομα Αλίκη στο Π.Χορν (ξανθούλα με σώμα fit και μπόλικη τσαχπινια) έχουμε καμία άποψη? Όταν πήγα έμπαινε σε ραντεβού και την είδα στο φτερό, αλλά μου γυαλισε... Thanks guys..
Τι ειναι το Π.Χορν?

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά η ευη στο crystal πως είναι εμφανισιακά είδε κανείς;

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
Καλημέρα σας κύριοι.
Μήπως έχει κάνει κάποιος body to body με Νταρια από elegance;
Σκέφτομαι να την δοκιμάσω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
Μόνο μασαζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom