Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
22
Πόντοι
0
και απο το σταθερο πως θα στειλει φωτος να δουμε????
Τι φώτος ρε φίλος;; Είναι μία κανονική κυρία, σαν τη φουρνάρισσα της γειτονιά σου. Εξάλλου Σκοτάδι είναι, είσαι μπρούμυτα και απολαμβάνεις, επαγγελματικό μασάζ μετά μουσικής.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.915
Πόντοι
216
Τι φώτος ρε φίλος;; Είναι μία κανονική κυρία, σαν τη φουρνάρισσα της γειτονιά σου. Εξάλλου Σκοτάδι είναι, είσαι μπρούμυτα και απολαμβάνεις, επαγγελματικό μασάζ μετά μουσικής.
Σ αρέσει το γουρούνι στο σακί εσένα

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
161
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Αυτή η διαφήμιση που έχει το 24 carat massage 25 ευρώ το lomi Lomita, τιψακριβως είναι? Προχωράνε εκεί για κάτι παραπάνω η φόλα? Ξέρεις κανείς?
Μπα δεν προχωράνε. Είναι στα δεν

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
161
Πόντοι
0
εχουμε παραπανω πληροφοριες για αυτο;;;
τιμη,θεραπευτρια,ποιοτητα μασαζ κλπ...
Για μένα δεν αξίζει. Μια μπερδεμένη κατάσταση τόσο στο μασάζ όσο και στα χρήματα. Βγάζει προσφορές που και που αλλά παίζει να σου πει ότι είναι μόνο για νέους πελάτες, σαν προσφορά γνωριμίας.

Στον φραπέ, ντεκαβλε εντελώς. Κανένας αισθησιασμός. Κάνει κανένα τυχαίο πέρασμα αλλά πιο πολύ σαν άγγιγμα είναι. Μετά, αφού γυρίσεις, αναλαμβάνει το φτερό!!

Θα στον παίξει κανονικά (και ψιλοάτεχνα) μόνο αν περνάει η ώρα και "δουλειά" δεν γίνεται...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.097
Πόντοι
41.813
Τι προσφέρουν εκεί εκτός απο τα αναγραφόμενα του site?

Έχει κανείας άλλος εμπηρία στο εν λογω κατάστημα?

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής θεραπευτριας?
Η Ειρήνη πετάει βυζακια έξω?

και απο το σταθερο πως θα στειλει φωτος να δουμε????
αγαπητοι μελετατε τα γραφομενα εδω.
το μαγαζι ειναι απο τα πιο παλια στην πιατσα.
δεν ειναι κατι νεο.
απορω πως δεν το γνωριζουν οι παλαιοτεροι.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.915
Πόντοι
216
μακριά από εμένα

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.828
Πόντοι
201
Δυστυχώς πρόλαβε και.... Σταμάτησε.

Αν κάποιος μπορεί να αποστείλει το ινσταγκραμ της θα το εκτιμούσα.

Καλημέρα σε όλους
ζητα το απο την ιδια ξαναγυρισε στο 108

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.015
Πόντοι
81
Είπα να δοκιμασω και εγω τον Γαλαξία και περασα πριν καμια 10αρια μερες.. εχοντας διαβασει πως δεν διαλεγεις δεν ζητησα καποια αλλα δεν με ενοιαζε ποια θα μου φερει η Αριστουλα οποτε περασα. Ωραιο σοσιαλ μαζι της και μου εφερε μια μαυρουλα... καλο μασαζ θα ελεγα και δεν το περιμενα αλλα κανενα περασμα απο επιμαχα σημεια.. ακουμπησε λιγο αρχιδι αλλα οχι εσκεμμενα. Μου ειπε να γυρισω και εκει αρχισαν οι παπαριες... αρχικα δεν ημουν καθολου καβλωμενος και μου λεει θες να στον παιξω λεω ναι (ολα αυτα στα αγγλικα απο ελληνικα ... γρι)... μου λεει ποσα δινεις, της λεω ποσα θες, με τα πολλα επεμενε να πω τιμη και της λεω 10 ευρω... Γελασε ειρωνικα στο ακουσμα των 10 ευρω και λεει 20 για μαλακια και 30 για να βγαλει ρουχα... της ειπα 20 γιατι δεν ηθελα να σπαστω και να φυγω αχυστος... αδιαφορη μαλακια, εκατσα μια ωρα με χρεωσε και η αφεντρα 50 για την μια ωρα, οποτε συνολο 70... δεν νομιζω να ξαναπηγαινα γιατι 70 για μια μαλακια ειναι πολλα... αν ηταν στα 40-50 θα το ξανατιμουσα, αλλα φτασαμε τα 70 οποτε Χ από μενα... και ρε κοριτσια ελεος.... για να μας τον παιξετε πρεπει να μας καβλωνεται σιγα σιγα.... οχι απο το πουθενα "θες να στον παιξω;"

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
138
Πόντοι
0
Παιδιά στο Calmora πηγαίνω όταν θέλω να κάνω ένα επαγγελματικό μασάζ με Σάουνα ή Χαμάμ..Όσες φορές πήγα δεν έτυχα σε εξτρά ερωτικές υπηρεσίες κτλ..Δεν ξέρω πριν χρόνια τι γινότανε εκεί αλλά τώρα δεν νομίζω να ισχύουν αυτά..είναι καθαρό πολυτελές και έχει κοπέλες που ξέρουν επαγγελματικό μασάζ..Μια φορά που πήγα είχε σεμινάριο μασάζ με εκπαίδευση κτλ..Πολλές φορές έχω δει γυναίκες πελάτισσες ή και ζευγάρια..Μήπως το μπερδεύετε με το άλλο γειτονικό μαγαζί με τους φραπέδες;;
ο φραπές μετά το μεσημέρι φέρνει αυπνία, οπότε πας σε ακατάλληλες ώρες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
381
Πόντοι
186
Είπα να δοκιμασω και εγω τον Γαλαξία και περασα πριν καμια 10αρια μερες.. εχοντας διαβασει πως δεν διαλεγεις δεν ζητησα καποια αλλα δεν με ενοιαζε ποια θα μου φερει η Αριστουλα οποτε περασα. Ωραιο σοσιαλ μαζι της και μου εφερε μια μαυρουλα... καλο μασαζ θα ελεγα και δεν το περιμενα αλλα κανενα περασμα απο επιμαχα σημεια.. ακουμπησε λιγο αρχιδι αλλα οχι εσκεμμενα. Μου ειπε να γυρισω και εκει αρχισαν οι παπαριες... αρχικα δεν ημουν καθολου καβλωμενος και μου λεει θες να στον παιξω λεω ναι (ολα αυτα στα αγγλικα απο ελληνικα ... γρι)... μου λεει ποσα δινεις, της λεω ποσα θες, με τα πολλα επεμενε να πω τιμη και της λεω 10 ευρω... Γελασε ειρωνικα στο ακουσμα των 10 ευρω και λεει 20 για μαλακια και 30 για να βγαλει ρουχα... της ειπα 20 γιατι δεν ηθελα να σπαστω και να φυγω αχυστος... αδιαφορη μαλακια, εκατσα μια ωρα με χρεωσε και η αφεντρα 50 για την μια ωρα, οποτε συνολο 70... δεν νομιζω να ξαναπηγαινα γιατι 70 για μια μαλακια ειναι πολλα... αν ηταν στα 40-50 θα το ξανατιμουσα, αλλα φτασαμε τα 70 οποτε Χ από μενα... και ρε κοριτσια ελεος.... για να μας τον παιξετε πρεπει να μας καβλωνεται σιγα σιγα.... οχι απο το πουθενα "θες να στον παιξω;"
μονο και μονο οτι δε διαλεγεις κοπελα και ενω εισαι με το πουλι στο χερι αρχιζουν τα παραζια βαλε 10 βγαλε 10 αρκει..

και το μασαζ ειναι μαπα και τα κοριτσια αδιαφορα σε υπηρεσιες και χαρακτηρα..
Γαλαξιας ειναι στα πολυ ΔΕΝ γενικα ...

καλυτερα να πας με 35 για κανονικο μασαζ και να τον παιξεις μονος σου μετα.

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
342
Πόντοι
21
Έχω πάει στο Γκάλαξι πάρα πολλές φορές.γενικα είναι σωστή η κατεύθυνση του δλδ ωραίος χώρος, νορμάλ τιμές κ κατά καιρούς φέρνει κ καμία όχι τίποτα φοβερό αλλά να βλέπεται...να σημειωθεί βέβαια ότι πλέον δεν έχει ανταγωνισμό κ είναι σχεδόν το μόνο που έχει μείνει.απο εκεί κ πέρα σκέφτομαι να μην ξαναπάω για τους εξής λόγους:κάποιες φορές μου φέρνει την κοπέλα που θέλω,άλλες όμως μου φέρνει συνέχεια την ντεστινι, ποτέ δεν μου έχει έρθει άλλη όταν δεν έχω διαλέξει.η τύπισσα είναι ντε καβλε τελείως σαν να βαριέται,δεν κάνει περάσματα από τα επίμαχα για να σε κρατάει ζεστό,κ πριν στον παίξει σε ρωτάει πόσα θα μου δώσεις έξτρα κ στην λέει κιόλας άμα δεν της αρέσει η απάντηση,ξενερωμα δλδ...εν τω μεταξύ πιο παλιά άλλαζε κοπέλες συνέχεια κ πήγαινες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό μπας κ βγεί καλό,τώρα πλέον έχει ένα τιμ εκ των οποίων την ασσιατισσα κ την άλλη την Έλενα δεν μου τις έχει φέρει κυριολεκτικά ποτέ, δύο μαυρουλες οι οποίες νομίζω δεν το έχουν την άλλη την μεγαλοκοπελα που ο φραπές της είναι αριστοτεχνικος κ γενικά είναι πολύ τίμια αλλά η εμφάνιση της κάτω του μετρίου οπότε πόσες φορές να κάνεις μαζί της?με λίγα λόγια δεν το πάει καθόλου καλά το έργο τελευταία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom