Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.268
Πόντοι
481
Συνήθως όταν κάποιος κάνει ενα πόστ οτι δεν έλαβε εξτρά υπηρεσία από κάπου και οτι δεν γαινέται να παίζει κάτι τέτοιο με την καμία εμφανίζεται ο MR χρυσή πούτσα που θα ισχυριστεί οτι αυτός έλαβε εξτρά υπηρεσία γιατί αυτός ξέρει πως σε αντίθεση με μας τα γατάκια. Ελπίζω να γλυτώσουμε το σχετικό πόστ αυτή τη φορα!
Αδελφε όντος όπως τα λες είναι. Τώρα αν κάποιος πρίξει τα αρχίδια καμιανής και σκάσει και πολλά λεφτά και κεραστεί φραπέ, στα @@ μας. Για τους σκοπούς του thread το συγκεκριμένο είναι στα ΔΕΝ καθώς δεν έχουμε thread με τίτλο μασατζίδικα που Φραπάς υπό προϋποθέσεις
Καλά τα λες. Το νήμα εδώ είναι << Μασατζιδικα που φραπας >> όχι << αν και ίσως και άμα φραπας >>. Εμάς μας ενδιαφέρει ο φραπές. Τώρα αν είναι να πάω 10 φορές για να πάρω 1 φραπέ άστο καλύτερα...

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
2.004
Πόντοι
446
Καλά τα λες. Το νήμα εδώ είναι << Μασατζιδικα που φραπας >> όχι << αν και ίσως και άμα φραπας >>. Εμάς μας ενδιαφέρει ο φραπές. Τώρα αν είναι να πάω 10 φορές για να πάρω 1 φραπέ άστο καλύτερα...
Σωστός!! Σιγά μην βγάλουμε και συνδρομή

antegeia20000

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Επίσκεψη σε ταϊλανδέζικο μασατζιδικο στο Περιστέρι. Thai massage inter.
Σε αυτό εργάζεται μια ταυλανδεζα πενηντάρα ανάλογης με της ηλικίας εμφάνισης.. προσφερει μια ώρα πολύ ωραίο μασάζ και στο τέλος φραπέ τέλειο!!!

Debussy

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
32
Like
1.918
Πόντοι
2.411
Καλησπέρα! Επίσκεψη σε ταϊλανδέζικο μασατζιδικο στο Περιστέρι. Thai massage inter.
Σε αυτό εργάζεται μια ταυλανδεζα πενηντάρα ανάλογης με της ηλικίας εμφάνισης.. προσφερει μια ώρα πολύ ωραίο μασάζ και στο τέλος φραπέ τέλειο!!!

Είχε κι άλλες κοπέλες;

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
Κοστος; και μέσα στην τιμή ο φραπες;

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
2.004
Πόντοι
446
Καλημέρα ολοκλήρωσε την πληροφορία κόστος εάν αυτή βγάζει ρούχα εάν σε αφήνει να αγγίζεις κτλ αφού το κάνεις σωστά δώσε ολόκληρη την πληροφορία. Αυτό σαν φιλική συμβουλή δεν είχα καμία διάθεση να στην πω

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
Κοστος; και μέσα στην τιμή ο φραπες;
Η κλήση σας προωθητε
Η κλήση σας προωθήτε συνδεθήκατε με τον προσωπικό τηλεφωνητή αυτο γίνεται όταν παίρνεις τηλέφωνο εκεί, τουλάχιστον σήμερα.

antegeia20000

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Κόστος 50 ευρώ.. δεν ξέρω αν βγάζει ρούχα.. δε το ζήτησα γτ δεν μαρεσει η τύπισσα..οπότε ούτε χουφτωσα.. ζητήσετε το full body massage μιας ώρας..και μετά όταν προχωρήσετε της λες να σου ζητηθεί στο τέλος ένα φραπέ .

• Like
Αντιδράσεις: boudog

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.243
Πόντοι
456
Τελικά το calmora στο Μαρούσι είναι στα δεν?

Diverxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Έχει επισκεφτεί κανένας το grace πρόσφατα? Τι παίζει?

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Περάσματα από το συγκεκριμένο θεραπευτήριο στο περιστέρι είναι κανονικό ισόγειο μαγαζί γωνιακό μασάζ 50 λεπτών 50€ για φραπέ και αγγίγματα μου είπε ότι δεν έμεινε και μπροστά στον χώρο ήταν ένας νεαρός.

Thanosss!

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έχω νέα από thai dream massage, πήγα με μια staisy κάπως έτσι, όμορφη μαυρουλα από την Ερυθραία Όλα μέτρια, μασάζ και εκτόνωση, 50 το παράβολο. Σε επικοινωνία με την ταιλανδεζα αφεντικό της λέω ότι θέλω καλό μασάζ γιατί έχω τους λόγους μου και εκτόνωση, με αυτά τα κορίτσια δεν είμαι ικανοποιημένος, να κάνουμε μαζί. Μετά από μέρες μου απάντησε να κάνουμε μασάζ μαζί και εκτόνωση μια κοπέλα από το Περού και δέχτηκα. Η Ταιλανδεζα κάνει καλούτσικο μασάζ, λίγο πριν τελειώσει φωνάζει την κοπέλα και μου κάνουν 4 χέρια λίγη ώρα χωρίς να ακουμπάει παπαρι αυτή μόνο η Περουβιανη. Τις κάνω νόημα να φύγει και μένω μόνος με την κοπέλα η οποία είναι γεματουλα αλλά καυλιαρα, ρωτάω για έξτρα μου τα μασαγε κάτι 30 για πίπα και μη κάνουμε φασαρία κλπ. Της λέω γδύσου τελείως και θα σου δώσω 10, δέχτηκε, ξεκίνησε φραπέ και εγώ χαιδευα την κολαρα και τα βυζια, και με δική της παρότρυνση να της βάλω δάχτυλο όπως και έκανα, και πήγαν όλα καλά, αυτά, την κοπέλα την λένε Κατρίν κάπως έτσι.
Φίλε μου που βρίσκεται το μασατζιδικο; Το έχω ψάξει παντού αλλά δεν το βρίσκω. Και αν μπορείς να μου πεις περιοχή. Αν έχεις τηλ πμ

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, Νέος εδώ, έχω δοκιμάσει μασάζ έξωτερικο, μόνο που εκεί είναι ξεκάθαρα και το κανονίζεις από πριν, εδώ λίγο τα μπερδεύουν. Μιλάω σε chat με το Thai center περιστέρι και μου λέει μόνο μασάζ εδώ!!!!!! Δεν με ενδιαφέρει να ξεντυθεί, δεν με ενδιαφέρει να βάλω χέρι, θέλω μόνο μασάζ παντού , ερωτικό μπροστά και λίγο πίσω και χάπι ending, είναι κάτι σίγουρο στο κέντρο ή κοντά σε στάση μετρό ; Παρακαλώ τα φώτα σας

Τελευταία τροποποίηση:

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
44
Πόντοι
0
θα με ενδιεφερε και εμενα να μαθω γι αυτο εαν εχεις ηδη μαθει κατι
Δεν έχω μάθει κάτι και δεν έτυχε να δοκιμάσω ακόμα. Έχω δει ότι υπάρχει ντουζιέρα βέβαια αν λέει κάτι αυτό

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
Φίλε μου που βρίσκεται το μασατζιδικο; Το έχω ψάξει παντού αλλά δεν το βρίσκω. Και αν μπορείς να μου πεις περιοχή. Αν έχεις τηλ πμ

Thi Drem Massage στο wats up έχει τηλέφωνο είναι στον Άγιο Δημήτριο ένα ισόγειο γωνιακό.

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
97
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Αυτή η διαφήμιση που έχει το 24 carat massage 25 ευρώ το lomi Lomita, τιψακριβως είναι? Προχωράνε εκεί για κάτι παραπάνω η φόλα? Ξέρεις κανείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom