Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (8 μέλη και 121 επισκέπτες)

vanessakikaulaki

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2022
Like
706
Πόντοι
81
Επιβεβαιώνω ότι βρωμουσε κάτι που χάλασε όλο το ραντεβού… και ας τον τσιμπουκωσε… απαράδεκτο νέα κοπέλα το 2023 ν βρωμάει…
Η μάνα σου βρωμάει και όλοι σας! δε θ κάτσω να δεχτω ξεκατίνιασμα εδώ σας βαρέθηκα. λεφτά βγαζω; βγαζω; στο μουνακι μου! αντίο.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.471
Καμια γυμνη δεν εχεις να βαλεις? Τετοιες φωτος βαζουν οι "φιλες" μας στο facebook.
Δίκιο έχεις! απλά βρίσκω ωραίες κ τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες όπως εκείνη με το κιμονο!

Συνημμένα

• IMG_20230121_154109.jpg
    IMG_20230121_154109.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 134

vanessakikaulaki

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2022
Like
706
Πόντοι
81
Σε σχέση κ με τα υπόλοιπα μαγαζιά αναλογου ύφους, ναι είναι μια καλή επιλογή. Βρίσκεται δυτικά, Σταυρούπολη μεριά, με εύκολη πρόσβαση
είχα πει πως δεν θα ξαναμιλήσω σε κανένα εδώ αλλά η κυρία βάνα πλέον είναι ότι καλύτερο και πιο τίμιο υπάρχει στην πόλη για να δώσεις τα χρήματα σου και να το ευχαριστηθείς. Εκπληκτικος χώρος, ευγενική συμπεριφορά από τις κοπέλες, πεντακάθαρα όλα, σωστό μασαζ και οι υπηρεσίες που πρέπει στο βαθμό που πρέπει. για μένα μακράν το καλύτερο μαγαζί της πόλης. να πάτε σίγουρα!!!!!

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
428
Πόντοι
21
Η μάνα σου βρωμάει και όλοι σας! δε θ κάτσω να δεχτω ξεκατίνιασμα εδώ σας βαρέθηκα. λεφτά βγαζω; βγαζω; στο μουνακι μου! αντίο.
Τι έγινε είπε κάποιος αλήθεια και ξεκινάς να βρίζεις μάνες?Στα αρχίδια μας αν έχεις άκρες θα μας κλασουν τα αρχίδια οι άκρες σου.Και μόνο που βρίζεις μάνες φαίνεται ότι είσαι καργιολα.Παιδες μην ακουμπάτε τα λεφτά σε άτομα που βρίζουν μάνες.Ααααα και Βανέσα δες λίγο τιμές από...etaires.gr.Καμια σχέση με τις δικές σου.Ουτε νταβας είμαι ούτε τίποτα.Κυριοι δείτε τιμές στη Θεσσαλονίκη και τι μωρά έχει (έχει και πατσαβουρες αλλά έχει και μουνάρες). Βανέσα σάλτα και πηδήξουν εσύ και οι άκρες σου βρωμιάρα

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
428
Πόντοι
21
δεν έβρισα τη μανα σου εγώ έχω και μια αγωγή απ το σπίτι μου! είπα ακριβώς αυτό "ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" σαρεσε; όχι! ούτε εμένα μαρεσε όμως! οπότε λήγει εδώ και τέρμα. δε θέλω να ξαναναφερθει το όνομα μου εδώ. είστε όλοι σκατανθρωποι από αυτά που βλέπω. τελευταίο μήνυμα. αντίο .
Η αγωγή από το σπίτι σου σε έκανε πουτανα?

• Like
Αντιδράσεις: Tsouvi

vanessakikaulaki

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2022
Like
706
Πόντοι
81
Η αγωγή από το σπίτι σου σε έκανε πουτανα?
δε θα μιλουσα ποτέ για αυτά αλλά δεν αντέχω άλλο να με κατηγορείτε κάποιοι. Έχω μωρό 7 μηνών, βοήθεια από πουθενά και ο άντρας μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης καθώς τον πάτησαν στον περιφερειακό 4 αυτοκίνητα και ήταν με μηχανάκι. εντάξει τωρα; σε καλυψα; δεν είναι άλλη μια δακρυβρεχτη ιστορία αλλά αν δεν έχεις γάλα για το παιδί σου και τρέχουν οι λογαριασμοί και κωλο στήνεις ακόμα και άντρας να είσαι! τελείωσα για εσάς μη μιλάτε άλλο.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
δε θα μιλουσα ποτέ για αυτά αλλά δεν αντέχω άλλο να με κατηγορείτε κάποιοι. Έχω μωρό 7 μηνών, βοήθεια από πουθενά και ο άντρας μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης καθώς τον πάτησαν στον περιφερειακό 4 αυτοκίνητα και ήταν με μηχανάκι. εντάξει τωρα; σε καλυψα; δεν είναι άλλη μια δακρυβρεχτη ιστορία αλλά αν δεν έχεις γάλα για το παιδί σου και τρέχουν οι λογαριασμοί και κωλο στήνεις ακόμα και άντρας να είσαι! τελείωσα για εσάς μη μιλάτε άλλο.
Άρα όταν ξεκίνησες στο krystal ήσουν έγγυος; Συγνωμη αλλά όσα λες είναι από άλλο πλανήτη. Και όλο λες τέρμα και όλο γράφεις. Άντε κορίτσι μου ραψε κανένα καλσόν, άντε σε παρακαλώ. Σταμάτα να γράφεις και όλα καλά. Θες και 450 για διπλό. Άντε πλιζ.

vanessakikaulaki

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2022
Like
706
Πόντοι
81
Άρα όταν ξεκίνησες στο krystal ήσουν έγγυος; Συγνωμη αλλά όσα λες είναι από άλλο πλανήτη. Και όλο λες τέρμα και όλο γράφεις. Άντε κορίτσι μου ραψε κανένα καλσόν, άντε σε παρακαλώ. Σταμάτα να γράφεις και όλα καλά. Θες και 450 για διπλό. Άντε πλιζ.
7+9 ξέρεις πόσο κάνει; τέρμα με τα ρομπιλικια. Αντε τσαο

alex#

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
48
Πόντοι
0
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι με την στεφάνια πολύ ευγενική πολύ ευχάριστη με το χαμόγελο, στα του αγώνα είναι πολυ καλη σε αυτο που κάνει κ φαίνεται ότι γουστάρει 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα αν ξανά έρθει θεσσαλονικη σίγουρα θα την ξανά προτιμήσω. Αξίζει μια συνάντηση μαζί της σίγουρα.

*Επισης ο χώρος πολυ καθαρός βασικό για μένα!

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
428
Πόντοι
21
Οικογενειακές ιστορίες γίναμε εδώ μέσα.Ακου τίτλο...Πως το ατύχημα του άντρα μου με έκανε βίζιτα...(βέβαια ήσουν και πριν το ατύχημα αλλά εμείς έτσι θα λεμετην ταινία)

Τελευταία τροποποίηση:

Douross

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
80
Πόντοι
0
Kανενα νεο από από ζεσι σπα;

Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
98
Πόντοι
0
Κρίστυ επειδή ξέρω ότι μας διαβάζεις κορίτσι μου ξανά γυρνα η αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις κανε κάτι μόνη σου κοπέλα μου να χεστεις το ταλιρο δεν μπορώ άλλο με τις μέτριες...

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
668
Πόντοι
81
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι με την στεφάνια πολύ ευγενική πολύ ευχάριστη με το χαμόγελο, στα του αγώνα είναι πολυ καλη σε αυτο που κάνει κ φαίνεται ότι γουστάρει 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα αν ξανά έρθει θεσσαλονικη σίγουρα θα την ξανά προτιμήσω. Αξίζει μια συνάντηση μαζί της σίγουρα.

*Επισης ο χώρος πολυ καθαρός βασικό για μένα!
ποσο περνει???

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
406
Πόντοι
21
@Anisia

"
  • Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
  • Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
  • +Το δώρο μου"
Πράγματι, αυτό γιατί το προσπεράσαμε έτσι.
Θέλεις να μας πεις κάποιον τρόπο επικοινωνίας;

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
668
Πόντοι
81
Βανέσα, δεν σε ξέρω, αλλά αν ζηταγες 250 ευρω για σεξ ε πολλά θες..δεν παμε να τραβηξουμε καλυτερα καμια μαλακια λεω εγω..ειδικα αν βρωμας γιατί να στα σκασει ο άλλος?
θα κανεις μπανιο, δεν θα βρωμας, και θα ζητας λιγα...θες 250 για ποιό λόγο? για να σε κανουν πλούσια?
καλυτερα ας δουλευες σε στουντιο δηλωμενη, εκει τουλάχιστον θα εκανες και κανενα μπανιο...
αντε γιατι καταντησε ξεφτιλα η υποθεση μαζι σου...
τι μυριζε φιλε απλησια .?? δεν το πιστευω....

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
677
Πόντοι
81
@Anisia

"
  • Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
  • Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
  • +Το δώρο μου"
Πράγματι, αυτό γιατί το προσπεράσαμε έτσι.
Θέλεις να μας πεις κάποιον τρόπο επικοινωνίας;
Εχω τηλ της. Αλλα λογικα ειναι Αθηνα. Δεν δοκιμασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom