footjobdream
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2025
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
προφανως και το θελω.. μπορεις να το στειλεις; ευχαριστωΌποιος θέλει τηλ Τζένης να μου στείλει pm.
προφανως και το θελω.. μπορεις να το στειλεις; ευχαριστωΌποιος θέλει τηλ Τζένης να μου στείλει pm.
θα παω αυτες τις μερες και θα ενημερωσω..Καλησπέρα συναγωνιστές.
Αυτή η διαφήμιση που έχει το 24 carat massage 25 ευρώ το lomi Lomita, τιψακριβως είναι? Προχωράνε εκεί για κάτι παραπάνω η φόλα? Ξέρεις κανείς?
Ωραίος.θα παω αυτες τις μερες και θα ενημερωσω..
μαλλον στα δεν το βλεπω να ειναι ομως βαση προφιλ μαγαζιου.
Στο thi dream massage το ίδιο έγινε με μένα στον χρόνο, το είπα στην καπετάνισσα και είπε θα το διορθώσει, παπαρια. Αυτό με τα χέρια γυαλόχαρτο, της μαυρουλας έτσι είναι, απλά ξέχασα να γράψω στην κριτική μου. Το ίδρυμα είναι στον Άγιο Δημήτριο.2 πρόσφατες επισκέψεις, μία στην Κρίτωνος με Ολγα ξανθιά γκιλφ, κλασικός φραπές οικοδομικός και σίγουρος. Κόστος 50€ τα 45’. Προς την κορύφωση ένας μαλακάς βάραγε τα κουδούνια ατελείωτα και μάλλον παράλληλα έπαιρνε και τηλέφωνο. Ευτυχώς δεν πτοήθηκα, αλλά γελάσαμε λιγάκι. Η άλλη επίσκεψη στο Thai dream massage centre στη Δάφνη που ανά καιρούς φέρνει διαφορετικές. Αυτή τη φορά μαύρη ψηλή αδύνατη από Σιερα λεον που ονόματι Τζόι κάπως έτσι. Χεριά γυαλόχαρτο μεν φραπές μια χαρά δε. Έπαιξε ύπουλα περάσματα και κόστισε 50€. Και αυτό λιγότερο από ώρα. Πλέον σε όσες έχω πάει, ώρα δεν κρατάει καμία με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Η μαυρουλα κανει και btb massage κλπ κλπ2 πρόσφατες επισκέψεις, μία στην Κρίτωνος με Ολγα ξανθιά γκιλφ, κλασικός φραπές οικοδομικός και σίγουρος. Κόστος 50€ τα 45’. Προς την κορύφωση ένας μαλακάς βάραγε τα κουδούνια ατελείωτα και μάλλον παράλληλα έπαιρνε και τηλέφωνο. Ευτυχώς δεν πτοήθηκα, αλλά γελάσαμε λιγάκι. Η άλλη επίσκεψη στο Thai dream massage centre στη Δάφνη που ανά καιρούς φέρνει διαφορετικές. Αυτή τη φορά μαύρη ψηλή αδύνατη από Σιερα λεον που ονόματι Τζόι κάπως έτσι. Χεριά γυαλόχαρτο μεν φραπές μια χαρά δε. Έπαιξε ύπουλα περάσματα και κόστισε 50€. Και αυτό λιγότερο από ώρα. Πλέον σε όσες έχω πάει, ώρα δεν κρατάει καμία με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Χρεώνει και απολέπιση μαζί με το μασάζ;Στο thi dream massage το ίδιο έγινε με μένα στον χρόνο, το είπα στην καπετάνισσα και είπε θα το διορθώσει, παπαρια. Αυτό με τα χέρια γυαλόχαρτο, της μαυρουλας έτσι είναι, απλά ξέχασα να γράψω στην κριτική μου. Το ίδρυμα είναι στον Άγιο Δημήτριο.
Η μαυρουλα κανει και btb massage κλπ κλπ2 πρόσφατες επισκέψεις, μία στην Κρίτωνος με Ολγα ξανθιά γκιλφ, κλασικός φραπές οικοδομικός και σίγουρος. Κόστος 50€ τα 45’. Προς την κορύφωση ένας μαλακάς βάραγε τα κουδούνια ατελείωτα και μάλλον παράλληλα έπαιρνε και τηλέφωνο. Ευτυχώς δεν πτοήθηκα, αλλά γελάσαμε λιγάκι. Η άλλη επίσκεψη στο Thai dream massage centre στη Δάφνη που ανά καιρούς φέρνει διαφορετικές. Αυτή τη φορά μαύρη ψηλή αδύνατη από Σιερα λεον που ονόματι Τζόι κάπως έτσι. Χεριά γυαλόχαρτο μεν φραπές μια χαρά δε. Έπαιξε ύπουλα περάσματα και κόστισε 50€. Και αυτό λιγότερο από ώρα. Πλέον σε όσες έχω πάει, ώρα δεν κρατάει καμία με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Πιπα κωλο αφρικανικήΧρεώνει και απολέπιση μαζί με το μασάζ;
Λεπτουλα μαυρη κεντροαφρικαναΠώς είναι η μαυρουλα εμφανισιακά?
Βγάζει έξω βυζάκια?
εκει στο σκοταδι μια χαρα εινια, τα βυζακια ειναι λιγο πεσμενα αλλα γινεται η δουλεια. ζηταει 30... προσοχη θελει πανω στην καυλα, αλλα με 20 γινεται η δουλιτσα. προσωπικα μου βγηκε 60 ολο το πακετο με btb και ακα καλαμακιΠώς είναι η μαυρουλα εμφανισιακά?
Βγάζει έξω βυζάκια?
Δεν Αξίζει ουτε το μασαζ της ουτε η πιπα της....τίποταεκει στο σκοταδι μια χαρα εινια, τα βυζακια ειναι λιγο πεσμενα αλλα γινεται η δουλεια. ζηταει 30... προσοχη θελει πανω στην καυλα, αλλα με 20 γινεται η δουλιτσα. προσωπικα μου βγηκε 60 ολο το πακετο με btb και ακα καλαμακι
Σε αυτο θα συμφωνησω.Δεν Αξίζει ουτε το μασαζ της ουτε η πιπα της....τίποτα
2 πρόσφατες επισκέψεις, μία στην Κρίτωνος με Ολγα ξανθιά γκιλφ, κλασικός φραπές οικοδομικός και σίγουρος. Κόστος 50€ τα 45’. Προς την κορύφωση ένας μαλακάς βάραγε τα κουδούνια ατελείωτα και μάλλον παράλληλα έπαιρνε και τηλέφωνο. Ευτυχώς δεν πτοήθηκα, αλλά γελάσαμε λιγάκι. Η άλλη επίσκεψη στο Thai dream massage centre στη Δάφνη που ανά καιρούς φέρνει διαφορετικές. Αυτή τη φορά μαύρη ψηλή αδύνατη από Σιερα λεον που ονόματι Τζόι κάπως έτσι. Χεριά γυαλόχαρτο μεν φραπές μια χαρά δε. Έπαιξε ύπουλα περάσματα και κόστισε 50€. Και αυτό λιγότερο από ώρα. Πλέον σε όσες έχω πάει, ώρα δεν κρατάει καμία με ελάχιστες εξαιρέσεις.
με ένα τετοιο τριβει η θεια ελενη απο καλλιθέα... χαχα![]()
αν δεν έχεις τριβείο όμως ,
μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη .
μην το παραβλέπουμε.
Καμια σχεση....το σιβηριανο θεριό είναι η κορυφαία στουντιομασατζου.με ένα τετοιο τριβει η θεια ελενη απο καλλιθέα... χαχα
Τόσο χάλια το καλαμάκι;Δεν Αξίζει ουτε το μασαζ της ουτε η πιπα της....τίποτα
Κατά την δική μου άποψη ναι....και χάλια το body to body....δεν ξερει η κοπέλα....και υποτίθεται είχε εκπαιδευτεί στην Αριστέα....χαχαχαΤόσο χάλια το καλαμάκι;
ατσαλο μασαζ στα ορια του πονου,με πετσετα και βρακι..Ωραίος.
Ενημέρωσε όταν έχεις νέα
εχουμε παραπανω πληροφοριες για αυτο;;;το grace αδερφέ..εκεί προσφέρεται φραπές 100%