Μάγκες το καλύτερο μασάζ το έκανα στο Μοσχάτο στο μον μασάζ .επαγγελματικό μασάζ ,ολες καλές και μην περιμένετε τίποτα ερωτικο αλλά από ποιότητα μασάζ 1000% αξίζει
Προτείνεις κάποια συγκεκριμένη;
Μάγκες το καλύτερο μασάζ το έκανα στο Μοσχάτο στο μον μασάζ .επαγγελματικό μασάζ ,ολες καλές και μην περιμένετε τίποτα ερωτικο αλλά από ποιότητα μασάζ 1000% αξίζει
υπαρχει ακομη;;;Αν μιλαμε για καλο μασαζ , με εσωρουχο ομως ... χωρις φραπεδες κλπ.... αν ειστε κοντα στην Αγια Παρασκευη , ειναι ενα μαγαζι με Ταυλανδεζες , στο οποιο εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες κοπελες και ηταν ολες καλες! 30€ την ωρα και στο τελος τριφιμο με ζεστες πετσετες για να φυγουν τα λαδια. Συνεννοηση μαλλον στα Αγγλικα!
Thai Massage στο Sawadee Thai Massage - Thai Traditional Massage - Oil Massage - Aromatherapy - Sport Massage - Foot Massage - Antistress Massage
Sawadee Thai Massage - Στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε διάφορα είδη ταϊλανδέζικου μασάζ όπως Thai Traditional Massage, Oil Massage, Aromatherapy, Sport Massage, Foot Massage, Antistress Massagesawadeethaimassage.gr
ΝΑΙ ...υπαρχει και τηλεφωνο φιλε .... παρε και ρωτα!υπαρχει ακομη;;;
Ωραία ενημέρωση φίλε.Απο εμφάνιση και ηλικίες τι παίζει ακριβώς εκεί??? Με ραντεβού είναι???Μπορούμε να επιλέξουμε κοπέλα???Αν μιλαμε για καλο μασαζ , με εσωρουχο ομως ... χωρις φραπεδες κλπ.... αν ειστε κοντα στην Αγια Παρασκευη , ειναι ενα μαγαζι με Ταυλανδεζες , στο οποιο εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες κοπελες και ηταν ολες καλες! 30€ την ωρα και στο τελος τριφιμο με ζεστες πετσετες για να φυγουν τα λαδια. Συνεννοηση μαλλον στα Αγγλικα!
Thai Massage στο Sawadee Thai Massage - Thai Traditional Massage - Oil Massage - Aromatherapy - Sport Massage - Foot Massage - Antistress Massage
Sawadee Thai Massage - Στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε διάφορα είδη ταϊλανδέζικου μασάζ όπως Thai Traditional Massage, Oil Massage, Aromatherapy, Sport Massage, Foot Massage, Antistress Massagesawadeethaimassage.gr
Ηλικιες; απο 25 εως 35 αυτες που μου εκαναν, Αν ψαχνεις για εμφανιση φρου φρου και αρωματα ..... ψαξε αλλου.Ωραία ενημέρωση φίλε.Απο εμφάνιση και ηλικίες τι παίζει ακριβώς εκεί??? Με ραντεβού είναι???Μπορούμε να επιλέξουμε κοπέλα???
Ευχαριστώ!!!Ηλικιες; απο 25 εως 35 αυτες που μου εκαναν, Αν ψαχνεις για εμφανιση φρου φρου και αρωματα ..... ψαξε αλλου.
Με ραντεβου πηγα , μπορεις να επιλεξεις κοπελλα αν ξερεις το ονομα της. Μην με ρωτησεις τα ξεχασα ολα!
Δουλεύει η κλεα....ήταν κάπου αλλού αυτή αλλά στα δεναπο αυτο εδω εχει κανεις εμπειρια;;;
μαλλον δεν παιζει κατι παραπανω,αλλα απο τριψιμο πως παμε;;;
εκτος του οτι δεν προχωραει και το μασαζ μαπα;;;Δουλεύει η κλεα....ήταν κάπου αλλού αυτή αλλά στα δεν
Δεν ξέρωεκτος του οτι δεν προχωραει και το μασαζ μαπα;;;
Το μασάζ της είναι καλό, μόνο με αυτήν έχω κάνει μια φορά. Μένεις γυμνός αλλά με πετσέτα να σε σκεπάζει. Τίμιο μασάζ αλλά στα 50 ευρώ νομίζω πάει πολυεκτος του οτι δεν προχωραει και το μασαζ μαπα;;;
Eίναι το γνωστό μαγαζαπο αυτο εδω εχει κανεις εμπειρια;;;
Είναι η Κλέα η αδελφή της και μιά φίλη τους , εμφάνιση καλή όλες με την Κλέα να ξεχωρίζει , πηγαίνουνε και σε σπίτια βλέπω τώρα , είχε ανοίξει ίδρυμα στην Αμφιθέας ,ίσως και να το έκλεισε όμως! σχετικά καλό μασάζ όλες τους αλλά πολλά αυτά που ζητάνε για αυτά που προσφέρουνε νομίζω.απο αυτο εδω εχει κανεις εμπειρια;;;
Πότε το χε στον πειραιά????επιβεβαιωνω πλεον δεν προχωραει . απο τη μερα που ανοιξε αμφιθεας το παιζει σεμνη. παλια στον πειραια εδινε φραπεδακι καλαμακι .
τωρα επιασε φιλοσοφια και θελει και προσοχη γιατι μπορει ν ασε εκθεσει .
αλβανιδα φιλοσοφος ξαφνικα!
Όταν λες να σε εκθέσει; Πως δηλαδή;επιβεβαιωνω πλεον δεν προχωραει . απο τη μερα που ανοιξε αμφιθεας το παιζει σεμνη. παλια στον πειραια εδινε φραπεδακι καλαμακι .
τωρα επιασε φιλοσοφια και θελει και προσοχη γιατι μπορει ν ασε εκθεσει .
τι ζουμε ρε μαλακες στη χωρα αυτη οσοι εχουμε το βιτσιο του μασαζ..τωρα επιασε φιλοσοφια και θελει και προσοχη γιατι μπορει ν ασε εκθεσει .
Ρε συ έχει γέλιο και λίγο. Πολλές από αυτές τις μασεζ την έχουν ακούσει με (άμπελο)φιλοσοφίες, αυτογνωσία, ενέργειες, ρέικι και λοιπές δηθενιές και αν κάποια στιγμή λυγίσουν και σου τραβήξουν καμία μαλακία λένε ότι σου έβγαλαν την αρνητική ενέργεια.τι ζουμε ρε μαλακες στη χωρα αυτη οσοι εχουμε το βιτσιο του μασαζ..
αρκετη φιλοσοφια εχουμε φαει απο κατι κοβαλ ή τη θεια της γλυφαδας..
ευχαριστουμε δε θα παρουμε κ αλλη απ το τεφαλ..
με την επικρατουσα κατασταση βλεπω θεια ελενη και φωτεινη να πηγαινουν το οριο συνταξιοδοτησης στα 80 πριν τον κουλη....