giwrgospap1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Αυτή που ανέβασαν στα social του harmony με τα τατουάζ, ξέρουμε ποια είναι;
Η Ελίνα σταμάτησε από το Βάνα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας πει. Έστω κ σε προσωπικό μήνυμα. Είναι τώρα κάπου αλλού?Καθαρά για το dirty talking θα πρότεινα την Ελίνα που δούλευε στην Βάνα. Να σημειωθεί πως απέχω καιρό από το σπορ και πιθανόν να μην είναι πια στο roster.
η μονικα δυστιχως μας αποχερετησεΠοια είναι η Μόνικα; Εγώ θέλω καμία με βυζάρες
οχιH ραφαελα που δουλευε στο κρυσταλ ξερει καποιος αν πηγε σ αλλο μαγαζι?
Αυτήν η στροφή στην... κανονικότητα πολύ παράξενη πάντως. Εκτός αν απέκτησε προβλήματα υγείας από την πολύ την... "καθαριότητα" και το γύρισε εκεί.Καταδρομική επίσκεψη στην Κουκογιάννη...Ήθελα να δω πως την βγάζει το κορίτσι. Μόλις μπήκα μου λέει μείνε με το σλιπ μόνο και ξάπλωσε! Φαίνεται πως το γύρισε στο ''κανονίκό'' μασαζ, με κουβέντα για το πόσο πιασμένος είμαι κτλ. Πέρασαν οι ένδοξες μέρες μάλλον ή δεν μας θυμάται πλέον ή και τα δύο. Πάντως 30 ευρω για μασάζ της πλάκας δεν αξίζουν. Πάνε σε μια φυσιοθεραπεύτρια να σε ισιώσει το κορμί καλύτερα. Τουλάχιστον μου έφυγε η απορία. Οι υπόλοιποι μην πετάξετε για μασαζ τα λεφτά σας...
Και γω πολλές φορές ήθελα να το επιχειρήσω βλέποντας όλο τις βυζαρες στο Facebook ,αλλά και στα μηνύματα που ανταλλάξαμε δεν την βλέπω να ψήνεται για κάτι παραπάνω..Σ ευχαριστούμε που μας ενημέρωσεςΑυτήν η στροφή στην... κανονικότητα πολύ παράξενη πάντως. Εκτός αν απέκτησε προβλήματα υγείας από την πολύ την... "καθαριότητα" και το γύρισε εκεί.
Εκτός από τις βυζάρες έβλεπες και την φάτσα αδερφέ?Και γω πολλές φορές ήθελα να το επιχειρήσω βλέποντας όλο τις βυζαρες στο Facebook ,αλλά και στα μηνύματα που ανταλλάξαμε δεν την βλέπω να ψήνεται για κάτι παραπάνω..Σ ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες
Εντάξει δεν πάμε για να την παντρευτουμε αλλά γούστα είναι αυτά..Εκτός από τις βυζάρες έβλεπες και την φάτσα αδερφέ?
Εμένα μου έβγαζε μια μη σεξουαλικότητα πάντα.
οχι φιλε ενταξει...καπου ωπα...η συγκεκριμενη δεν βλεπεταιΕντάξει δεν πάμε για να την παντρευτουμε αλλά γούστα είναι αυτά..
Τι ειναι το Π.Χορν?Καλησπέρα μάγκες, μια κοπέλα με όνομα Αλίκη στο Π.Χορν (ξανθούλα με σώμα fit και μπόλικη τσαχπινια) έχουμε καμία άποψη? Όταν πήγα έμπαινε σε ραντεβού και την είδα στο φτερό, αλλά μου γυαλισε... Thanks guys..
Ο ηθοποιόςΤι ειναι το Π.Χορν?
Πολυ αστειο...ευτυχως πετας τετοια κρυα αστεια και μας δροσιζεις...Ο ηθοποιός
Μόνο μασαζΚαλησπέρα μάγκες, μια κοπέλα με όνομα Αλίκη στο Π.Χορν (ξανθούλα με σώμα fit και μπόλικη τσαχπινια) έχουμε καμία άποψη? Όταν πήγα έμπαινε σε ραντεβού και την είδα στο φτερό, αλλά μου γυαλισε... Thanks guys..