You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δοκίμασε και ΑθήναNuru δεν έχω ξανακάνει. Έχω κάνει με την Ίριδα μασάζ στην Θεσσαλονίκη τύπου νουρου, που έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να βρω αντιστοιχίες υπηρεσίες σε κατάστημα έξω. Γι αυτό ψάχνω το λιγότερο κακο
Ίσως βρεις κάτι καλό
Έχω μέρες να κάνω
GiorgosPapppp
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Αν την πάρει κανείς να μας ενημερώσει αν είναι αξιόλογη …πριν λιγο στην σελιδα του Galaxy..καινουρια μεταγραφη ονοματι Χρυσανθη περιγραφεται ως"Reiki therapist"
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.528
- Πόντοι
- 446
εχω την εντυπωση οτι η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ αυτη ειναι που σε βγαζει στη φορα στο ινσταγραμ, οποτε να εισαι προσεκτικός. δεν εχω εμπειρία καθολου απο τη συγκεκριμένη, αλλα ετσι σαν να θυμαμαι από ποστ εδώ. Ας με με επιβεβαιώσει καποιος συναδελφος.Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω . Διαβασα το θέμα και δοκιμασα theworldofmassage παλαιό Φάληρο στην Κλεα πως την λένε. Δεν μου εκανε αυτη μασαζ αλλά μια άλλη μελαχρινή. Περίμενα να μου πει χωρίς εσώρουχο και μου είπε κανονικά με εσώρουχο και απογοητευτικα. Το μασάζ ήταν αρκετά καλό ωστόσο. Πως θα γίνει να κάνουμε χωρίς εσώρουχο μιας και παίξει καμία φραπεδιά στο τέλος ; Το ζητάω εξαρχής ή θα με διαολοστειλουν;
Θα ανέβεις στην Αθήνα ή θα κατέβεις στην Αθήνα? Ποιός είναι ο Βορράς & ποιός ο νότος?Καλησπέρα σε όλους, θα ανέβω Αθήνα τον άλλο μήνα και ένα μασαζακι είναι απαραίτητο. Έχω πάει μια φορά στο vip beauty με πολυ χλιαρό τελείωμα. Υπάρχει κάποιος να έχει πάει πρόσφατα να πει καλύτερη εμπειρία? Αλλιώς σκεφτόμουν κάποιο άλλο αντίστοιχο ίδρυμα σε τιμή? Ή μήπως αξίζει περισσότερο το nuru για την διπλάσια τιμή?
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 872
- Πόντοι
- 361
αυτη που λες για δημοσιο εξευτελισμο ειναι η Αλεξιου ξανθια γρια απο γλυφαδα τρομαρα της..βεβαια ποιος ξερει και τι μαλακιες θα ειπε ο αλλος για να υποστει τετοιο εξευτελισμοεχω την εντυπωση οτι η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ αυτη ειναι που σε βγαζει στη φορα στο ινσταγραμ, οποτε να εισαι προσεκτικός. δεν εχω εμπειρία καθολου απο τη συγκεκριμένη, αλλα ετσι σαν να θυμαμαι από ποστ εδώ. Ας με με επιβεβαιώσει καποιος συναδελφος.
Koprogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 1.085
- Πόντοι
- 201
Ναι το έχει κάνει στο παρελθόν αλλά νομίζω χωρίς να δείχνει όνομα.εχω την εντυπωση οτι η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ αυτη ειναι που σε βγαζει στη φορα στο ινσταγραμ, οποτε να εισαι προσεκτικός. δεν εχω εμπειρία καθολου απο τη συγκεκριμένη, αλλα ετσι σαν να θυμαμαι από ποστ εδώ. Ας με με επιβεβαιώσει καποιος συναδελφος.
Άμα είναι κάποιος από Κρήτη η Πελοπόννησο τι κάνει ανεβαίνει η κατεβαίνει στην Αθήνα? Πολύ εξυπνάδα έχει πέσει....Θα ανέβεις στην Αθήνα ή θα κατέβεις στην Αθήνα? Ποιός είναι ο Βορράς & ποιός ο νότος?
Ναι οκ, έχουμε 16% πιθανότητες να την πετύχουμε για μασάζ.μπορει να τύχει να μην κάνουμε κ ποτέ με την καινούρια...πριν λιγο στην σελιδα του Galaxy..καινουρια μεταγραφη ονοματι Χρυσανθη περιγραφεται ως"Reiki therapist"
DonaldTrump
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
εχουμε παραπανω πληροφοριες για αυτο;;;
τιμη,θεραπευτρια,ποιοτητα μασαζ κλπ...
80 η ώρα με φραπέ. Μασάζ του βάζω ένα 7/10, καθαρός χώρος και η κοπέλα έκανε όλη την ώρα
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.312
- Πόντοι
- 481
Αν το πήγε και το grace στα 80€ την ωρα με φτερό και hands free στο αυτί, πάμε κατά διαόλου…80 η ώρα με φραπέ. Μασάζ του βάζω ένα 7/10, καθαρός χώρος και η κοπέλα έκανε όλη την ώρα
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.528
- Πόντοι
- 446
Θα παρεις το 50λεπτο με 60Ε, και θα της ζητήσεις να σου κανει και καλυτερη τιμή από κοντα χωρις απόδειξη να στο αφήσει 50. Τρόπο θελουν ολα χαχαχαχ80 η ώρα με φραπέ. Μασάζ του βάζω ένα 7/10, καθαρός χώρος και η κοπέλα έκανε όλη την ώρα
DonaldTrump
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Θα παρεις το 50λεπτο με 60Ε, και θα της ζητήσεις να σου κανει και καλυτερη τιμή από κοντα χωρις απόδειξη να στο αφήσει 50. Τρόπο θελουν ολα χαχαχαχ
Επέμενε πολύ για την απόδειξη, δεν με ήξερε και φοβόταν μήπως ήμουνα κανένας εφοριακός μάλλον
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 415
- Πόντοι
- 186
με 80 μονο χερι και ψευτομασαζ ,ευχαριστω δε θα παρω..80 η ώρα με φραπέ. Μασάζ του βάζω ένα 7/10, καθαρός χώρος και η κοπέλα έκανε όλη την ώρα
υπαρχουν μερη που με τα λεφτα αυτα ριχνεις δυο πιστολιες κανονικες...
Adios Lepidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Ποια σου έκανε; Έχω πάει 20 φορές στο μέρος για κανονικό μασάζ, ποτέ με εσώρουχο. Δεν παίζει φραπές πλέον. Έχω δοκιμάσει και τις τρειςΚαλησπέρα πρώτη φορά γράφω . Διαβασα το θέμα και δοκιμασα theworldofmassage παλαιό Φάληρο στην Κλεα πως την λένε. Δεν μου εκανε αυτη μασαζ αλλά μια άλλη μελαχρινή. Περίμενα να μου πει χωρίς εσώρουχο και μου είπε κανονικά με εσώρουχο και απογοητευτικα. Το μασάζ ήταν αρκετά καλό ωστόσο. Πως θα γίνει να κάνουμε χωρίς εσώρουχο μιας και παίξει καμία φραπεδιά στο τέλος ; Το ζητάω εξαρχής ή θα με διαολοστειλουν;
JohnFystikis80
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2023
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Παίζει και στο καλμορα φραπεδακι. 80 η ώρα.Παιδιά στο Calmora πηγαίνω όταν θέλω να κάνω ένα επαγγελματικό μασάζ με Σάουνα ή Χαμάμ..Όσες φορές πήγα δεν έτυχα σε εξτρά ερωτικές υπηρεσίες κτλ..Δεν ξέρω πριν χρόνια τι γινότανε εκεί αλλά τώρα δεν νομίζω να ισχύουν αυτά..είναι καθαρό πολυτελές και έχει κοπέλες που ξέρουν επαγγελματικό μασάζ..Μια φορά που πήγα είχε σεμινάριο μασάζ με εκπαίδευση κτλ..Πολλές φορές έχω δει γυναίκες πελάτισσες ή και ζευγάρια..Μήπως το μπερδεύετε με το άλλο γειτονικό μαγαζί με τους φραπέδες;;
Έλα ρε φιλεΠαίζει και στο καλμορα φραπεδακι. 80 η ώρα.
Έλα ρε φίλε, σοβαρά?για δώσει μας καμία λεπτομέρειαΠαίζει και στο καλμορα φραπεδακι. 80 η ώρα.
JohnFystikis80
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2023
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Πήγα τη περασμένη εβδομάδα. Ζήτησα χαλαρωτικό που πάει στα 60. Μέσα, στο μιλητό έμαθα πως με 20 έξτρα παίζει φραπεδακι. Λίγο διαδικαστικό θα έλεγα αλλά σαν σύνολο μαζί με το μασαζ που ήταν άνω του μετρίου, αξίζει. Τουλάχιστον για μας στα βορεια. Ψάχνω συναγωνιστές να σκαναρουμε και προς Κηφισιά και Ερυθραία. Πιστεύω όλο και κάτι ακόμα θα παίζει!!Έλα ρε φιλε
Έλα ρε φίλε, σοβαρά?για δώσει μας καμία λεπτομέρεια