Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.294
Πόντοι
456
Δοκίμασα φίλε μου.Μπομπα..!!!!Τοπ νουρου, το καλύτερο στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά δεν ακουμπάς ούτε δαχτυλακι.
Κρίμα φίλε ,το γράφω και για την Μαρία πιό πάνω ,χωρίς αγγίγματα δεν λέει...

♖REDROOK♖

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
211
Πόντοι
0
το απαντησες μονος σου φιλε!

Για να στο εξηγήσω, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι η άποψη που έχω γενικά για το nuru.
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου.

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
88
Πόντοι
0
Για να στο εξηγήσω, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι η άποψη που έχω γενικά για το nuru.
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου.
Εσυ δεν εγραψες " Στα 'δεν' φαίνεται το nuruvip. "
Χωρις να εχεις παει εχεις αποψη ...... αλλα η αποψη ειναι σαν τις κ@λοτρυπιδες ... ολοι εχουν μια!

♖REDROOK♖

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
211
Πόντοι
0
Εσυ δεν εγραψες " Στα 'δεν' φαίνεται το nuruvip. "
Χωρις να εχεις παει εχεις αποψη ...... αλλα η αποψη ειναι σαν τις κ@λοτρυπιδες ... ολοι εχουν μια!
Δεν διάβασες καλά ή δεν διάβασες όλα τις απαντήσεις μου σε αυτό το νήμα οπότε σταματάω εδώ να σου γράφω.

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
208
Πόντοι
1
Δεν διάβασες καλά ή δεν διάβασες όλα τις απαντήσεις μου σε αυτό το νήμα οπότε σταματάω εδώ να σου γράφω.
Εγώ νομίζω πως η διατύπωσή σου ήταν λάθος. Είναι καλύτερο να πεις ότι "Δεν πάω στο nuruvip επειδή δεν μου αρέσει που η κοπέλα δεν είναι εντελώς γυμνή με το φουλ πακέτο" παρά όλο το υπόλοιπο ακυρώνοντας τους συναγωνιστές. Φιλικούς χαιρετισμούς

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
592
Πόντοι
81
Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι .
Επίσκεψη στο nuruvip. Ξεκινάω με το χιουμοριστικό της υπόθεσης καθώς ένιωσα σαν άλλος Γιώργος Κωνσταντίνου στο καλώς ήρθε το δολάριο καθώς την ώρα που περίμενα τέσσερις τουρίστες κινέζοι ήρθαν στο κατάστημα χωρίς ραντεβού και προσφέρθηκα να βοηθήσω στην μετάφραση , στα ραντεβού , ποιος θα μπει ποιος θα βγει κλπ . Είχε γέλιο η όλη κατάσταση δεν μπορώ να πω . Το πιο αστείο είναι ότι ο ένας κινέζος λέει στην κοπέλα που είχα εγώ ραντεβού «εσύ λέει γτ δεν έρχεσαι τώρα»… Μάντεψε αδερφέ για ποιο λόγο είμαι εγώ εδώ και στέκομαι δίπλα της τόση ώρα :grin::grin::grin:
Πάμε τώρα . Ραντεβού με Σάρα με την οποία πραγματικά γελούσαμε κάνα 10 λεπτο με την όλη φάση. Καλή στον αγώνα , ωραίο μασάζ , εξαιρετικό σοσιαλ και με διάθεση να φύγεις ικανοποιημένος όπως και έφυγα . Φραπές και μετὰ συνεχίζουμε το μασάζ που με καθοδήγηση ήταν αρκετά καλό.
Γενική εμπειρία καλή .
Κοπέλα καλή επίσης
Αν πήγαινα ξανά ; Ξεκάθαρα ναι.
Περιμένω μνμ από το κατάστημα για να πάρω το τιπ μου. 4 πελάτες σας έφερα , αν δεν ήμουν εγώ θα έφευγαν :grin::grin::grin:
Καλά να περνάτε όλοι σας

♖REDROOK♖

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
211
Πόντοι
0
Εγώ νομίζω πως η διατύπωσή σου ήταν λάθος. Είναι καλύτερο να πεις ότι "Δεν πάω στο nuruvip επειδή δεν μου αρέσει που η κοπέλα δεν είναι εντελώς γυμνή με το φουλ πακέτο" παρά όλο το υπόλοιπο ακυρώνοντας τους συναγωνιστές. Φιλικούς χαιρετισμούς
Δεν είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάω. Βάσει αυτών που γράφουν στο site τους, καθε ερωτική πράξη απαγορεύεται αυστηρά, αλλά από ό,τι διαβάζω, είναι μόνο και μόνο για να καλύψουν τον κώλο τους και δεν ισχύει. Ακόμα διάβασα ότι κάποια κοπέλα βγάζει το πάνω εσώρουχο, οπότε αυτό σίγουρα ενισχύει την εμπειρία. Οταν είχα πρωτογράψει, δεν είχαν υπωθεί και πολλά πράγματα για το μαγαζί (όχι πρόσφατα τουλάχιστον) οπότε συνέχισα λίγο την συζήτηση ώστε να γραφτούν περεταίρω πληροφορίες.
Γενικά είμαι αρκετά επιλεκτικός και θέλω να ξέρω τι αγοράζω προτού δώσω χρήματα, με συγχωρείς αν σε παρεξένεψε ο τρόπος γραφής μου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.353
Πόντοι
8.645
Συνεδρία με Μπιάνκα ,αρκετά εμφανίσημη γύρω στα 30 αλλά όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο . Πολύ καλή στο νουρού και αριστοτεχνική χρήση χεριών & ποδιών , βγάζει ερωτισμό και είναι καλό τυπάκι!
Καλή η μπιάνκα και γυναικάρα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
19.249
Πόντοι
3.246
Μετά από αρκετές επισκέψεις και στα δύο μαγαζιά με διάφορες κοπέλες καταλήγω πως Βανέσσα από Πολέμωνος είναι η μοναδική εξαιρετική περίπτωση! Ξανθιά κοπέλα 27 χρονών απο Πολωνία με πράσινα μάτια 2,5άρι σχετικά νερουλό βυζί και πεταχτό κωλαράκι. Στο nuru όμως μάγκες παίζει τρελή μπάλα με το σώμα της και ειδικά με τα χέρια και τα νύχια της κάνει μαγικά που σε κρατάνε "όρθιο" καθ όλη τη διάρκεια! Όταν ήμουν μπρούμυτα κόντευα να τρυπήσω το στρώμα απ την καύλα! Φοράει μόνο το στριγκάκι της αλλά το καταπίνει η κωλάρα της οπότε είναι σαν να μη φοράει τίποτα! Στο χώρο έκατσα γύρω στη 1 ώρα σύνολο το μασαζ όμως τελειώνει στο 40λεπτο αυστηρά με απολαυστικό αργό και βασανιστικό χάπι εντ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.294
Πόντοι
456
Μετά από αρκετές επισκέψεις και στα δύο μαγαζιά με διάφορες κοπέλες καταλήγω πως Βανέσσα από Πολέμωνος είναι η μοναδική εξαιρετική περίπτωση! Ξανθιά κοπέλα 27 χρονών απο Πολωνία με πράσινα μάτια 2,5άρι σχετικά νερουλό βυζί και πεταχτό κωλαράκι. Στο nuru όμως μάγκες παίζει τρελή μπάλα με το σώμα της και ειδικά με τα χέρια και τα νύχια της κάνει μαγικά που σε κρατάνε "όρθιο" καθ όλη τη διάρκεια! Όταν ήμουν μπρούμυτα κόντευα να τρυπήσω το στρώμα απ την καύλα! Φοράει μόνο το στριγκάκι της αλλά το καταπίνει η κωλάρα της οπότε είναι σαν να μη φοράει τίποτα! Στο χώρο έκατσα γύρω στη 1 ώρα σύνολο το μασαζ όμως τελειώνει στο 40λεπτο αυστηρά με απολαυστικό αργό και βασανιστικό χάπι εντ
Ποιό είναι αυτό ;εγώ για τα δύο γνωστά ξέρω μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom