Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
@Spiros_73 + @Xaramofais
Πυγολαμπίδα
Μαρια με τα κιτρινα ποιον αγαπας καλυτερα?
Και εγώ θα ήθελα να σαι ξανά δωΜπαινοντας στο νημα και βλεποντας καποιες φωτο μου ερχεται στο μυαλο μια ομορφη μελαχρινη με απιστευτο χιουμορ και θετικη ενεργεια που ειχα την τιμη να την γνωρισω καποτε (και εννοειται οτι δεν θα με χαλαγε να την ξαναδω!!)
Υ.Γ. Στην @Maria. αναφερομαι αλλα μην το πειτε πουθενα
Μάλλον είναι χανουμάκι το κορίτσι εφόσον τη βλέπεις να φοράει ως επί το πλείστον το ίδιο χρώμα. Ας είναι καλή σ'αυτό που κάνει και δεν πειράζει. Άλλωστε τα λάθη για τους ανθρώπους είναι@Spiros_73 + @Xaramofais
( η επιλογή χρώματος... για να ταιριάζει με το κίτρινο κορμάκι! Όχι για το ΑΕΚάκι...)
Δεν είμαι ΑΕΚΜάλλον είναι χανουμάκι το κορίτσι εφόσον τη βλέπεις να φοράει ως επί το πλείστον το ίδιο χρώμα. Ας είναι καλή σ'αυτό που κάνει και δεν πειράζει. Άλλωστε τα λάθη για τους ανθρώπους είναι![]()
Βαρυ!Δεν είμαι ΑΕΚαπλώς μου αρέσει το κίτρινο
![]()
Αφού σ'αρέσουν κάλα κάνειςΔεν είμαι ΑΕΚαπλώς μου αρέσει το κίτρινο
![]()
Μην την καθοδηγείς στο τι να απαντήσει βρε!!Αφού σ'αρέσουν κάλα κάνεις. Χαίρομαι που δεν είσαι χανουμάκι
. Ολυμπιακάρα να υποθέσω ή όχι;
Μην ξηγιέσαι έτσι. Δεν είμαι άνθρωπος που λειτουργεί σαν υποβολέας απλά έκανα μια ερώτηση. Στο κάτω κάτω ας είναι ότι θέλει φτάνει να'ναι καλή σ'αυτό που κάνει!!Μην την καθοδηγείς στο τι να απαντήσει βρε!!
...Που...
Έτσι και το δώσεις μαζεύεις όλο το χαρτί λογικά .