Έχω πάει στο Γκάλαξι πάρα πολλές φορές.γενικα είναι σωστή η κατεύθυνση του δλδ ωραίος χώρος, νορμάλ τιμές κ κατά καιρούς φέρνει κ καμία όχι τίποτα φοβερό αλλά να βλέπεται...να σημειωθεί βέβαια ότι πλέον δεν έχει ανταγωνισμό κ είναι σχεδόν το μόνο που έχει μείνει.απο εκεί κ πέρα σκέφτομαι να μην ξαναπάω για τους εξής λόγους:κάποιες φορές μου φέρνει την κοπέλα που θέλω,άλλες όμως μου φέρνει συνέχεια την ντεστινι, ποτέ δεν μου έχει έρθει άλλη όταν δεν έχω διαλέξει.η τύπισσα είναι ντε καβλε τελείως σαν να βαριέται,δεν κάνει περάσματα από τα επίμαχα για να σε κρατάει ζεστό,κ πριν στον παίξει σε ρωτάει πόσα θα μου δώσεις έξτρα κ στην λέει κιόλας άμα δεν της αρέσει η απάντηση,ξενερωμα δλδ...εν τω μεταξύ πιο παλιά άλλαζε κοπέλες συνέχεια κ πήγαινες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό μπας κ βγεί καλό,τώρα πλέον έχει ένα τιμ εκ των οποίων την ασσιατισσα κ την άλλη την Έλενα δεν μου τις έχει φέρει κυριολεκτικά ποτέ, δύο μαυρουλες οι οποίες νομίζω δεν το έχουν την άλλη την μεγαλοκοπελα που ο φραπές της είναι αριστοτεχνικος κ γενικά είναι πολύ τίμια αλλά η εμφάνιση της κάτω του μετρίου οπότε πόσες φορές να κάνεις μαζί της?με λίγα λόγια δεν το πάει καθόλου καλά το έργο τελευταία...