Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
158
Πόντοι
0
Τί παίζει με το ***** τελευταία έχει αλλάξει τίποτα?

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
33
Like
5.678
Πόντοι
2.846
Nuru δεν έχω ξανακάνει. Έχω κάνει με την Ίριδα μασάζ στην Θεσσαλονίκη τύπου νουρου, που έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να βρω αντιστοιχίες υπηρεσίες σε κατάστημα έξω. Γι αυτό ψάχνω το λιγότερο κακο
Δοκίμασε και Αθήνα
Ίσως βρεις κάτι καλό
Έχω μέρες να κάνω

GiorgosPapppp

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
42
Πόντοι
0
πριν λιγο στην σελιδα του Galaxy..καινουρια μεταγραφη ονοματι Χρυσανθη περιγραφεται ως"Reiki therapist"
Αν την πάρει κανείς να μας ενημερώσει αν είναι αξιόλογη …

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω . Διαβασα το θέμα και δοκιμασα theworldofmassage παλαιό Φάληρο στην Κλεα πως την λένε. Δεν μου εκανε αυτη μασαζ αλλά μια άλλη μελαχρινή. Περίμενα να μου πει χωρίς εσώρουχο και μου είπε κανονικά με εσώρουχο και απογοητευτικα. Το μασάζ ήταν αρκετά καλό ωστόσο. Πως θα γίνει να κάνουμε χωρίς εσώρουχο μιας και παίξει καμία φραπεδιά στο τέλος ; Το ζητάω εξαρχής ή θα με διαολοστειλουν;
εχω την εντυπωση οτι η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ αυτη ειναι που σε βγαζει στη φορα στο ινσταγραμ, οποτε να εισαι προσεκτικός. δεν εχω εμπειρία καθολου απο τη συγκεκριμένη, αλλα ετσι σαν να θυμαμαι από ποστ εδώ. Ας με με επιβεβαιώσει καποιος συναδελφος.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.845
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα σε όλους, θα ανέβω Αθήνα τον άλλο μήνα και ένα μασαζακι είναι απαραίτητο. Έχω πάει μια φορά στο vip beauty με πολυ χλιαρό τελείωμα. Υπάρχει κάποιος να έχει πάει πρόσφατα να πει καλύτερη εμπειρία? Αλλιώς σκεφτόμουν κάποιο άλλο αντίστοιχο ίδρυμα σε τιμή? Ή μήπως αξίζει περισσότερο το nuru για την διπλάσια τιμή?
Θα ανέβεις στην Αθήνα ή θα κατέβεις στην Αθήνα? Ποιός είναι ο Βορράς & ποιός ο νότος?

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
872
Πόντοι
361
εχω την εντυπωση οτι η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ αυτη ειναι που σε βγαζει στη φορα στο ινσταγραμ, οποτε να εισαι προσεκτικός. δεν εχω εμπειρία καθολου απο τη συγκεκριμένη, αλλα ετσι σαν να θυμαμαι από ποστ εδώ. Ας με με επιβεβαιώσει καποιος συναδελφος.
αυτη που λες για δημοσιο εξευτελισμο ειναι η Αλεξιου ξανθια γρια απο γλυφαδα τρομαρα της..βεβαια ποιος ξερει και τι μαλακιες θα ειπε ο αλλος για να υποστει τετοιο εξευτελισμο:grin::grin::grin:πρεπει να χουφτωσε χωρις να ρωτησει...:grin::grin:

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Koprogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.083
Πόντοι
201
Ναι το έχει κάνει στο παρελθόν αλλά νομίζω χωρίς να δείχνει όνομα.

Vasilis66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Θα ανέβεις στην Αθήνα ή θα κατέβεις στην Αθήνα? Ποιός είναι ο Βορράς & ποιός ο νότος?
Άμα είναι κάποιος από Κρήτη η Πελοπόννησο τι κάνει ανεβαίνει η κατεβαίνει στην Αθήνα? Πολύ εξυπνάδα έχει πέσει....

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
346
Πόντοι
21
πριν λιγο στην σελιδα του Galaxy..καινουρια μεταγραφη ονοματι Χρυσανθη περιγραφεται ως"Reiki therapist"
Ναι οκ, έχουμε 16% πιθανότητες να την πετύχουμε για μασάζ.μπορει να τύχει να μην κάνουμε κ ποτέ με την καινούρια...

DonaldTrump

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
4
Πόντοι
0
εχουμε παραπανω πληροφοριες για αυτο;;;
τιμη,θεραπευτρια,ποιοτητα μασαζ κλπ...

80 η ώρα με φραπέ. Μασάζ του βάζω ένα 7/10, καθαρός χώρος και η κοπέλα έκανε όλη την ώρα

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.312
Πόντοι
481
80 η ώρα με φραπέ. Μασάζ του βάζω ένα 7/10, καθαρός χώρος και η κοπέλα έκανε όλη την ώρα
Αν το πήγε και το grace στα 80€ την ωρα με φτερό και hands free στο αυτί, πάμε κατά διαόλου…

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
Θα παρεις το 50λεπτο με 60Ε, και θα της ζητήσεις να σου κανει και καλυτερη τιμή από κοντα χωρις απόδειξη να στο αφήσει 50. Τρόπο θελουν ολα χαχαχαχ

DonaldTrump

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Θα παρεις το 50λεπτο με 60Ε, και θα της ζητήσεις να σου κανει και καλυτερη τιμή από κοντα χωρις απόδειξη να στο αφήσει 50. Τρόπο θελουν ολα χαχαχαχ

Επέμενε πολύ για την απόδειξη, δεν με ήξερε και φοβόταν μήπως ήμουνα κανένας εφοριακός μάλλον

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
411
Πόντοι
186
με 80 μονο χερι και ψευτομασαζ ,ευχαριστω δε θα παρω..
υπαρχουν μερη που με τα λεφτα αυτα ριχνεις δυο πιστολιες κανονικες...

Stenta

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
341
Πόντοι
21
Σαν νέος ,που μπορώ να ευχαριστήθω ένα καλό nuru???

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω . Διαβασα το θέμα και δοκιμασα theworldofmassage παλαιό Φάληρο στην Κλεα πως την λένε. Δεν μου εκανε αυτη μασαζ αλλά μια άλλη μελαχρινή. Περίμενα να μου πει χωρίς εσώρουχο και μου είπε κανονικά με εσώρουχο και απογοητευτικα. Το μασάζ ήταν αρκετά καλό ωστόσο. Πως θα γίνει να κάνουμε χωρίς εσώρουχο μιας και παίξει καμία φραπεδιά στο τέλος ; Το ζητάω εξαρχής ή θα με διαολοστειλουν;
Ποια σου έκανε; Έχω πάει 20 φορές στο μέρος για κανονικό μασάζ, ποτέ με εσώρουχο. Δεν παίζει φραπές πλέον. Έχω δοκιμάσει και τις τρεις

JohnFystikis80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Παιδιά στο Calmora πηγαίνω όταν θέλω να κάνω ένα επαγγελματικό μασάζ με Σάουνα ή Χαμάμ..Όσες φορές πήγα δεν έτυχα σε εξτρά ερωτικές υπηρεσίες κτλ..Δεν ξέρω πριν χρόνια τι γινότανε εκεί αλλά τώρα δεν νομίζω να ισχύουν αυτά..είναι καθαρό πολυτελές και έχει κοπέλες που ξέρουν επαγγελματικό μασάζ..Μια φορά που πήγα είχε σεμινάριο μασάζ με εκπαίδευση κτλ..Πολλές φορές έχω δει γυναίκες πελάτισσες ή και ζευγάρια..Μήπως το μπερδεύετε με το άλλο γειτονικό μαγαζί με τους φραπέδες;;
Παίζει και στο καλμορα φραπεδακι. 80 η ώρα.

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
346
Πόντοι
21

Driver91

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Το Calmora στο Μαρούσι παίζει φραπεδακι στα 80 όντως? Πες καμία λεπτομέρεια.

JohnFystikis80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Έλα ρε φιλε

Έλα ρε φίλε, σοβαρά?για δώσει μας καμία λεπτομέρεια
Πήγα τη περασμένη εβδομάδα. Ζήτησα χαλαρωτικό που πάει στα 60. Μέσα, στο μιλητό έμαθα πως με 20 έξτρα παίζει φραπεδακι. Λίγο διαδικαστικό θα έλεγα αλλά σαν σύνολο μαζί με το μασαζ που ήταν άνω του μετρίου, αξίζει. Τουλάχιστον για μας στα βορεια. Ψάχνω συναγωνιστές να σκαναρουμε και προς Κηφισιά και Ερυθραία. Πιστεύω όλο και κάτι ακόμα θα παίζει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom