Ποια τέχνη ρε μάστορα;;;; Όλες μα όλες άσχετες είναι από νουρου! Το κορμί τους πουλάνε όπως και στα μπουρδελα, αλλά με άλλη βιτρίνα!! Και όποιος τσιμπήσει! Τέχνη εχει ο τυλιχτής στη ψησταριά, και όχι τα πουτανακια που βρίσκουν απελπισμένους και τους τα τρώνε!!Στο ορίτζιναλ νουρου φίλε μου,η κοπέλα είναι γυμνή.. Αλλά έχεις τα χέρια στην ανάταση.. Για να το κάνει κοπέλα εδώ γυμνή,με τον κάθε ένα να την κυνηγάει με το πουλί στο χέρι, θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη.Δεν νομίζω ότι γουστάρει η κάθε κοπέλα να την μπαλαμουτιαζει ο καθένας.Στην τελική, τέχνη πουλάει, αυτό λείπει.Τα υπόλοιπα,τα περνεις και με 50αρικο σε εσκορτ πλέον.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Ε πάρτε Νούρο στα μασάζ κατοίκων να σας κάνουν τελείως γυμνές και με λιγότερα λεφτά και πετυχαίνεις και πιο καλά μουνάκια!!Και τα δύο είναι με το κάτω εσώρουχο μόνο,το παλαιότερο όταν ήταν κολωνάκι είχε και το πάνω....
Και με στρώμα τζελ και τα υπόλοιπα πως γίνεται η συνεδρία;Ε πάρτε Νούρο στα μασάζ κατοίκων να σας κάνουν τελείως γυμνές και με λιγότερα λεφτά και πετυχαίνεις και πιο καλά μουνάκια!!
Hellass
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Ασε , μαλλον ο φιλος δεν εχει παει ... και εχει αποψη!!!Και με στρώμα τζελ και τα υπόλοιπα πως γίνεται η συνεδρία;
Έχει αρκετές επιλογές εκεί;Στο VIP μου στείλανε καινούργιο τεμάχιο με το ονοματάκι Εύα και πολύ καλό σώμα,στην φωτό τουλάχιστον, ξέρουμe κάτι παραπάνω ;
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.669
- Πόντοι
- 481
nuru vip...λοιπον πρωτη επισκεψη σε τετοιο χωρο αν και χρονια πορνος.λεω απλα οτι 1000 φορες να δωσεις 100 για 2 χυσιματα αν μπορεις παρα 50 σε κανονικο μασαζ για 1 εκτονωση αγγαρεια κ με ρουχα κ χωρις να πιανεις!!!Βικτωρια λοιπον...27χρονη φατσα πιπινιου αν και εγω γουσταρω πουτανοφατσες...μικρο φυσικο βυζακι κ ωραια κωλαρα για πολυ πουτσο...το αν ξερει η οχι nuru ουτε που με νοιαζει ουτε ξερω να κρινω.με εκανε πυρκαβλο.κριμα που δεν παιζει μπριζολα.το τελος ηρθε σχετικα γρηγορα αλλα συνεχισε χαλαρωτικο μασαζακι κ αν ηθελα κ αλλη εκτονωση ολα καλα..χωρις ταση ξεπετας μετα μαζι μπανακι κ τον πουλο...50 λεπτα ολα μαζι κ φευγεις με χαμογελο λεβεντη!!!!την αλλη βδομαδα θα δοκιμασω αλλη να συγκρινω.αυστηρα μονο για φιλους του καλου αισθησιακου φραπε
οι φιλοι της μπριζολας μακρια...με 100 ευρω γαμας 2 φορες σε μπριζολαδικο.ΥΓ1.δεν ρωτησα αν κανει τιποτα εξτρα.ΥΓ2χουφτωνα βυζακια μπουτια αλλα δεν εβαλα χερι προς τα ενδοτερα...μην με περασει για πολυ λιγουρη κ γραφικο συναμα

οι φιλοι της μπριζολας μακρια...με 100 ευρω γαμας 2 φορες σε μπριζολαδικο.ΥΓ1.δεν ρωτησα αν κανει τιποτα εξτρα.ΥΓ2χουφτωνα βυζακια μπουτια αλλα δεν εβαλα χερι προς τα ενδοτερα...μην με περασει για πολυ λιγουρη κ γραφικο συναμαΕίναι οι κλασικοί τύποι.. Άσχετοι ξερολες.Ασε , μαλλον ο φιλος δεν εχει παει ... και εχει αποψη!!!
Ε εσύ που είσαι μερακλής και θες και στρώμα και τζελ πήγαινε τότε εκεί και να σας βαράνε μαλακία με τα μπούτια τους και με τις μασχάλες στα κορίτσια γιατί μάλλον έτσι τη βρίσκεται! Φυσικά όλα αυτά είναι απολύτως σεβαστά γιατί ο καθένας με το μπάρα του κάνει ότι γουστάρει!Και με στρώμα τζελ και τα υπόλοιπα πως γίνεται η συνεδρία;
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
αδερφέ να ξες είμαστε μερικοί που πεθάνουμε για τέτοια που έγραψες !!!!! όλα είναι ωραία , και οι μπριζόλες και αυτά !!!! θα έρθεις κάποια στιγμή και εσύ σε αυτή τη φάση !Ε εσύ που είσαι μερακλής και θες και στρώμα και τζελ πήγαινε τότε εκεί και να σας βαράνε μαλακία με τα μπούτια τους και με τις μασχάλες στα κορίτσια γιατί μάλλον έτσι τη βρίσκεται! Φυσικά όλα αυτά είναι απολύτως σεβαστά γιατί ο καθένας με το μπάρα του κάνει ότι γουστάρει!
♖REDROOK♖
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 272
- Πόντοι
- 21
Οχι, είναι η άποψή μου γενικώς. Εσύ;Εχεις παει ,,, και εχεις αποψη?
Για πες?
Hellass
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
το απαντησες μονος σου φιλε!Οχι, είναι η άποψή μου γενικώς. Εσύ;
Τι ζόρι κι αυτό με εσένα φίλος.Εμεις πληρώνουμε, εσύ ζοριζεσαι?? Δανεικά σου ζητάμε?? αχαχαχαχαΕ εσύ που είσαι μερακλής και θες και στρώμα και τζελ πήγαινε τότε εκεί και να σας βαράνε μαλακία με τα μπούτια τους και με τις μασχάλες στα κορίτσια γιατί μάλλον έτσι τη βρίσκεται! Φυσικά όλα αυτά είναι απολύτως σεβαστά γιατί ο καθένας με το μπάρα του κάνει ότι γουστάρει!
Δοκίμασα φίλε μου.Μπομπα..!!!!Τοπ νουρου, το καλύτερο στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά δεν ακουμπάς ούτε δαχτυλακι.Στο VIP μου στείλανε καινούργιο τεμάχιο με το ονοματάκι Εύα και πολύ καλό σώμα,στην φωτό τουλάχιστον, ξέρουμe κάτι παραπάνω ;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.792
- Πόντοι
- 456
Κρίμα φίλε ,το γράφω και για την Μαρία πιό πάνω ,χωρίς αγγίγματα δεν λέει...Δοκίμασα φίλε μου.Μπομπα..!!!!Τοπ νουρου, το καλύτερο στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά δεν ακουμπάς ούτε δαχτυλακι.
♖REDROOK♖
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 272
- Πόντοι
- 21
το απαντησες μονος σου φιλε!
Για να στο εξηγήσω, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι η άποψη που έχω γενικά για το nuru.
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου.
Hellass
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Εσυ δεν εγραψες " Στα 'δεν' φαίνεται το nuruvip. "Για να στο εξηγήσω, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι η άποψη που έχω γενικά για το nuru.
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου.
Χωρις να εχεις παει εχεις αποψη ...... αλλα η αποψη ειναι σαν τις κ@λοτρυπιδες ... ολοι εχουν μια!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις