Μεγαλοφοιτήτρια. Η όλη φάση είναι όντως λες και πας σε μια συμφοιτήτρια για να στον παίξει. Πολύ μικρό διαμέρισμα, το μασάζ γίνεται σε ένα στρώμα / κρεβάτι στο οποίο κοιμάται η ίδια. Μικρό μπάνιο το οποίο δεν είναι πάντα διαθέσιμο γιατί όντας κανονικό σπίτι και όχι χώρος εργασίας έχει απλωμένα ρούχα, λεκάνες κτλ. , όπως επίσης μπορεί να μην έχει και πετσέτες διαθέσιμες καθώς τα πλένει όλα μόνη στο χέρι. Κοινωνική αλλά χωρίς ιδιαίτερα πολλά πολλά. Μέτριο ανάστημα, μέτριο πρόσωπο ( γούστα είναι αυτά), ωραίο σώμα, πάρα πολύ ωραίο στήθος. Μασάζ, προσπαθεί κάτι να κάνει αλλά προφανώς δεν έχει ιδέα , κάπου στα 15 λεπτά σε γυρνάει για το δεύτερο μέρος. Και εκεί τίμια, βγάζει μπλούζα , προσφέρει στήθος, εκάστοτε βγάζει και το από κάτω αναλόγως σε τι κατάσταση βρίσκεται (περίοδος, αξυρισιά κτλ.) αλλά και εδώ δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία και παρόλο που προσπαθεί να σε ευχαριστήσει η απουσία αισθησιασμού και εμπειρίας αφήνει μια κακή νότα. Αντίτιμο 20 ευρώ . Είχα ρωτήσει αν κάνει και φουλ και μου είπε ότι παρέχει μόνο 2 υπηρεσίες, μασαζ/εκτόνωση, και στραπόν. Δεν είμαι του δεύτερου οπότε δεν έχω ιδέα.

Εδώ έχει με το ίδιο τηλέφωνο στα 50€ και σε άλλη περιοχή.μπορει κάνεις να διαφωτίσει?