Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Efthalios

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
113
Πόντοι
0
Μεγαλοφοιτήτρια. Η όλη φάση είναι όντως λες και πας σε μια συμφοιτήτρια για να στον παίξει. Πολύ μικρό διαμέρισμα, το μασάζ γίνεται σε ένα στρώμα / κρεβάτι στο οποίο κοιμάται η ίδια. Μικρό μπάνιο το οποίο δεν είναι πάντα διαθέσιμο γιατί όντας κανονικό σπίτι και όχι χώρος εργασίας έχει απλωμένα ρούχα, λεκάνες κτλ. , όπως επίσης μπορεί να μην έχει και πετσέτες διαθέσιμες καθώς τα πλένει όλα μόνη στο χέρι. Κοινωνική αλλά χωρίς ιδιαίτερα πολλά πολλά. Μέτριο ανάστημα, μέτριο πρόσωπο ( γούστα είναι αυτά), ωραίο σώμα, πάρα πολύ ωραίο στήθος. Μασάζ, προσπαθεί κάτι να κάνει αλλά προφανώς δεν έχει ιδέα , κάπου στα 15 λεπτά σε γυρνάει για το δεύτερο μέρος. Και εκεί τίμια, βγάζει μπλούζα , προσφέρει στήθος, εκάστοτε βγάζει και το από κάτω αναλόγως σε τι κατάσταση βρίσκεται (περίοδος, αξυρισιά κτλ.) αλλά και εδώ δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία και παρόλο που προσπαθεί να σε ευχαριστήσει η απουσία αισθησιασμού και εμπειρίας αφήνει μια κακή νότα. Αντίτιμο 20 ευρώ . Είχα ρωτήσει αν κάνει και φουλ και μου είπε ότι παρέχει μόνο 2 υπηρεσίες, μασαζ/εκτόνωση, και στραπόν. Δεν είμαι του δεύτερου οπότε δεν έχω ιδέα.

Εδώ έχει με το ίδιο τηλέφωνο στα 50€ και σε άλλη περιοχή.μπορει κάνεις να διαφωτίσει?

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.990
Καλημέρα!2 βράδια ακόμη κοντά σας..

Συνημμένα

• IMG_20230122_174805.jpg
    IMG_20230122_174805.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 118
  • IMG_20230122_174824.jpg
    IMG_20230122_174824.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 142

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
427
Πόντοι
21
Μάγκες καλησπέρα αυτό το μασατζιδικο Μαριάννα τι φάση έχει να μας πει κάποιος κάτι;;;;ούτε ξέρω που είναι ούτε τις κοπέλες αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
Είναι πριβε φίλε μου δουλεύει μόνο με κλειστο κύκλο

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21

Oldschool83

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Μόλις γύρισα από εδώ Μασάζ για κυρίους - Car.gr

Από ομορφιά μιας και είναι υποκειμενική γενικά... θα πω την γνώμη μου! Μέτρια προς οκ! Εκεί που τα σπάει είναι στο στήθος! εκλπηκτικο με τέλειο σχήμα

Μασάζ για τα γούστα μου οκ! ούτε πολύ πίεση ουτε λίγο, ερασιτέχνης σίγουρα, νιώθεις οτι σε κάνει η κοπέλα σου!
Όσον αφορά το τελείωμα ήρθε με το χέρι...μέτρια πραγματα! Δε ρώτησα αν κάνει κάτι άλλο! Αν της ξαναστείλω θα ρωτήσω...αυτα

Oldschool83

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Μόλις γύρισα από εδώ Μασάζ για κυρίους - Car.gr

Από ομορφιά μιας και είναι υποκειμενική γενικά... θα πω την γνώμη μου! Μέτρια προς οκ! Εκεί που τα σπάει είναι στο στήθος! εκλπηκτικο με τέλειο σχήμα

Μασάζ για τα γούστα μου οκ! ούτε πολύ πίεση ουτε λίγο, ερασιτέχνης σίγουρα, νιώθεις οτι σε κάνει η κοπέλα σου!
Όσον αφορά το τελείωμα ήρθε με το χέρι...μέτρια πραγματα! Δε ρώτησα αν κάνει κάτι άλλο! Αν της ξαναστείλω θα ρωτήσω...αυτα
Ξέχασα να γράψω τιμή ... 30€

xristpanoss

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Luxuri μόνο Λύδια αν έχεις χημεία απλά το κορίτσι της διπλανής πόρτας που θέλουμε ολοι

O_papous

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
166
Πόντοι
0
Στην αγγελία τώρα που μπήκα να δω λέει 50€ ... εμένα μου τα χώρισε σαν 20€ το μασάζ και 10€ εκτόνωση
Όπου μπορεί και όπου πονεί είναι και αυτή, μου φαίνεται...... Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 25 με και 30 ισπανικό..... Έχω και ανάρτηση.... Αυτά τα ασανσέρ ρε κορίτσια μόλις αρχίσει να βαράει το τηλέφωνο να το προσέξετε......

Οκ η τιμή της κοπέλας στο car είναι ξεφτίλα με τίμημα όμως καθαριότητα, όποιος θέλει μασάζ μασάζ και πολυ καλύτερες υπηρεσίες δοκιμάστε στην @biky-stefania τώρα που θα μείνει η κοπέλα και όσο προλαβαινεται .. Για καθαριότητα δεν μιλάω τα έγραψα....

Τελευταία τροποποίηση:

Mounakiass

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες. Εχω καιρο να γραψω αλλα θα παραθεσω λιγες εμπειριες που ειχα απο μασαζοκατασταση τον τελευταιο καιρο. Bodyfree περασα για να δοκιμασω το body2body δν μου αρεσε καμια δν μπηκα την εκανα οποτε δν βαθμολογω. Περασμα απο Βανα περασα με μια μελαχροινη τσουπωτη δν θυμαμαι ονομα νομιζω Αλβανακι ηταν ,μετριο πρωτο μερος και μετριο 2ο μερος 6/10. Περασμα απο Κρυσταλ εχω δοκιμασει Κριστι 8/10 και Βανεσσα 6.5/10(παλια)Νεφελη 9/10 και Τοκυο 7/10 τωρα, η Νεφελη μου αρεσε πιο πολυ απολες βαση γουστου. Λεω να δοκιμασω και την Ιριδα ακουω καλα σχολια τελευταια θα περασω και θα πω. Και κατι τελευταιο ρωταω τους πιο εμπειρους γενικα στα μασατζιδικα τυπου φραπε τα κοριτσα το εχουν με τα γλωσσοφιλα η σπανια το κανουν αναλογα τον τυπα??

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom