Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.746
Πόντοι
201
Ξέρει κανείς για εδώ τίποτα
μιλφο-γκιλφ εκ των Αθηνων.....γκουγκλαρε το τηλ και θα κατευθυνθείς αναλογως

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
μιλφο-γκιλφ εκ των Αθηνων.....γκουγκλαρε το τηλ και θα κατευθυνθείς αναλογως
Γνωρίζουμε αν όντως κάνει ΚΑΙ καλό μασάζ; (σοβαρή ερώτηση)
Και επίσης μήπως έχει κάποιος εικόνα εμφανισης;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Κοίτα να δεις που επειδή δεν πήγα 1 μήνα γυμναστήριο θα μου κοστίσει +10€

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
Καλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!

nouboulis1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
90
Πόντοι
0
Καλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!
Μήπως ήταν και η πετσέτα με έξτρα χρέωση;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.677
Πόντοι
3.846
Δηλαδή ένα gilf χαλάει την πιάτσα και ζητάει περισσότερα από ότι οι νέες,με πρόσχημα ότι κάνει διαφορετικό,ιδιαίτερο μασάζ,το οποίο τελικά είναι μούφα.Κάνει διακρίσεις κατά των εύσωμων (λόγω της έξτρα πίεσης που θα βάλει και καλά;),χρεώνοντας επιπλέον,και ούτε σε προειδοποιεί τουλάχιστον να πάρεις μαζί σου πετσέτα,αφού δεν έχει.Έσωσες κόσμο με το κασκαντεριλίκι σου,respect!Αν δεν ήταν το φόρουμ....

Τελευταία τροποποίηση:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
Μαριαννα πήγε κανείς πρόσφατα; Ας μου δώσει ένα info σε πμ

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Σε ευχαριστώ πολύ που μου γλύτωσες χρήματα, έλεος με όλες τις ότι να ναι που έρχονται στην Θεσσαλονίκη....

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.515
Πόντοι
1.056
Στο ρεφλεξολογία σταμάτησα να διαβάσω .....εφόσον επικαλείται ψευδοεπιστημη =φόλα ολκής

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.764
Πόντοι
206
Λες αμα της πω ότι είμαι βαρυκόκκαλος και όχι χοντρός να πιάσει;;; :P
Πες αυτό που έλεγε και ο κυρ Παντελής στην ταινία με το Ζήκο......! Μην κοιτάς που φαίνομαι μεγάλος, είναι επειδή είμαι χοντροκόκκαλος.......!

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
56
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΒΑΝΑ ΣΠΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ,

Stories