Νομίζω δε δουλεύει πλέον στο 108Αφου μπορεις να την γαμησεις στο στουντιο με τα ιδια χρηματα γιατι να πας απλα να στον παιξει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Second Space
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Σταθερό, πάρε νωρίςΤο ρβ πως το κλείνουμε? Μέσω mail?
Στο site εχει μόνο σταθερό και ένα mail
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 216
και απο το σταθερο πως θα στειλει φωτος να δουμε????Σταθερό, πάρε νωρίς
Second Space
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Τι φώτος ρε φίλος;; Είναι μία κανονική κυρία, σαν τη φουρνάρισσα της γειτονιά σου. Εξάλλου Σκοτάδι είναι, είσαι μπρούμυτα και απολαμβάνεις, επαγγελματικό μασάζ μετά μουσικής.και απο το σταθερο πως θα στειλει φωτος να δουμε????
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 216
Σ αρέσει το γουρούνι στο σακί εσέναΤι φώτος ρε φίλος;; Είναι μία κανονική κυρία, σαν τη φουρνάρισσα της γειτονιά σου. Εξάλλου Σκοτάδι είναι, είσαι μπρούμυτα και απολαμβάνεις, επαγγελματικό μασάζ μετά μουσικής.
nik.the.master
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Σταθερό, πάρε νωρίς
Πρέπει να πεις ότι θέλεις και happy end ή είναι στανταρ?
Μπα δεν προχωράνε. Είναι στα δενΚαλησπέρα συναγωνιστές.
Αυτή η διαφήμιση που έχει το 24 carat massage 25 ευρώ το lomi Lomita, τιψακριβως είναι? Προχωράνε εκεί για κάτι παραπάνω η φόλα? Ξέρεις κανείς?
Για μένα δεν αξίζει. Μια μπερδεμένη κατάσταση τόσο στο μασάζ όσο και στα χρήματα. Βγάζει προσφορές που και που αλλά παίζει να σου πει ότι είναι μόνο για νέους πελάτες, σαν προσφορά γνωριμίας.εχουμε παραπανω πληροφοριες για αυτο;;;
τιμη,θεραπευτρια,ποιοτητα μασαζ κλπ...
Στον φραπέ, ντεκαβλε εντελώς. Κανένας αισθησιασμός. Κάνει κανένα τυχαίο πέρασμα αλλά πιο πολύ σαν άγγιγμα είναι. Μετά, αφού γυρίσεις, αναλαμβάνει το φτερό!!
Θα στον παίξει κανονικά (και ψιλοάτεχνα) μόνο αν περνάει η ώρα και "δουλειά" δεν γίνεται...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 60.097
- Πόντοι
- 41.813
Τι προσφέρουν εκεί εκτός απο τα αναγραφόμενα του site?
Έχει κανείας άλλος εμπηρία στο εν λογω κατάστημα?
Υπάρχει δυνατότητα επιλογής θεραπευτριας?
Η Ειρήνη πετάει βυζακια έξω?
αγαπητοι μελετατε τα γραφομενα εδω.και απο το σταθερο πως θα στειλει φωτος να δουμε????
το μαγαζι ειναι απο τα πιο παλια στην πιατσα.
δεν ειναι κατι νεο.
απορω πως δεν το γνωριζουν οι παλαιοτεροι.
Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια - Page 31 - bourdela.com forum
Αυτός ο φραπόϊκος είναι κάποια χρόνια στο χώρο των θεραπειών και των μαλλάξεων.Η κυρία επι της υποδοχής είναι ίσως η πιό όμορφη,γλυκιά και σέξυ παρουσία στα ευαγή θεραπευτήρια.Οι κόρες της η μαρίνα,η ταμάρα και κάποιες ακόμη ανήκουν στη κατηγορία ευγενικές θεραπεύτριες του φραπέ.Εκτός απο μασάζ...

Σολωμού 33 μασατζίδικο Εξάρχεια
Σολωμού 33 μαγαζί ερωτιού μασάζ στη περιοχή Εξάρχεια. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 216
μακριά από εμέναΤι φώτος ρε φίλος;; Είναι μία κανονική κυρία, σαν τη φουρνάρισσα της γειτονιά σου. Εξάλλου Σκοτάδι είναι, είσαι μπρούμυτα και απολαμβάνεις, επαγγελματικό μασάζ μετά μουσικής.
Second Space
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Έχεις θέμα με τις φουρνάρισες ;;;μακριά από εμένα
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.828
- Πόντοι
- 201
ζητα το απο την ιδια ξαναγυρισε στο 108Δυστυχώς πρόλαβε και.... Σταμάτησε.
Αν κάποιος μπορεί να αποστείλει το ινσταγκραμ της θα το εκτιμούσα.
Καλημέρα σε όλους
antegeia20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Στο 108 τι παίζει από τιμές;
Είπα να δοκιμασω και εγω τον Γαλαξία και περασα πριν καμια 10αρια μερες.. εχοντας διαβασει πως δεν διαλεγεις δεν ζητησα καποια αλλα δεν με ενοιαζε ποια θα μου φερει η Αριστουλα οποτε περασα. Ωραιο σοσιαλ μαζι της και μου εφερε μια μαυρουλα... καλο μασαζ θα ελεγα και δεν το περιμενα αλλα κανενα περασμα απο επιμαχα σημεια.. ακουμπησε λιγο αρχιδι αλλα οχι εσκεμμενα. Μου ειπε να γυρισω και εκει αρχισαν οι παπαριες... αρχικα δεν ημουν καθολου καβλωμενος και μου λεει θες να στον παιξω λεω ναι (ολα αυτα στα αγγλικα απο ελληνικα ... γρι)... μου λεει ποσα δινεις, της λεω ποσα θες, με τα πολλα επεμενε να πω τιμη και της λεω 10 ευρω... Γελασε ειρωνικα στο ακουσμα των 10 ευρω και λεει 20 για μαλακια και 30 για να βγαλει ρουχα... της ειπα 20 γιατι δεν ηθελα να σπαστω και να φυγω αχυστος... αδιαφορη μαλακια, εκατσα μια ωρα με χρεωσε και η αφεντρα 50 για την μια ωρα, οποτε συνολο 70... δεν νομιζω να ξαναπηγαινα γιατι 70 για μια μαλακια ειναι πολλα... αν ηταν στα 40-50 θα το ξανατιμουσα, αλλα φτασαμε τα 70 οποτε Χ από μενα... και ρε κοριτσια ελεος.... για να μας τον παιξετε πρεπει να μας καβλωνεται σιγα σιγα.... οχι απο το πουθενα "θες να στον παιξω;"
ο φραπές μετά το μεσημέρι φέρνει αυπνία, οπότε πας σε ακατάλληλες ώρεςΠαιδιά στο Calmora πηγαίνω όταν θέλω να κάνω ένα επαγγελματικό μασάζ με Σάουνα ή Χαμάμ..Όσες φορές πήγα δεν έτυχα σε εξτρά ερωτικές υπηρεσίες κτλ..Δεν ξέρω πριν χρόνια τι γινότανε εκεί αλλά τώρα δεν νομίζω να ισχύουν αυτά..είναι καθαρό πολυτελές και έχει κοπέλες που ξέρουν επαγγελματικό μασάζ..Μια φορά που πήγα είχε σεμινάριο μασάζ με εκπαίδευση κτλ..Πολλές φορές έχω δει γυναίκες πελάτισσες ή και ζευγάρια..Μήπως το μπερδεύετε με το άλλο γειτονικό μαγαζί με τους φραπέδες;;
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 381
- Πόντοι
- 186
μονο και μονο οτι δε διαλεγεις κοπελα και ενω εισαι με το πουλι στο χερι αρχιζουν τα παραζια βαλε 10 βγαλε 10 αρκει..Είπα να δοκιμασω και εγω τον Γαλαξία και περασα πριν καμια 10αρια μερες.. εχοντας διαβασει πως δεν διαλεγεις δεν ζητησα καποια αλλα δεν με ενοιαζε ποια θα μου φερει η Αριστουλα οποτε περασα. Ωραιο σοσιαλ μαζι της και μου εφερε μια μαυρουλα... καλο μασαζ θα ελεγα και δεν το περιμενα αλλα κανενα περασμα απο επιμαχα σημεια.. ακουμπησε λιγο αρχιδι αλλα οχι εσκεμμενα. Μου ειπε να γυρισω και εκει αρχισαν οι παπαριες... αρχικα δεν ημουν καθολου καβλωμενος και μου λεει θες να στον παιξω λεω ναι (ολα αυτα στα αγγλικα απο ελληνικα ... γρι)... μου λεει ποσα δινεις, της λεω ποσα θες, με τα πολλα επεμενε να πω τιμη και της λεω 10 ευρω... Γελασε ειρωνικα στο ακουσμα των 10 ευρω και λεει 20 για μαλακια και 30 για να βγαλει ρουχα... της ειπα 20 γιατι δεν ηθελα να σπαστω και να φυγω αχυστος... αδιαφορη μαλακια, εκατσα μια ωρα με χρεωσε και η αφεντρα 50 για την μια ωρα, οποτε συνολο 70... δεν νομιζω να ξαναπηγαινα γιατι 70 για μια μαλακια ειναι πολλα... αν ηταν στα 40-50 θα το ξανατιμουσα, αλλα φτασαμε τα 70 οποτε Χ από μενα... και ρε κοριτσια ελεος.... για να μας τον παιξετε πρεπει να μας καβλωνεται σιγα σιγα.... οχι απο το πουθενα "θες να στον παιξω;"
και το μασαζ ειναι μαπα και τα κοριτσια αδιαφορα σε υπηρεσιες και χαρακτηρα..
Γαλαξιας ειναι στα πολυ ΔΕΝ γενικα ...
καλυτερα να πας με 35 για κανονικο μασαζ και να τον παιξεις μονος σου μετα.
Στο 108 τι παίζει από τιμές;
Το 108 είναι και μασάζ; Εγώ για στούντιο το ήξερα
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.243
- Πόντοι
- 456
Έχεις εμπειρία από calmora?ο φραπές μετά το μεσημέρι φέρνει αυπνία, οπότε πας σε ακατάλληλες ώρες
Έχω πάει στο Γκάλαξι πάρα πολλές φορές.γενικα είναι σωστή η κατεύθυνση του δλδ ωραίος χώρος, νορμάλ τιμές κ κατά καιρούς φέρνει κ καμία όχι τίποτα φοβερό αλλά να βλέπεται...να σημειωθεί βέβαια ότι πλέον δεν έχει ανταγωνισμό κ είναι σχεδόν το μόνο που έχει μείνει.απο εκεί κ πέρα σκέφτομαι να μην ξαναπάω για τους εξής λόγους:κάποιες φορές μου φέρνει την κοπέλα που θέλω,άλλες όμως μου φέρνει συνέχεια την ντεστινι, ποτέ δεν μου έχει έρθει άλλη όταν δεν έχω διαλέξει.η τύπισσα είναι ντε καβλε τελείως σαν να βαριέται,δεν κάνει περάσματα από τα επίμαχα για να σε κρατάει ζεστό,κ πριν στον παίξει σε ρωτάει πόσα θα μου δώσεις έξτρα κ στην λέει κιόλας άμα δεν της αρέσει η απάντηση,ξενερωμα δλδ...εν τω μεταξύ πιο παλιά άλλαζε κοπέλες συνέχεια κ πήγαινες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό μπας κ βγεί καλό,τώρα πλέον έχει ένα τιμ εκ των οποίων την ασσιατισσα κ την άλλη την Έλενα δεν μου τις έχει φέρει κυριολεκτικά ποτέ, δύο μαυρουλες οι οποίες νομίζω δεν το έχουν την άλλη την μεγαλοκοπελα που ο φραπές της είναι αριστοτεχνικος κ γενικά είναι πολύ τίμια αλλά η εμφάνιση της κάτω του μετρίου οπότε πόσες φορές να κάνεις μαζί της?με λίγα λόγια δεν το πάει καθόλου καλά το έργο τελευταία...
Λειτουργεί ακόμα ως φραπεδερι?Καμμιά πρόσφατη επίσκεψη κανένας από elenas day spa να μας ενημερώσει;