Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 3.337
- Πόντοι
- 7.191
Καλησπέρα για πες μ
- Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
- Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
- +Το δώρο μου
Καλησπέρα για πες μ
- Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
- Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
- +Το δώρο μου
Εγώ ξέρω. Εσύ δεν ξέρεις μάλλον.7+9 ξέρεις πόσο κάνει; τέρμα με τα ρομπιλικια. Αντε τσαο
ποσο περνει???Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι με την στεφάνια πολύ ευγενική πολύ ευχάριστη με το χαμόγελο, στα του αγώνα είναι πολυ καλη σε αυτο που κάνει κ φαίνεται ότι γουστάρει 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα αν ξανά έρθει θεσσαλονικη σίγουρα θα την ξανά προτιμήσω. Αξίζει μια συνάντηση μαζί της σίγουρα.
*Επισης ο χώρος πολυ καθαρός βασικό για μένα!
τι μυριζε φιλε απλησια .?? δεν το πιστευω....Βανέσα, δεν σε ξέρω, αλλά αν ζηταγες 250 ευρω για σεξ ε πολλά θες..δεν παμε να τραβηξουμε καλυτερα καμια μαλακια λεω εγω..ειδικα αν βρωμας γιατί να στα σκασει ο άλλος?
θα κανεις μπανιο, δεν θα βρωμας, και θα ζητας λιγα...θες 250 για ποιό λόγο? για να σε κανουν πλούσια?
καλυτερα ας δουλευες σε στουντιο δηλωμενη, εκει τουλάχιστον θα εκανες και κανενα μπανιο...
αντε γιατι καταντησε ξεφτιλα η υποθεση μαζι σου...
Έγραψα πιο πάνω φίλε μ 100 φουλ πρόγραμμαποσο περνει???
Το λογικά πως το κατάλαβες ;Εχω τηλ της. Αλλα λογικα ειναι Αθηνα. Δεν δοκιμασα
δεν έβρισα τη μανα σου εγώ έχω και μια αγωγή απ το σπίτι μου! είπα ακριβώς αυτό "ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" σαρεσε; όχι! ούτε εμένα μαρεσε όμως! οπότε λήγει εδώ και τέρμα. δε θέλω να ξαναναφερθει το όνομα μου εδώ. είστε όλοι σκατανθρωποι από αυτά που βλέπω. τελευταίο μήνυμα. αντίο .
Ποδια στο masterchef παίρνει άνετα πάντωςΟικογενειακές ιστορίες γίναμε εδώ μέσα.Ακου τίτλο...Πως το ατύχημα του άντρα μου με έκανε βίζιτα...(βέβαια ήσουν και πριν το ατύχημα αλλά εμείς έτσι θα λεμετην ταινία)
Αφού βρώμας βρε λεσιο… σαρεσει δε σαρεσει είσαι βρωμιαρα κ βρωμας…γιαυτο και δε ξαναπηρες φραγκοΗ μάνα σου βρωμάει και όλοι σας! δε θ κάτσω να δεχτω ξεκατίνιασμα εδώ σας βαρέθηκα. λεφτά βγαζω; βγαζω; στο μουνακι μου! αντίο.
Μα αφού βρώμας…δεν έβρισα τη μανα σου εγώ έχω και μια αγωγή απ το σπίτι μου! είπα ακριβώς αυτό "ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" σαρεσε; όχι! ούτε εμένα μαρεσε όμως! οπότε λήγει εδώ και τέρμα. δε θέλω να ξαναναφερθει το όνομα μου εδώ. είστε όλοι σκατανθρωποι από αυτά που βλέπω. τελευταίο μήνυμα. αντίο .
Καλημέρα φίλε!σου είναι εύκολο να κάνεις μια περιγραφή των κοριτσιών ?Σημερινό ρόστερ στη Μαριάνα., Η γνωστή Ιωάννα , Χαρά , Κατερίνα , Εύα. Ίσως το ποίο σοβαρό και vfm "ματατζιδικο" της γκρινιαροφτωχομανας. Όλες δοκιμασμένες από εμένα και η κάθε μία με την γλύκα τούς, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.
Απίστευτη! Αλλά δώσε μια έμφαση στην πίσω όψη που και που. Την αδικείς πιστεύω!Δίκιο έχεις! απλά βρίσκω ωραίες κ τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες όπως εκείνη με το κιμονο!
Το ‘’εις’’ με γονάτισε ρε σαταναBanesaki πρίζεις αρχιδακι,τραβά στο νήμα σου εσύ κ οι αυλικοί σου μπας κ γράψει κανένας καμία νέα δραστηριότητα,γιατί κατέληξες drama queen,εις το παπαριον τι κάνεις εσύ κ ο άντρας σου κ γενικά η προσωπική σου ζωή,είμαστε εδώ μόνο για μασάζ ,πίπες,άντε στην καλύτερη κάνα γαμησι
Αρτι αφιχθείς από τα χεράκια της στεφανίας.Δίκιο έχεις! απλά βρίσκω ωραίες κ τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες όπως εκείνη με το κιμονο!