Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
760
Πόντοι
81
Στο ορίτζιναλ νουρου φίλε μου,η κοπέλα είναι γυμνή.. Αλλά έχεις τα χέρια στην ανάταση.. Για να το κάνει κοπέλα εδώ γυμνή,με τον κάθε ένα να την κυνηγάει με το πουλί στο χέρι, θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη.Δεν νομίζω ότι γουστάρει η κάθε κοπέλα να την μπαλαμουτιαζει ο καθένας.Στην τελική, τέχνη πουλάει, αυτό λείπει.Τα υπόλοιπα,τα περνεις και με 50αρικο σε εσκορτ πλέον.
Ποια τέχνη ρε μάστορα;;;; Όλες μα όλες άσχετες είναι από νουρου! Το κορμί τους πουλάνε όπως και στα μπουρδελα, αλλά με άλλη βιτρίνα!! Και όποιος τσιμπήσει! Τέχνη εχει ο τυλιχτής στη ψησταριά, και όχι τα πουτανακια που βρίσκουν απελπισμένους και τους τα τρώνε!!

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
760
Πόντοι
81
Και τα δύο είναι με το κάτω εσώρουχο μόνο,το παλαιότερο όταν ήταν κολωνάκι είχε και το πάνω....
Ε πάρτε Νούρο στα μασάζ κατοίκων να σας κάνουν τελείως γυμνές και με λιγότερα λεφτά και πετυχαίνεις και πιο καλά μουνάκια!!

Spacexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
776
Πόντοι
990
Ε πάρτε Νούρο στα μασάζ κατοίκων να σας κάνουν τελείως γυμνές και με λιγότερα λεφτά και πετυχαίνεις και πιο καλά μουνάκια!!
Και με στρώμα τζελ και τα υπόλοιπα πως γίνεται η συνεδρία;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.792
Πόντοι
456
Στο VIP μου στείλανε καινούργιο τεμάχιο με το ονοματάκι Εύα και πολύ καλό σώμα,στην φωτό τουλάχιστον, ξέρουμe κάτι παραπάνω ;

Spacexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
776
Πόντοι
990

zenner

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Στο Nuru vip έχει δοκιμάσει κανείς το τζακούζι να μας πει την εμπειρία ;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.669
Πόντοι
481
nuru vip...λοιπον πρωτη επισκεψη σε τετοιο χωρο αν και χρονια πορνος.λεω απλα οτι 1000 φορες να δωσεις 100 για 2 χυσιματα αν μπορεις παρα 50 σε κανονικο μασαζ για 1 εκτονωση αγγαρεια κ με ρουχα κ χωρις να πιανεις!!!Βικτωρια λοιπον...27χρονη φατσα πιπινιου αν και εγω γουσταρω πουτανοφατσες...μικρο φυσικο βυζακι κ ωραια κωλαρα για πολυ πουτσο...το αν ξερει η οχι nuru ουτε που με νοιαζει ουτε ξερω να κρινω.με εκανε πυρκαβλο.κριμα που δεν παιζει μπριζολα.το τελος ηρθε σχετικα γρηγορα αλλα συνεχισε χαλαρωτικο μασαζακι κ αν ηθελα κ αλλη εκτονωση ολα καλα..χωρις ταση ξεπετας μετα μαζι μπανακι κ τον πουλο...50 λεπτα ολα μαζι κ φευγεις με χαμογελο λεβεντη!!!!την αλλη βδομαδα θα δοκιμασω αλλη να συγκρινω.αυστηρα μονο για φιλους του καλου αισθησιακου φραπε:rockon::rockon:οι φιλοι της μπριζολας μακρια...με 100 ευρω γαμας 2 φορες σε μπριζολαδικο.ΥΓ1.δεν ρωτησα αν κανει τιποτα εξτρα.ΥΓ2χουφτωνα βυζακια μπουτια αλλα δεν εβαλα χερι προς τα ενδοτερα...μην με περασει για πολυ λιγουρη κ γραφικο συναμα:grin::grin:

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
760
Πόντοι
81
Και με στρώμα τζελ και τα υπόλοιπα πως γίνεται η συνεδρία;
Ε εσύ που είσαι μερακλής και θες και στρώμα και τζελ πήγαινε τότε εκεί και να σας βαράνε μαλακία με τα μπούτια τους και με τις μασχάλες στα κορίτσια γιατί μάλλον έτσι τη βρίσκεται! Φυσικά όλα αυτά είναι απολύτως σεβαστά γιατί ο καθένας με το μπάρα του κάνει ότι γουστάρει!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.792
Πόντοι
456
Συνεδρία με Μπιάνκα ,αρκετά εμφανίσημη γύρω στα 30 αλλά όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο . Πολύ καλή στο νουρού και αριστοτεχνική χρήση χεριών & ποδιών , βγάζει ερωτισμό και είναι καλό τυπάκι!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
828
Πόντοι
86
Ε εσύ που είσαι μερακλής και θες και στρώμα και τζελ πήγαινε τότε εκεί και να σας βαράνε μαλακία με τα μπούτια τους και με τις μασχάλες στα κορίτσια γιατί μάλλον έτσι τη βρίσκεται! Φυσικά όλα αυτά είναι απολύτως σεβαστά γιατί ο καθένας με το μπάρα του κάνει ότι γουστάρει!
αδερφέ να ξες είμαστε μερικοί που πεθάνουμε για τέτοια που έγραψες !!!!! όλα είναι ωραία , και οι μπριζόλες και αυτά !!!! θα έρθεις κάποια στιγμή και εσύ σε αυτή τη φάση !

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
92
Πόντοι
0
Τι ζόρι κι αυτό με εσένα φίλος.Εμεις πληρώνουμε, εσύ ζοριζεσαι?? Δανεικά σου ζητάμε?? αχαχαχαχα

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
92
Πόντοι
0
Στο VIP μου στείλανε καινούργιο τεμάχιο με το ονοματάκι Εύα και πολύ καλό σώμα,στην φωτό τουλάχιστον, ξέρουμe κάτι παραπάνω ;
Δοκίμασα φίλε μου.Μπομπα..!!!!Τοπ νουρου, το καλύτερο στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά δεν ακουμπάς ούτε δαχτυλακι.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.792
Πόντοι
456
Δοκίμασα φίλε μου.Μπομπα..!!!!Τοπ νουρου, το καλύτερο στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά δεν ακουμπάς ούτε δαχτυλακι.
Κρίμα φίλε ,το γράφω και για την Μαρία πιό πάνω ,χωρίς αγγίγματα δεν λέει...

♖REDROOK♖

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
21
το απαντησες μονος σου φιλε!

Για να στο εξηγήσω, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι η άποψη που έχω γενικά για το nuru.
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου.

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
110
Πόντοι
0
Για να στο εξηγήσω, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι η άποψη που έχω γενικά για το nuru.
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου.
Εσυ δεν εγραψες " Στα 'δεν' φαίνεται το nuruvip. "
Χωρις να εχεις παει εχεις αποψη ...... αλλα η αποψη ειναι σαν τις κ@λοτρυπιδες ... ολοι εχουν μια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom