Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Μάγκες τι να σας πω? Αν κάποιος τα καταφέρει μας λέει τον τρόπο. Δύσκολο πάντως. Ούτε μου άφησε χώρο για περαιτέρω συζήτηση
Χώρο για περαιτέρω συζήτηση μπορεί να μην άφησε αλλά μασάζ έκανε όπως έγραψε κάπως πιο πάνω απλά δεν πέρασε στον φραπέ..

mad13man

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
156
Πόντοι
0
Τουλάχιστον είχε τίποτα το ενδιαφέρον η δεν είδες τις άλλες;
Μια Ασιατισσα ήταν, αυτή η Lily που φαίνεται στο site, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Έφαγα το άκυρο από Αριστουλα, δεν ασχολήθηκα άλλο

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
55
Like
5.662
Πόντοι
7.636
Μια Ασιατισσα ήταν, αυτή η Lily που φαίνεται στο site, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Έφαγα το άκυρο από Αριστουλα, δεν ασχολήθηκα άλλο
Γενικά δεν είναι να ασχολησε και πολύ

Mounakiass

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα. Θα κατεβω απο Θεσσαλονικη τις επομενες μερες στην Αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να δοκιμασω το nuru μασαζ. Εχω διαβασει για ενα στους αμπελοκηπους,για πειτε λιγο τι τιμες παιζουν? Φραπεδακι εχει κανονικα? Εχει καποια Ελληνιδα? Σας ευχιστω πολυ.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
458
Πόντοι
36
Συναγωνιστες καλησπερα. Θα κατεβω απο Θεσσαλονικη τις επομενες μερες στην Αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να δοκιμασω το nuru μασαζ. Εχω διαβασει για ενα στους αμπελοκηπους,για πειτε λιγο τι τιμες παιζουν? Φραπεδακι εχει κανονικα? Εχει καποια Ελληνιδα? Σας ευχιστω πολυ.
εδώ έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι

alexbr34

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,νέος στην ομάδα και νέος στο άθλημα καθώς και στην ηλικία (25). Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μπαίνοντας στο σάιτ του γκαλαξυ έχει διάφορες επιλογές όπως ματζικ ταουτς κτλ κτλ. Εγώ για να κλείσω μασάζ συν φράπα οφείλω να επιλέξω κάποια επιλογή από αυτές ή παίρνω τηλέφωνο;

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.268
Πόντοι
481
Πολυ δυσκολη το παιζει και δεν την παιρνει αμα της πεις απλα για να βγαλει μπκουζα συν 50 τι καλα θα αρχισει να γδύνεται

Καλησπέρα παιδιά,νέος στην ομάδα και νέος στο άθλημα καθώς και στην ηλικία (25). Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μπαίνοντας στο σάιτ του γκαλαξυ έχει διάφορες επιλογές όπως ματζικ ταουτς κτλ κτλ. Εγώ για να κλείσω μασάζ συν φράπα οφείλω να επιλέξω κάποια επιλογή από αυτές ή παίρνω τηλέφωνο;
Θα πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού και θα πεις πχ θέλω αυτό το πρόγραμμα. Φραπέ δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Όλες προσφέρουν στο δωμάτιο αν ζητήσεις. Απλά δίνεις έξτρα κάτι στην κοπέλα μέσα στο δωμάτιο.

dratante

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
7
Like
261
Πόντοι
280
Κατάλαβα... Πεσμένα πράγματα με λίγα λόγια

Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
111
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες
Κανένα ίδρυμα απο Κέντρο (Χίλτον) και βορειότερα, εκτός απο Vip Πανόρμου υπάρχει?
Είχα επισκεφτεί το ίδρυμα vip στη Μακκα αλλά δεν είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος.
Καθαρός χώρος μεν, τσιγαρίλα στην ανάσα και μέτρια συνεννόηση με τη κοπέλα δε.

Cocopico97`

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, ξέρετε κάπου που μπορώ να δω τις βάρδιες από τα καταστήματα που δεν υπάρχουν εδω? Ευχαριστώ πολύ

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
In-Home Massage Therapist fucked Naughty Teen hard / Unexpected Sex / Amateur couple CarryLight

Έχουμε υπόψιν κανένα ίδρυμα / κοπέλα που να επιτρέπει μασάζ ανάποδα

Είδα το σχετικό βίντεο και με έφτιαξε
Αυτό είναι το κακό....το διαδίκτυο δημιουργεί λάθος πρότυπα....

Αυτό πρέπει να γίνει νήμα.....

Συμφωνώ με τον συμπολεμιστη αλλά εδώ ψάχνουμε τα αυτονόητα

Τελευταία τροποποίηση:

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.469
Πόντοι
1.346
Αυτό είναι το κακό....το διαδίκτυο δημιουργεί λάθος πρότυπα....

Αυτό πρέπει να γίνει νήμα.....
Και βέβαια να φτιάξουμε νήμα ,

«μασατζουδες που δέχονται μασάζ και ότι προκύψει»

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
Και βέβαια να φτιάξουμε νήμα ,

«μασατζουδες που δέχονται μασάζ και ότι προκύψει»
Ας βρούμε πρώτα μασέζ που να κάνουν πολύ καλό έως άριστο μασάζ με εκτόνωση δηλαδή τα αυτονόητα....και μετά βλέπουμε

pap12345s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα νεος στο άθλημα αξίζει να δοκιμάσω vip beauty Πανόρμου η galaxy;

chrisnmm96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
1.053
Πόντοι
201
Καλησπέρα νεος στο άθλημα αξίζει να δοκιμάσω vip beauty Πανόρμου η galaxy;
Καλησπερα φιλε μου απο τις κριτικες και τα δυο ψιλομετρια ειναι. το ΒΙΠ πενηντα ολα μεσα το Γκαλαξυ μαλλον 40 +20 στην κοπελα. ΔΟκιμασε οποιο σε βολευει και μας λες.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.429
Πόντοι
446
Παιδιά πριν ουτε μηνα ειχε βγαλει το Grace ανακοίνωση για συνεργασία με κοπέλα που εκανε Tantra, nuru, 4 hands κτλ. Πήγε κανεις μήπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom