διαβασα αλλα δεν ειδα κατι στις τελευταιες σελιδες,μονο ερωτηση για αλικη και φαιηΒρε φιλε δες τι γράφουμε πισω διαβάστε λιγο ολα ετοιμα τα θελετε !!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 201
Γιατί δεν είμαστε??Οπως η στεφανια αλλο πραγμα μας θεωρεί χωριάτες !!!!
Μήπως πρόκειται για την κωλασμένη Αλεξάνδρα της Μαριάννας ;Κάνεις πληροφορίες για Φαίη από Βάνα
Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπέρα...ήθελα να ρωτήσω αν επερνε κανένας από εσάς την δαναη που ήταν στο aqua νυν golden spa εκτός μαγαζιού?? Εγώ την επερνα συχνά αλλά έχω χάσει τα ίχνη της?? Συνεχίζει να το ασκεί το επάγγελμα?? Θα ήθελα μια βοήθεια..ευχαριστώ
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 736
Δεν την επαιρνες συχνα οπως φαινεται.....Παίδες καλησπέρα...ήθελα να ρωτήσω αν επερνε κανένας από εσάς την δαναη που ήταν στο aqua νυν golden spa εκτός μαγαζιού?? Εγώ την επερνα συχνά αλλά έχω χάσει τα ίχνη της?? Συνεχίζει να το ασκεί το επάγγελμα?? Θα ήθελα μια βοήθεια..ευχαριστώ
Δώσε πληροφορίες μπας και βγει λευκός καπνόςΔεν την επαιρνες συχνα οπως φαινεται.....
Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Έχεις καμιά πληροφορία ή όχι συνάδελφε?Δεν την επαιρνες συχνα οπως φαινεται.....
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
εχωω κανει καλα ειναι νιωθεις ελαφρυτεροςςςςςςςςςςςΚαλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω για την κοπέλα στην Αγ.Δημητρίου που κάνει nuru. Στο site γράφει και για μασάζ προστάτη στα 50€. Έχει κάνει κάποιος να μας πει την εμπειρία?
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Πας κ χαλαρώνεις σε στρωμα κατω και μετα την χυνεις !!!εχωω κανει καλα ειναι νιωθεις ελαφρυτεροςςςςςςςςςςς
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.195
- Πόντοι
- 10.555
πρωτη φορα την εβλεπες την Alex? εγω συνεχεια μονο 2 βρισκω οταν παω και σε υψηλοτερη τιμηΜετάβαση στο γνωστό και μη εξαιρετέο Dames. Πάλι σε νέο χώρο στην διπλανή οικοδομή του σπιτιού της Lenka στην σχολή τυφλών. Προτιμήθηκε η Alex μια σαραντάρα λευκορωσσίδα ! Επειδή τα δωμάτια έχουν μόνον μασσαζοκρέβατα, η πράξη έγινε στον καναπέ του σαλονιού ! Τιμή 50 € + 20 € πρωκτός που δεν προτιμήθηκε. Τελείωμα με CIM. Το μαγαζί έχει μια τιμολογιακή πολιτική όπου το τρίο είναι πολύ φθηνό μόλις στα +10 € ή +20 € επειδή έχει πάντα πολλές γυναίκες παρούσες. Στα μειονεκτήματα η επαγγελματική συμπεριφορά της κυρίας και η απαιτούμενη ησυχία επειδή η οικοδομή κατοικείται από οικογενειάρχες, γιαγιάδες κ.λπ.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Ο @καρδιναλιος προφανώς εννοεί πως αν κάποιος την έπαιρνε συχνά εκτός μαγαζιού τότε θα είχε και στοιχεία επικοινωνίας ωστέ να μην τη χάσειΈχεις καμιά πληροφορία ή όχι συνάδελφε?
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Elegance, καλό μασάζ από Σοφία. Σε καβλωνει. Μετά Ντάρια...η ντάλια...δεν ειμαι σίγουρος. Καλή πίπα με αντοχή... όλα στη μαπα.
Ερώτηση, εκτός από την Ντάρια...είχε άλλη μια...ποια είναι καλύτερη; την έχει πάρει κανείς;
Ερώτηση, εκτός από την Ντάρια...είχε άλλη μια...ποια είναι καλύτερη; την έχει πάρει κανείς;
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
νταρια ειναι η ρωσιδα η ψηλή???Elegance, καλό μασάζ από Σοφία. Σε καβλωνει. Μετά Ντάρια...η ντάλια...δεν ειμαι σίγουρος. Καλή πίπα με αντοχή... όλα στη μαπα.
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Naiνταρια ειναι η ρωσιδα η ψηλή???
Άμα εννοείς μια ξανθιά, λίγο κοντούλα, δε θυμάμαι όνομα (Φαίδρα?), αλλά κάνει καλή πίπα και τα πήρε στο στόμα.Elegance, καλό μασάζ από Σοφία. Σε καβλωνει. Μετά Ντάρια...η ντάλια...δεν ειμαι σίγουρος. Καλή πίπα με αντοχή... όλα στη μαπα.
Neosgipas22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 267
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα αδέρφια. Σορι κιόλας υποθέτω έχει χιλιοειπωθει ξεκίνησα πρόσφατα το σπορ των εσκορτ και θέλω να ρωτήσω τα basic για μασάζ. Αυτά είναι κανονικά μιας ώρας απλά στους τέλος σου ρωτάνε μετά έξτρα αν θες να στον παίξουν?
Kai μετά αναλόγως σου λένε για πιπα πάλι με έξτρα κόστος? Συνήθως έτσι πάνε?
Συγκεκριμένα να ρωτήσω και για το anita spa/vana spa έστειλα στο fb και μου απάντησε αισθησιακό μασάζ με 30 ευρώ και 50 με δύο κορίτσια? Αυτές οι τιμές τι φάση? 150 δίνουμε στις εσκορτ. Είναι απλά κανονικό μασάζ αυτό εννοεί?
Και επίσης στα έξτρα σεξ δεν? λίγο χούφτωμα έστω παίζει?
Πολύ αρχαριες απορίες ξέρω όλοι από κάπου ξενοκναμε
Συγκεκριμένα να ρωτήσω και για το anita spa/vana spa έστειλα στο fb και μου απάντησε αισθησιακό μασάζ με 30 ευρώ και 50 με δύο κορίτσια? Αυτές οι τιμές τι φάση? 150 δίνουμε στις εσκορτ. Είναι απλά κανονικό μασάζ αυτό εννοεί?
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 201
Ότι τιμή σου λένε στα ινμποξ είναι για το μασάζ,καμία δεν θα σου πει διαδυκτιακα για εκτόνωση η γαμησι,οπότε για Βάνα 30 μασάζ + 20 φραπεδακι,σε κάποια άλλα +30 καλαμάκι και +30 μπριζόλαΚαλησπέρα αδέρφια. Σορι κιόλας υποθέτω έχει χιλιοειπωθει ξεκίνησα πρόσφατα το σπορ των εσκορτ και θέλω να ρωτήσω τα basic για μασάζ. Αυτά είναι κανονικά μιας ώρας απλά στους τέλος σου ρωτάνε μετά έξτρα αν θες να στον παίξουν?
Έχω κάνει nuru μαζί της. Τον ξέρω τον χώρο. Η ερώτηση είναι: Έχει κάποια τεχνική ή σου βάζει δάχτυλο (γιατί δεν θέλω δάχτυλο)Πας κ χαλαρώνεις σε στρωμα κατω και μετα την χυνεις !!!