Kαλησπερα
www.bourdela.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Χώρο για περαιτέρω συζήτηση μπορεί να μην άφησε αλλά μασάζ έκανε όπως έγραψε κάπως πιο πάνω απλά δεν πέρασε στον φραπέ..Μάγκες τι να σας πω? Αν κάποιος τα καταφέρει μας λέει τον τρόπο. Δύσκολο πάντως. Ούτε μου άφησε χώρο για περαιτέρω συζήτηση
Μια Ασιατισσα ήταν, αυτή η Lily που φαίνεται στο site, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Έφαγα το άκυρο από Αριστουλα, δεν ασχολήθηκα άλλοΤουλάχιστον είχε τίποτα το ενδιαφέρον η δεν είδες τις άλλες;
Γενικά δεν είναι να ασχολησε και πολύΜια Ασιατισσα ήταν, αυτή η Lily που φαίνεται στο site, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Έφαγα το άκυρο από Αριστουλα, δεν ασχολήθηκα άλλο
Καλησπέρα φίλε μπορείς παρακαλώ να μου στείλεις και εμένα το τηλ;Θα σου στείλω ένα που μου είχε δώσει κάποτε.
Mounakiass
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες καλησπερα. Θα κατεβω απο Θεσσαλονικη τις επομενες μερες στην Αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να δοκιμασω το nuru μασαζ. Εχω διαβασει για ενα στους αμπελοκηπους,για πειτε λιγο τι τιμες παιζουν? Φραπεδακι εχει κανονικα? Εχει καποια Ελληνιδα? Σας ευχιστω πολυ.
Συναγωνιστες καλησπερα. Θα κατεβω απο Θεσσαλονικη τις επομενες μερες στην Αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να δοκιμασω το nuru μασαζ. Εχω διαβασει για ενα στους αμπελοκηπους,για πειτε λιγο τι τιμες παιζουν? Φραπεδακι εχει κανονικα? Εχει καποια Ελληνιδα? Σας ευχιστω πολυ.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα - Page 76 - bourdela.com forum
Καλημέρα συναγωνιστές! Γνωρίζει κανένας αν προσφέρεται πουθενά στην Αθήνα body to body massage?
Καλησπέρα παιδιά,νέος στην ομάδα και νέος στο άθλημα καθώς και στην ηλικία (25). Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μπαίνοντας στο σάιτ του γκαλαξυ έχει διάφορες επιλογές όπως ματζικ ταουτς κτλ κτλ. Εγώ για να κλείσω μασάζ συν φράπα οφείλω να επιλέξω κάποια επιλογή από αυτές ή παίρνω τηλέφωνο;
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 481
Πολυ δυσκολη το παιζει και δεν την παιρνει αμα της πεις απλα για να βγαλει μπκουζα συν 50 τι καλα θα αρχισει να γδύνεται
Θα πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού και θα πεις πχ θέλω αυτό το πρόγραμμα. Φραπέ δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Όλες προσφέρουν στο δωμάτιο αν ζητήσεις. Απλά δίνεις έξτρα κάτι στην κοπέλα μέσα στο δωμάτιο.Καλησπέρα παιδιά,νέος στην ομάδα και νέος στο άθλημα καθώς και στην ηλικία (25). Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μπαίνοντας στο σάιτ του γκαλαξυ έχει διάφορες επιλογές όπως ματζικ ταουτς κτλ κτλ. Εγώ για να κλείσω μασάζ συν φράπα οφείλω να επιλέξω κάποια επιλογή από αυτές ή παίρνω τηλέφωνο;
Κατάλαβα... Πεσμένα πράγματα με λίγα λόγιαΜια Ασιατισσα ήταν, αυτή η Lily που φαίνεται στο site, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Έφαγα το άκυρο από Αριστουλα, δεν ασχολήθηκα άλλο
Χολαργιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2021
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες
Κανένα ίδρυμα απο Κέντρο (Χίλτον) και βορειότερα, εκτός απο Vip Πανόρμου υπάρχει?
Είχα επισκεφτεί το ίδρυμα vip στη Μακκα αλλά δεν είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος.
Καθαρός χώρος μεν, τσιγαρίλα στην ανάσα και μέτρια συνεννόηση με τη κοπέλα δε.
Κανένα ίδρυμα απο Κέντρο (Χίλτον) και βορειότερα, εκτός απο Vip Πανόρμου υπάρχει?
Είχα επισκεφτεί το ίδρυμα vip στη Μακκα αλλά δεν είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος.
Καθαρός χώρος μεν, τσιγαρίλα στην ανάσα και μέτρια συνεννόηση με τη κοπέλα δε.
Cocopico97`
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα, ξέρετε κάπου που μπορώ να δω τις βάρδιες από τα καταστήματα που δεν υπάρχουν εδω? Ευχαριστώ πολύ
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.469
- Πόντοι
- 1.346
In-Home Massage Therapist fucked Naughty Teen hard / Unexpected Sex / Amateur couple CarryLight
Έχουμε υπόψιν κανένα ίδρυμα / κοπέλα που να επιτρέπει μασάζ ανάποδα
Είδα το σχετικό βίντεο και με έφτιαξε
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Αυτό είναι το κακό....το διαδίκτυο δημιουργεί λάθος πρότυπα....In-Home Massage Therapist fucked Naughty Teen hard / Unexpected Sex / Amateur couple CarryLight
Αυτό πρέπει να γίνει νήμα.....
Συμφωνώ με τον συμπολεμιστη αλλά εδώ ψάχνουμε τα αυτονόητα
Τελευταία τροποποίηση:
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.469
- Πόντοι
- 1.346
Και βέβαια να φτιάξουμε νήμα ,Αυτό είναι το κακό....το διαδίκτυο δημιουργεί λάθος πρότυπα....
Αυτό πρέπει να γίνει νήμα.....
«μασατζουδες που δέχονται μασάζ και ότι προκύψει»
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Ας βρούμε πρώτα μασέζ που να κάνουν πολύ καλό έως άριστο μασάζ με εκτόνωση δηλαδή τα αυτονόητα....και μετά βλέπουμεΚαι βέβαια να φτιάξουμε νήμα ,
«μασατζουδες που δέχονται μασάζ και ότι προκύψει»
chrisnmm96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 1.053
- Πόντοι
- 201
Καλησπερα φιλε μου απο τις κριτικες και τα δυο ψιλομετρια ειναι. το ΒΙΠ πενηντα ολα μεσα το Γκαλαξυ μαλλον 40 +20 στην κοπελα. ΔΟκιμασε οποιο σε βολευει και μας λες.Καλησπέρα νεος στο άθλημα αξίζει να δοκιμάσω vip beauty Πανόρμου η galaxy;
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.429
- Πόντοι
- 446
Παιδιά πριν ουτε μηνα ειχε βγαλει το Grace ανακοίνωση για συνεργασία με κοπέλα που εκανε Tantra, nuru, 4 hands κτλ. Πήγε κανεις μήπως?
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Κανένα από τα δύο με το ροστερ που εχουν τώραΚαλησπέρα νεος στο άθλημα αξίζει να δοκιμάσω vip beauty Πανόρμου η galaxy;
Stories
Νέο!cm: cm