Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nikoslikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, εκτος από γκαλαξυ, σε ποιο άλλο μαγαζί παίζει ωραίος φραπές με χουφτωματακια, δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω, μεσαζ , και φραπές, επίσης στο γκαλαξυ είναι ότι έχει στο σαιτ; Η έχει Κ άλλες κοπέλες; Ευχαριστώ πολύ!

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Καλησπέρα παιδιά, εκτος από γκαλαξυ, σε ποιο άλλο μαγαζί παίζει ωραίος φραπές με χουφτωματακια, δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω, μεσαζ , και φραπές, επίσης στο γκαλαξυ είναι ότι έχει στο σαιτ; Η έχει Κ άλλες κοπέλες; Ευχαριστώ πολύ!
δυστυχως υπαρχει παρακμη μεγαλη στον χωρο κ φτασαμε να λεμε ειναι καλα στο γκαλαξι...τουλαχιστον ειναι καθαρα...υπαρχουν πολλες φορες κοπελες που δεν εχουν φωτο στο σαιτ του γκαλαξι...

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
η πιο καλη φαση ειναι στα 2 νουρου που υπαρχουν αλλα παιζει 100ρικο αλλα νομιζω εχουν κ απλο μασαζ με χουφτωματα στα 50 η 60 ευρωπουλα...παρε τηλ η μπες στα σαιτ τους να δεις

Nikoslikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
10
Πόντοι
0
η πιο καλη φαση ειναι στα 2 νουρου που υπαρχουν αλλα παιζει 100ρικο αλλα νομιζω εχουν κ απλο μασαζ με χουφτωματα στα 50 η 60 ευρωπουλα...παρε τηλ η μπες στα σαιτ τους να δεις
To vip beuty που διαβάζω εδω; Στο κέντρο παίζει τίποτα; Η μόνο Πανόρμου;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
To vip beuty που διαβάζω εδω; Στο κέντρο παίζει τίποτα; Η μόνο Πανόρμου;
στο κεντρο δεν ξερω.στην πανορμου μεγαλη παρακμη...μονο σου λεω τα 2 nuru...nuru vip μπες στο σαιτ τους παιζει μασαζ με ωραιο φραπε...ρωτα στο τηλεφωνο...μαθιου μακκα 1 αμπελοκηποι...καλη φαση

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
147
Πόντοι
0
Τίποτα ενδιαφέρον στο Elena day spa από τότε που έφυγε το Μαράκι έχασα το ενδιαφέρον μου εκεί.

Nikoslikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
10
Πόντοι
0
στο κεντρο δεν ξερω.στην πανορμου μεγαλη παρακμη...μονο σου λεω τα 2 nuru...nuru vip μπες στο σαιτ τους παιζει μασαζ με ωραιο φραπε...ρωτα στο τηλεφωνο...μαθιου μακκα 1 αμπελοκηποι...καλη φαση
Μπορώ να δω κάπου τα κορίτσια; Παίζει καμία Ελληνίδα;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Έχει πάει κανείς τελευταία στην Ειρήνη στο Κολωνάκι Irina goldfinger να μας πει τι παίζει?

mad13man

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
156
Πόντοι
0
Πέρασμα από γαλαξία για πρώτη φορά προ ολίγου. Υποδοχή από Αριστουλα. Της λέω έχω έρθει για εσένα. Μου λέει δεν κάνω εγώ μασάζ, τα ραντεβού κανονίζω και τέτοια. Της λέω μου είπαν να ζητήσω εσένα, μου απαντάει μάλλον φαντασιωνονται ότι τους κάνω εγώ καθώς δεν περνάω μέσα. Ευχαριστώ της λέω. Και σηκώθηκα και έφυγα. Άρα ή φόλα είναι ότι κάνει μασάζ ή φοβήθηκε (???) επειδή ήμουν καινούργιος

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Πέρασμα από γαλαξία για πρώτη φορά προ ολίγου. Υποδοχή από Αριστουλα. Της λέω έχω έρθει για εσένα. Μου λέει δεν κάνω εγώ μασάζ, τα ραντεβού κανονίζω και τέτοια. Της λέω μου είπαν να ζητήσω εσένα, μου απαντάει μάλλον φαντασιωνονται ότι τους κάνω εγώ καθώς δεν περνάω μέσα. Ευχαριστώ της λέω. Και σηκώθηκα και έφυγα. Άρα ή φόλα είναι ότι κάνει μασάζ ή φοβήθηκε (???) επειδή ήμουν καινούργιος
αμα υπαρχει αναγκη κ λειπουν κοπελες κανει.και μια εποχη που ειχαν 2 κοπελες κορονοιο μου εχει κανει εμενα αλλα ξεκαθαρισε οχι εκτονωση αλλα μου εστειλε στο τελευταιο και καλο μερος της συνεδριας μια θειτσα Αθηνα το ονομα που ειχε τελειωσει απο αλλη συνεδρια και με εκτονωσε...και αληθεια ειναι εκανε πονηρα περασματα μονο στο μπρουμητο ομως....δεν θελω να θυμαμαι καβλωνω...:rockon::rockon:ταχω αναφερει κ πιο παλια...

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Η Αριστουλα έτσι όπως πάει θα έπαιρνε άνετα 150€ για γ@μησι με τόση ζήτηση που έχει και τόσοι που την φαντασιώνονται και πρέπει να είναι 50+γεμάτα..

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
140
Πόντοι
1
Η Αριστουλα έτσι όπως πάει θα έπαιρνε άνετα 150€ για γ@μησι με τόση ζήτηση που έχει και τόσοι που την φαντασιώνονται και πρέπει να είναι 50+γεμάτα..
Νομίζω ότι έχει αρκετά μεγάλη περιφέρεια....
Βέβαια έχει τον τρόπο της , και νομίζω ότι αν έκανε μασάζ με εκτόνωση θα είχε αρκετή ζήτηση.
Ας το σκεφτεί λίγο καλύτερα....

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Νομίζω ότι έχει αρκετά μεγάλη περιφέρεια....
Βέβαια έχει τον τρόπο της , και νομίζω ότι αν έκανε μασάζ με εκτόνωση θα είχε αρκετή ζήτηση.
Ας το σκεφτεί λίγο καλύτερα....
Όλες οι γυναίκες στην ηλικία της - εμμηνόπαυση έχουν μεγάλη περιφέρεια.. Αυτη απλά έχει έναν αισθησιασμό που δεν την έχουν πιο μικρές..

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
140
Πόντοι
1
Όλες οι γυναίκες στην ηλικία της - εμμηνόπαυση έχουν μεγάλη περιφέρεια.. Αυτη απλά έχει έναν αισθησιασμό που δεν την έχουν πιο μικρές..
Μια δοκιμή θα μας πείσει.
Αλλα δεν την βλέπω να το επιδιώκει....

mad13man

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
156
Πόντοι
0

dratante

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
280
Μάγκες τι να σας πω? Αν κάποιος τα καταφέρει μας λέει τον τρόπο. Δύσκολο πάντως. Ούτε μου άφησε χώρο για περαιτέρω συζήτηση
Τουλάχιστον είχε τίποτα το ενδιαφέρον η δεν είδες τις άλλες;

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
31
Like
1.768
Πόντοι
2.411
Καλησπέρα μάγκες. Μου πέταξε ένα προτεινόμενο το οποίο ονομάζεται massagio hammam. Εχει κάποιος ιδέα τι ρόλο βαράει το συγκεκριμένο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom