Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
98
Πόντοι
0
Κρίστυ επειδή ξέρω ότι μας διαβάζεις κορίτσι μου ξανά γυρνα η αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις κανε κάτι μόνη σου κοπέλα μου να χεστεις το ταλιρο δεν μπορώ άλλο με τις μέτριες...

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι με την στεφάνια πολύ ευγενική πολύ ευχάριστη με το χαμόγελο, στα του αγώνα είναι πολυ καλη σε αυτο που κάνει κ φαίνεται ότι γουστάρει 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα αν ξανά έρθει θεσσαλονικη σίγουρα θα την ξανά προτιμήσω. Αξίζει μια συνάντηση μαζί της σίγουρα.

*Επισης ο χώρος πολυ καθαρός βασικό για μένα!
ποσο περνει???

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
@Anisia

"
  • Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
  • Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
  • +Το δώρο μου"
Πράγματι, αυτό γιατί το προσπεράσαμε έτσι.
Θέλεις να μας πεις κάποιον τρόπο επικοινωνίας;

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Βανέσα, δεν σε ξέρω, αλλά αν ζηταγες 250 ευρω για σεξ ε πολλά θες..δεν παμε να τραβηξουμε καλυτερα καμια μαλακια λεω εγω..ειδικα αν βρωμας γιατί να στα σκασει ο άλλος?
θα κανεις μπανιο, δεν θα βρωμας, και θα ζητας λιγα...θες 250 για ποιό λόγο? για να σε κανουν πλούσια?
καλυτερα ας δουλευες σε στουντιο δηλωμενη, εκει τουλάχιστον θα εκανες και κανενα μπανιο...
αντε γιατι καταντησε ξεφτιλα η υποθεση μαζι σου...
τι μυριζε φιλε απλησια .?? δεν το πιστευω....

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
657
Πόντοι
81
@Anisia

"
  • Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
  • Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
  • +Το δώρο μου"
Πράγματι, αυτό γιατί το προσπεράσαμε έτσι.
Θέλεις να μας πεις κάποιον τρόπο επικοινωνίας;
Εχω τηλ της. Αλλα λογικα ειναι Αθηνα. Δεν δοκιμασα

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
δεν έβρισα τη μανα σου εγώ έχω και μια αγωγή απ το σπίτι μου! είπα ακριβώς αυτό "ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" σαρεσε; όχι! ούτε εμένα μαρεσε όμως! οπότε λήγει εδώ και τέρμα. δε θέλω να ξαναναφερθει το όνομα μου εδώ. είστε όλοι σκατανθρωποι από αυτά που βλέπω. τελευταίο μήνυμα. αντίο .
Οικογενειακές ιστορίες γίναμε εδώ μέσα.Ακου τίτλο...Πως το ατύχημα του άντρα μου με έκανε βίζιτα...(βέβαια ήσουν και πριν το ατύχημα αλλά εμείς έτσι θα λεμετην ταινία)
Ποδια στο masterchef παίρνει άνετα πάντως

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.273
Πόντοι
201
το 7+9 πού κολλάει? για να έχει μωρό 7 μηνών, μέχρι Ιούνιο ήταν έγγυος. Εγώ βρέθηκα μαζί της Αύγουστο και προφανέστατα δεν ήταν λεχώνα.

Προβληματικος χαρακτηρας δυστυχώς το βανεσακι.
Κουτοπονηρη, επιθετική και θρασεία (με την κακη εννοια), μπηκε εδω με υφος γαμαω να μας απειλεισει επειδη "εχει τις ακρες της"...
Μετά από όλα αυτά για εμενα εχει τελειωσει δια παντως.

Δεν ειναι τυχαιο πως ηταν αντιπαθης σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια στο κρισταλ.

Τελικά το οτι ζηταει πολλα ειναι το μικροτερο της προβλημα. στην τελική εχει δικαιωμα να ζητησει οσα θελει. Θα τα παρει από τους πρωτους καταδρομείς, αλλά τα νέα στο χωριό μας κυκλοφορούν γρήγορα.

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Οτι να Άι γίναμε εδω μεσα ας ενημερώνουμε τον κοσμο για υα. Ιδρύματα κ ας αφησουμε τις αντιπαραθέσεις

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Η μάνα σου βρωμάει και όλοι σας! δε θ κάτσω να δεχτω ξεκατίνιασμα εδώ σας βαρέθηκα. λεφτά βγαζω; βγαζω; στο μουνακι μου! αντίο.
Αφού βρώμας βρε λεσιο… σαρεσει δε σαρεσει είσαι βρωμιαρα κ βρωμας…γιαυτο και δε ξαναπηρες φραγκο

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
δεν έβρισα τη μανα σου εγώ έχω και μια αγωγή απ το σπίτι μου! είπα ακριβώς αυτό "ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" σαρεσε; όχι! ούτε εμένα μαρεσε όμως! οπότε λήγει εδώ και τέρμα. δε θέλω να ξαναναφερθει το όνομα μου εδώ. είστε όλοι σκατανθρωποι από αυτά που βλέπω. τελευταίο μήνυμα. αντίο .
Μα αφού βρώμας…

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
156
Πόντοι
1
Σημερινό ρόστερ στη Μαριάνα., Η γνωστή Ιωάννα , Χαρά , Κατερίνα , Εύα. Ίσως το ποίο σοβαρό και vfm "ματατζιδικο" της γκρινιαροφτωχομανας. Όλες δοκιμασμένες από εμένα και η κάθε μία με την γλύκα τούς, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.
Καλημέρα φίλε!σου είναι εύκολο να κάνεις μια περιγραφή των κοριτσιών ?

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
575
Πόντοι
81
Δίκιο έχεις! απλά βρίσκω ωραίες κ τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες όπως εκείνη με το κιμονο!
Απίστευτη! Αλλά δώσε μια έμφαση στην πίσω όψη που και που. Την αδικείς πιστεύω!

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.746
Πόντοι
201
Banesaki πρίζεις αρχιδακι,τραβά στο νήμα σου εσύ κ οι αυλικοί σου μπας κ γράψει κανένας καμία νέα δραστηριότητα,γιατί κατέληξες drama queen,εις το παπαριον τι κάνεις εσύ κ ο άντρας σου κ γενικά η προσωπική σου ζωή,είμαστε εδώ μόνο για μασάζ ,πίπες,άντε στην καλύτερη κάνα γαμησι

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Γενικότερα πιστεύω ότι την Βανέσσα και την κάθε κοπέλα τύπου Βανέσσας θα πρέπει να τις αφήσουμε στην ησυχία τους . Ο καθένας και η καθεμία είναι ελεύθερος-η να λέει ότι θέλει και στο τέλος διαλέγουμε που θα πάμε και αν θα πάμε . Γνώμη μου να προσπεράσουμε την αντιπαράθεση και να αφήσουμε παραδίπλα τις ‘’άκρες’’ του ο καθένας καθώς εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ενας τον άλλον στο χόμπι μας . Ολοι πιστεύω καταλάβαμε τι συμβαίνει οποτε πράττουμε ανάλογα . Τα σέβη μου σε όλους και καλή μας μέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Banesaki πρίζεις αρχιδακι,τραβά στο νήμα σου εσύ κ οι αυλικοί σου μπας κ γράψει κανένας καμία νέα δραστηριότητα,γιατί κατέληξες drama queen,εις το παπαριον τι κάνεις εσύ κ ο άντρας σου κ γενικά η προσωπική σου ζωή,είμαστε εδώ μόνο για μασάζ ,πίπες,άντε στην καλύτερη κάνα γαμησι
Το ‘’εις’’ με γονάτισε ρε σατανα :buck2::buck2::buck2:

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
427
Πόντοι
21
Γεια σας τσακάλια μου κούρασε η Βανέσα έκανε δικό της νήμα παντε εκεί όσοι θέλετε,η τύπισσα δεν εκτιμάει ότι της δίνουμε ψωμί να.ταισει το παιδί της η τον άντρα της η whatever...μαύρο από μένα μόνο που βρίζει μάνες και κάθεται και ασχολείται με τον καθένα..κορίτσια του χώρου μου χουν πει τα χειρότερα...τέλος πάντων έχετε τίποτα καλό καινούργιο να προτείνετε;κάνεις που πήγε καμία Βάνα καμία εμπειρία με κάνα μωρό γιατί βαρεθηκαμε τα ίδια και τα ίδια

O_papous

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
166
Πόντοι
0
Δίκιο έχεις! απλά βρίσκω ωραίες κ τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες όπως εκείνη με το κιμονο!
Αρτι αφιχθείς από τα χεράκια της στεφανίας.
Εύκολο το ραντεβού μέσω viber και τηλεφωνικά. Χώρος δικός της καθαρός και περιποιημένος.
Πρόγραμμα full 1 ½ ώρας
Μοντέλο δεν είναι , αλλά ούτε και είδα κάπου να πλασάρετε ως τέτοιο. Η κοπέλα κάνει αισθησιακό μασαζ.
Κορμάκι τρουλωτό με τα κατάλληλα πιασίματα για μένα.
Υποδοχή με τεράστιο χαμόγελο. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και να περιμένεις αυτό που θα έρθει χαλαρώνοντας.
Μασαζάκι 1 ώρα χαλαρωτικό και προς το τέλος άρχισαν να ανεβαίνουν οι ρυθμοί.
Καθώς έχω δοκιμάσει και κανονικό μασάζ, αλλά και υποτίθεται αισθησιακό, η στεφανία σου κάνει μασάζ όπως πρέπει για να χαλαρώσεις…… άνετα πχ θα ροχάλιζα…… αλλά με "ξύπνησε" την κατάλληλη στιγμή.....
Συμμετοχή πολύ καλή.
Η κοπέλα είναι καθαρή και προσέχει.
Όπως κάθε γυναίκα, θέλει να βρεις τα κουμπιά της, δεν είναι ρομπότ, γιατί διάβασα αρκετά περίεργα σχόλια και ήμουν κάπως προετοιμασμένος……
Για μένα σε τέτοιο επίπεδο θα έπρεπε να είναι οι υπηρεσίες στην πόλη, και όχι το κορόιδεμα που βλέπω με τα 30+20+20+… και του λουριού το κέρατο.
Μπαμ , μπαμ 2 τιμές να ξέρεις τι θα πάρεις. Τώρα εάν κάποιος ελπίζει με 50 ευρώ να κάνει μασάζ και να γαμήσει κιόλας, ας σκεφτεί ότι μόνον τα ποτά σε κανένα κολόμπαρο, ή μια ταβέρνα δεν κοστίζουν τόσο.

Όταν ξαναέρθει στην πόλη μας , θα προτιμηθεί σίγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom